Şimdi Ara

YENİ MODEL SHARP BUZDOLAPLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir yeni bir buzdolabı almak istiyorum. Sonunda forumdaki yorum ve tavsiyeleri de gözönüne alarak SHARP buzdolabında karar kıldım. Model olarak da Sharp SJ-PT69R modelinde karar kılmışken, bu sene Sharpın yeni modeller getirdiğini ve bu model yerine SJ-SC680V yi çıkardığını öğrendim. Özelliklerini incelediğimde aralarında fazla bir fark göremedim. Yeni modeller ise 600-700 TL daha pahalı gözüküyor. Acaba bu fiyat farkı sadece model yeniliğinden mi? 600-700 lira fazla verip yeni modellerinden almak gereksiz mi? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

• ben yeni modelinden aldım 185 cm boy ve 80 cm genişliğinde
    cam kapaklı siyah modeli
    memnunum şimdilik daha 3 haftalık ama
    arçelik siyah orbitalde kullanıyorum diğer evde onun malzeme kalitesi daha iyi geldi bana
  • hocam siz nerden aldınız bende almak üzereyim beklesek mi ki ??? ayrıca ebatlarda hafif farklılık var..
    177x800 eski modeller 185x800 olmuş...
    olmazsa mimara 185 kestirtip yeni modeli mayısa kadar bulamazsak 177 likten alırız şeklinde düşünüyorum sonuçta denizlide yaşıyorum böyle modelleri bulmak zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berser

ben yeni modelinden aldım 185 cm boy ve 80 cm genişliğinde
    cam kapaklı siyah modeli
    memnunum şimdilik daha 3 haftalık ama
    arçelik siyah orbitalde kullanıyorum diğer evde onun malzeme kalitesi daha iyi geldi bana

sizinki sj-gc700v-bk olması lazım.. Sharpın cam kapılı, led dokunma panelli, premium modellerinden... Hayırlı olsun.. Kaça ve nereden aldınız acaba...
  • elif pazarlama internetten aldım gayet güvenilir
    şehadettin bey çok ilgili
  • ben de gc 700 Aldim. 1ay oldu. simdilik mennunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Sharp artık buzdolaplarını Distrübitör kanalıyla değil de direkt kendi getirse. Biz de rahat rahat önersek :)

Mikrodalgaları da mükemmel. Bir arkadaşımda vardı, fırın özelliği turbo olmamasına rağmen bendeki Arzum'dan kat kat daha iyiydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.