Şimdi Ara

Yeni MINIX NEO Z64 Intel Z3735F Windows 8.1 ve Android 4.4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim facebook a gelmiş, nedersiniz?

Brand MINIX
    Model NEO Z64A / NEO Z64W
    Color Black
    Material Plastic
    System
    Operating System Android 4.4 / Windows 8.1 with Bing
    CPU Intel Z3735F 64-BIT
    GPU Intel HD Graphics
    RAM 2GB DDR3L
    ROM 32GB eMMC
    Extended Storage Micro SD card, up to 32GB
    Communication
    Wifi Connectivity 802.11n Wi-Fi, support hotspot sharing via WIFI
    Ethernet 10 / 100Mbps
    Bluetooth Bluetooth 4.0
    Camera N/A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 24 Ocak 2015; 16:06:11 >

• ???.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basliktaki Islemci modeli yanlis olmus Z3735F olmaliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

???.

Böyle bir cihaz almayı düşünüyorum bayadır, rk3288 cihazlara ve Minix Neo ya bakıyordum takip ediyordum, Minix in win 8.1 li bu modelini görünce dikkatimi çekti. Acaba win 8 li bir cihaz daha mı kullanışlı ve stabil olur.
    Takip ettiğim kadarı ile bu cihazlar tam oturmadı daha bir çok eksiklikleri ve sorunları var, android ara yüzü tabletler ve telefonlar için dokunmatik cihazlar için tasarlandığı için air kumanda ile kumanda etmek çok kullanışlı olmuyor.
    Bu tür cihazlar için arayüzün geliştirilmesi lazım. Win 8 de bu deneyimi yaşayan varsa bizi bilgilendirirse seviniriz...
    Benim beklentim, playstation 3 ün arayüzü gibi bir arayüz, o hızda, o stabilidete bir arayüz ve android içeriğine sahip bir arayüz, hatta ds3 e mini klavye eklenmiş bir kumanda, kumanda da özellikle telefonlarda hareket sensörleri de eklense oyunlarda falan süper olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 24 Ocak 2015; 16:21:16 >

• w8.1 yüklü cihazların çıkması iyi olmuş, pc deneyimi yaşatacaktır, ama sadece o kadar,

bu windowsun pc'deki w8.1 olduğunu düşünmeyin, bu cihazlar 150,100 dolar felan, pc'deki windows sadece 300,500tl, bu cihazlardan pahalı,

asıl güzellik windows rk3288l'i cihazlara çıksaymış iyi olurmuş ama oda zor biraz, olsun, onun yerine chromeos bekliyorum,

umarım en kısa sürede çıkarda bizde bu cihazları (rk3288) rahat rahat, alışkanlıklarımıza (pc) yakın kullanırız....

not:bu arada 4k video unutun, bırakın izlemeyi hayal dahi (pc'ler oynatamıyor bu hiç oynatmaz) etmeyin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 25 Ocak 2015; 7:07:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.