Şimdi Ara

Yeni mobil zeka oyunum: Find in Mind

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nöropsikoloji alanında danışmanlık alarak yaptığım bir oyun-uygulama. Oyunda 18 farklı bilişsel bulmaca var ve her birini bağımsız olarak 200'er bölüm oynayabilirsiniz. 6 ay gibi bir sürede geliştirdiğim oyunun linkini iletiyorum. Eğer beğenirseniz bunu da market sayfasındaki yorumlarınızda paylaşırsanız desteğiniz beni mutlu edecektir.

play.google.com
    Find in Mind - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.findinmind.game

Oyunun teorisiyle ilgili kısa bilgi vereyim. Temelde iki farklı zeka tipi var: Akıcı zeka (fluid intelligence) ve kristalize zeka (crystallized intelligence). Akıcı zeka daha çok yeni karşılaştığımız sorunlarda analitik ve sorun çözmek odaklı kullandığımız bir bilişsel yöntem. Kristalize zeka ise tecrübelerimiz sonunda kullandığımız bir zeka formu. Örnek verirsek araba kullanmayı öğrenirken akıcı zeka, ama artık öğrenmiş ve kas hafızasına atarak bu aşamayı düşünmeden yapıyorsak kristalize zekayı kullanırız.

Akıcı zeka kullanımı kırklı yaşlardan sonra azalmakta ve öğrenme, pratik çözümler üretme de yavaşlamaktadır. Bu oyundaki amaç farklı bilişsel oyunlarla akıcı zekayı zinde tutmaya çalışmaktır.

İyi oyunlar dilerim.

Not: Oyunda Türkçe seçeneği de mevcuttur, market sayfasında İngilizce olmasına aldırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraksendag -- 1 Aralık 2018; 19:43:39 >

• Merhaba bu oyunu bana satmak isterseniz 553 957 17 12 bana ulasir misiniz lutfen? Satin alabilirim fiyat konusalim teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.