Şimdi Ara

Yeni modele aylar kala 3GS alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • en az 2 000 lirayı gözden çıkarırım diyorsan 4. nesil iphne için.bence şu an 2.el 3g al.600lira gibi bir rakama bulursun.4.nesil alırken de satarsın.tabi illa zarar edersin de ama dediğim gibi 2000 lira gibi bir fiyatı olur 32 gb ların.bu parayı gözden çıkarmışsan zaten 200 lira zarar da etsen pek koymaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemele
    Bende bugun 16gb 3g s aldim. 4. nesil gelse bile Turkiyede 3g network u kurulali ve sebekelerin bunun uzerinde calismalari devam ediyor. 4. nesil sadece internet hizi icin faydali olur

Aynen
  • Ya ne ayları daha çok var yeni modele inanmayın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orijinalden alıntı: cemele
    Bende bugun 16gb 3g s aldim. 4. nesil gelse bile Turkiyede 3g network u kurulali ve sebekelerin bunun uzerinde calismalari devam ediyor. 4. nesil sadece internet hizi icin faydali olur

Aynen

Arkadaşlar dalga mı geçiyorsunuz 4. Nesil iPhone şebeke standartlarına göre üretilmiyor bir sürü yeni özellik olacak. Apple yeni ürünlerine yeni nesil adı veriyor yani ki adının 4G olacağı bile belli değil

• Bence 2.el 3GS al , 3G almanı tavsiye etmem , 3GS almam diosan 2G al bence, benim nedense 3G ye baya bi antipatim var bana göre çok yavaş bi alet , sabırsızda bi insansan hiç gerek yok , 1milyara fln kıstır temiz bi 3GS al, yılbaşı gibide 4G alırsın tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

hiç zannetmiyorum bence almalısın
    benim düşüncem bu çünkü daha haziranın ortasında yada sonunda çıkıyo 4 buçuk 5 ay türkiyeye yine ağustos sonu gibi gelicek yani toplamda
    Tam 6 ay var
    ki iPhone 3G artk biraz yalan oluyor yeni oyunlar 4G ve 3GS için olucak çıkınca 2 - 2 böyle gidiyor bu iş
    ben büyük farklar olucağınıda düşünmüyorum ha çook büyük fark olursa 3GS'i satıp üstüne 200-300 tl koyup alırım

katılıyorum
  • ben yaklasik iki senedir 2g kullaniyordum 4.nesil cikana kadar da deyistirmeyi dusunmuyordum.son zamanlarda 2g iphonum surekli kapanmaya basladi,bende 4.nesil iphoen en az 9-10. aya kadar tam olarak piyasaya cikmaz diye dusunerek, 3GS aldim. memnunum simdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 6 Mart 2010; 14:54:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fubo

ben yaklasik iki senedir 2g kullaniyordum 4.nesil cikana kadar da deyistirmeyi dusunmuyordum.son zamanlarda 2g iphonum surekli kapanmaya basladi,bende 4.nesil iphoen en az 9-10. aya kadar tam olarak piyasaya cikmaz diye dusunerek, 3GS aldim. memnunum simdilik.

Aynen bende 2,5 yıldır 2G kullaniyordum 4. nesil cikana kadar da deyistirmeyi dusunmuyordum.
    Son zamanlarda 2g iphonum problem çıkarmaya başladı. Bende ilk çıkış fiyatına göre ucuzladığı için 1.350'ye Genpa garantili sıfır 3GS 16 GB aldim taksitle. 4G de 3GS'in ilk çıkış fiyatında satılır.
  • bende 3gs i 3g nin fiyatında bekliyordum ama çok yanıldım.3gs 16 gb 1550-1600 gibi fiyatları duyunca gittim doğubanktan aldım.4.nesil iphone bence 2000 liradan aşağı olmaz.3gs 32 gb fiyatına belki olabilir diyorum sadece
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.