Merhaba arkadaşlar , aşağıdaki monitörü dün itibariyle almış bulunmaktayım. Ama bir türlü alışamadım.Önceden 19" kare ekran kullanıyodum , şimdi bu garip geldi. Ayarlarınıda yapamadım. White saturation - Lagom LCD test şöyle bir site buldum burdanda yapamadım , acaba brightness ve contrast ayarlarının ideali nasıl olmalıdır?
Vatandan aldım ve geri iadede yokmuş galiba ne yapmam lazm?
İlk alınan pantolona bile alışmak zordur :) Zamanla alışırsınız merak etmeyin, o ayarları da monitörün bulunduğu odanın ışık durumuna göre ayarlayabilirsiniz zevkinize kalmış.
Lg'nin 24" ürününü kullanıyorum. Lcd'den Led'e geçince bende dumura uğramıştım. Ancak şu ancak çok memnunum. Işık ve Gama değerlerini kendine göre deneme yoluyla ayarlayabilirsin. Bağlantı birimlerine göre ayarlar yapılabiliyor. Benimkinde 2 HDMI ve normal girişler var. ve ortama göre ışık değerine kendisi ayarlayabiliyor. Değişime gelince aynı gün sorun çıkartmadan değiştirirler ancak sonraki günlerde satıcı ikna ederek değiştirebilirsin, diye biliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme