Şimdi Ara

yeni MOTOROLA E398 türkiyede satışa sunulmayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogguzko

symbizn mı var bunda ya???

Sanirim varmis menu symbiana benziyor dedi ACHARAD
  • arkdaşalr bu özel üreti mdedim size ama nalamadıs t-mobile kendi için üretti türkieyden önet vermek gerekerise turkcell logolu şu yeni teffon avrdı ya ogomouydu? yok ogo değil aman nese...

ve bomba
    bu black eyed peas motorola ve t-mobilın hisseli tefonunun flashını salı günü buraya koaycağım ben yukledim süper!
  • ayrıca telfonun tüm dökümantasyonalrını aldım içinde symbian yoq fakat üzülmeyin frimwarede değil içinde işletim sistemi var.

tel fiyatı orda 310$ cık... ayrıca tüm operatörleri desteklior!wap gprs ve diğer ayarlarıda çalışıor ben onun flashını yukledim normal E398'e çalışıo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gustavbcp -- 4 Eylül 2005, 15:54:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gustavbcp

ayrıca telfonun tüm dökümantasyonalrını aldım içinde symbian yoq fakat üzülmeyin frimwarede değil içinde işletim sistemi var.

tel fiyatı orda 310$ cık... ayrıca tüm operatörleri desteklior!wap gprs ve diğer ayarlarıda çalışıor ben onun flashını yukledim normal E398'e çalışıo :D

bekliyoruz bakalım
  • ama şu ösel ve telfonun en ösel bölümü varya menü tuşu iki tane... işte bizde bi tane var.O yüzden o kırmızı menüyü kullanamıcas onuda öğrendim.Saten o shubuonun tek tuş özelliği gibi t-moblie hismetleri varmısh sorun değil ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: drmmr

duser gerci de acaba bu yenisi kac para? motorolaya mail attim insallah turkiyeye de gelir....

asrın hatsı boşuna zaman kaybetmişsin dostum nerdeyse hiç bir maile cevap vermiyorlar!
    ayrıca o teelfon tüekieyde çalışamay bilir çünkü kırmızı olan ikinci menü tuşunda hazır menü veya shubuo tek tuş gibi operatörle alakalı manü var böğğğğ
  • quote:

Orjinalden alıntı: gustavbcp

ayrıca telfonun tüm dökümantasyonalrını aldım içinde symbian yoq fakat üzülmeyin frimwarede değil içinde işletim sistemi var.

senin onun FLASH ını yükledim derken kastettiğin nedir anlayamadım..
  • ya o unun flashı işte ya o telefonu çalıştıran frimvareyi yafh sağolsun sercan babadan aldım i398 den daha güsel bence yada bana b black eyed peas ı sevdiğim için ölee geldi :) ama video kaydı yoq :( o yüsden i398 e geri döncem....
  • bu modelinisminin e760 oldugunu saniyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpla

quote:

Orjinalden alıntı: sercandirim

kardes nasıl bişe bu ne var içindedirek backupı yapacagız
    quote:

Orjinalden alıntı: alpla

yeni MOTOROLA E398 türkiyede satışa sunulmayacak

ALIN SİZE BACKUP DOSYASI YENİ E398 SEEMLER DAHİL
    http://rapidshare.de/files/4923346/ROKR.rar.html

ben anlamadım sizlerden anlıyan varsa yeni e398 içinde itunes 100 sarkı limit varmış ya onu cözmek için backup...yapabilirseniz i398 e itunes.jad *.jar dosyaları var ......

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerone

zaten normal e398in fiyatı 490 ytl ye kadar düştü acaba daha düşermi?

RUsya'da 200$

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.