Şimdi Ara

Yeni mobil aksiyon oyunu Efsane Savaşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Yeni mobil aksiyon oyunu Efsane Savaşları

YENİ MOBİLAKSİYONOYUNUEFSANESAVAŞLARI Oyunseverlere mobil dünyada ilkleri yaşatan Netmarble, oyun tutkunlarının vazgeçilmezi olan RPG oyunları mobil platforma taşımaya devam ediyor. Dünyada MonsterTaming ismiyle yıllardır milyonlarca oyunsever tarafından oynanan mobil action RPG oyunu şimdi EfsaneSavaşları ismiyle Türk oyun tutkunlarıyla buluşuyor.

RPG (RolePlayingGame) tarzında oyunseverler şimdi mobil platformda buluşuyor. Dünyanın en büyük mobil oyun şirketlerinden Netmarble, milyonlarca kişi tarafından oynanan War of Legends, EfsaneSavaşları ismiyle yayınladı. Oyun, açıldıktan sonra 24 saat içerisinde AppleAppStore’da ‘Ücretsiz Oyunlar’ kategorisinde ilk sıralarda yer almayı başardı.

EfsaneSavaşları’nın birbirinden macera dolu 6 eşsiz haritasında yolculuğa başlayan oyuncular, efsane kahramanlarıyla ister tek başlarına ilerliyor, ister arkadaşlarıyla takım kurarak diğer oyunculara karşı savaşıyor. Oyun içi sohbet ekranında arkadaşlarıyla konuşma şansına sahip olan oyuncular, bu sayede an be an stratejilerini değiştirip, geliştirip oyun içinde ilerleyebiliyor.

TamamenTürkçe olarak yayınlanan EfsaneSavaşları, Türkiye’ye özel yeni karakteriyle birlikte AppleAppStore ve GooglePlay’den ücretsiz olarak indirilebiliyor. PVP ve PVE olarak oynanabilen oyun, vazgeçemeyeceğiniz mobil bir deneyim sunuyor.
    BuEfsanede yer almak ve asla bitmeyecek bir maceraya atılmak geç kalma. Oyuna aşağıdaki linklerden erişebilirsin.
    iOS:tıklahttp://****/1VYBLiE Android:tıklahttp://****/1VYBVXj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet 123 -- 4 Ağustos 2015; 18:51:56 >

• Son zamanlarda ilgimi çeken nadide mobil oyunlardan. Gayet başarılı.
  • Başarılı lole benziyor yetenek kısımları biraz daha iyi olabilir
  • Çok Başarılı bir oyun indirin baya zevkli birşey kaçırmazsınız
  • Güzel zevkli bir oyun indirmenizi öneririm
  • Mehmet 123 M kullanıcısına yanıt
    Abi indirdim baya sarıyo ama 2. map in yarısından sonra zorlanmaya başladım.
  • Oyun çok güzel herkese tavsiye ederim
  • Dreiberg D kullanıcısına yanıt
    Aynen ama geçilmeyecek bir zorluk değil en iyi yanı o
  • quote:

Orijinalden alıntı: d1nadam

Aynen ama geçilmeyecek bir zorluk değil en iyi yanı o

Sanırım bende bi sorun var :)
  • Cidden çok güzel oyun beyler tavsiye ederim en içtenlikle kesinlikle indirip oynayın en azından deneyin kesin seviceksiniz zaten
  • oyun güzel ilerliyor ama zar kısmı yerine biraz daha mantıklı bişiler olabilrdi
  • Yorum yapan herkes yeni üye olmuş, Netmarble iyi reklam yapıyor anlaşılan. :)
  • bi boss var elinde motorlu testere ile gelior tek atıyor onu nasıl gececez
  • Beyler oyundaki nickim Theqilla ekleyin takıldığınız yer varsa yardımcı olurum.
  • nordpack N kullanıcısına yanıt
    Skill Kullanarak beyler oyubn çok güzel ya :D
  • Oyun muhteşem ve eğlenceli. Zamanızı güzel geçirmenize yardım eden kaliteli bir yapım.
  • Beyler çok iyi oyun kesinlikle size tavsiye ediyorum deneyin en azından çok iyi sarıyor
  • oyunda baya bir zaman harcıyorum bunu fark ettim
  • Bu Oyun Çook Sarıyor ya keşke daha önceden indirseymişim
  • Güzel bir oyun ama fazlasıyla summoners wara benziyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.