|
Bildirim
kusura bakmayın ama bu nasıl bir kıyaslama nasıl bir karşılaştırma, birisi gerçek bir teneke kalitesizlikte zirve diğer kendi alanında ilk akla gelen isimlerden.
Yine kusura bakmayın ama bu fikrinizi belirterek kime ne fayda vermeyi düşündünüz ? |
midem biraz hassastır ve şahin/kartaldan sonra midemi en çok bulandıran, beni mahveden araç bu oldu. dolmuştan beter bir konforu var.
|
Pickup olması dışında Ranger ile alakası bile yok hocam.
|
Hocam maalesef bu araçlar yük taşıma kapasitesi ve arazi kabiliyeti düşünülerek tasarlandığı için sürüş konforu otomobil ile kıyaslanacak seviyede olmuyor doğal olarak.
Buna rağmen son yıllardaki pickupların hemen hemen hepsi fena denemeyecek seviyede. Ya siz çok eski veya bakımsız bir araca bindiğiniz ya da gerçekten mideniz çok hassas. |
|
|
mitsubishi artık eski mitsubishi değil. renault amblemini çıkartıp mitsubishi amblemi takıyorlar. üşüyoruz tommi makinen reyiz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Markus Schulz -- 26 Temmuz 2023; 16:49:47 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Önden yeni 7 serisi. "5'te bir fiyatına, insanlara daha da yüksekten bakmak istemez misiniz?" |
|
|
2017sine binmiştim sanırım, arazi kontrol aracı olarak kullanılıyordu. |
Seçilen rakipleri okuyunca anladım ki arkada kampana fren ve yaprak yay olacak. |
Dıştan fena değil ama gösterge panelinin hala 1970 Corolla gibi olması gerçekten komedi, yerim dayanıklılığı-sağlamlığı Japonlar kadar kapitalist bir ırk yoktur, sözde Amerika karşıtı hepsi. |
|
Türkiyede satacakmı acaba. 2017 model 4x2 var keyifle kullandığım bir araç. Bu segmentte maalsef artık 4x4 getiriyor markalar. Umarım bu gelir. |