Şimdi Ara

:::Yeni Mi Başladın Gel Buraya:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna yeni başlayanlara sableye zor cıkar halbuki kolay cıksa cok rahat 4 luleri yenebilirsin bende bole bişiy yaptım buraya tabiiki sableyedeğil sadece yeni başlayanlar için iyi olan pokeler 100 luk olarak trademde (sableyeler haric) zaten sableyeleri trainmew de cok rahat kasarsınız pot harcamadan uzun lafın kısası trademdeki pokeler yeni başlayanlara beleştir 1 kişi bi tane alabilir buraya ilk yazan sahip olacaktır
    nick:pijigetto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drader -- 23 Eylül 2006; 15:31:54 >

• ben alırımda oyuna yeni başlamadım nickim.b.kutlay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gosp07 -- 23 Eylül 2006; 17:34:35 >
  • ben yeni başlamadım ama bedava pokeye hayır demem
  • mightyena ya 95 lvl pidgeot önerdim
  • tamam anlaşıldı kimse bedava pokeye hayır demiyo anladık gereksiz mesaj atmayın yeni başlayanlara özel kampanya
  • ben bu oyuna başlayalı 2 gün oldu lvl 35 bir squrtılım var eğer bana verirsen sevinirim
  • rhydon a m porygon önerdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KutuToplaLEm

ben bu oyuna başlayalı 2 gün oldu lvl 35 bir squrtılım var eğer bana verirsen sevinirim
    tamam ne istersen teklif yap ben kabul ederim 1 tane ama
  • benim iki üyeliğim var biri yeni ondan teklif yapsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: drader

quote:

Orjinalden alıntı: KutuToplaLEm

ben bu oyuna başlayalı 2 gün oldu lvl 35 bir squrtılım var eğer bana verirsen sevinirim
    tamam ne istersen teklif yap ben kabul ederim 1 tane ama

hmm elektirk pokemonu herhangi bi ben yanlız yeni başladığım için trade etmeyi bilmiyorum
    nickim ClewerAngel sen bana trade at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutuToplaLEm -- 23 Eylül 2006; 15:42:43 >
  • 7 tane pokemonun varsaa sağda wiew all pokemona tıkla orda pokemonlarına bak bi tanesinin yanında trade yazcak ona tıkla tradeye koyar ben ona teklif yaparım sora wiew offers a tıklarsın (yanında 1 yazıyosa) accept offer dersin bu kadar

ama senin once tradene ezik bi poke koyman lazım

yada sole yap mapın altında Trade Pokemon yazar ona tıkla aşağıda seacrh by username yazar oraya pijigetto yaz sora raicunun yanında do offer var tıkla ona herhangi bi poke ver ben kabul ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drader -- 23 Eylül 2006; 15:47:12 >
  • dur bi dk arkımınkiyle giriyim sen ona ver bende 7 pokem olunca aktarırım
  • tamam sen gir ama 7 poke yakalamak zor değil her çıkan pokeyi yakala
  • nick djdebbo
  • grimer koydum lvl 11 lik onla raichuyu
  • djdebbo pek ezik sayılmaz
  • bana ryhdonu vericenmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gosp07

bana ryhdonu vericenmi
    hayır
  • quote:

Orjinalden alıntı: drader

djdebbo pek ezik sayılmaz

o arkımın işte lvl 100 blastoisi var
    msn adresini verirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutuToplaLEm -- 23 Eylül 2006; 16:02:50 >
  • valla bende dün başladım en yüksek 22 lvl charmeleon um var diğerleri de 12 -9 arası ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.