Şimdi Ara

Yeni mouse önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben uzun bir zamandır steelseries rival 300 kullanıyorum ama uzun zamandır bir kaç şikayetim vardı şimdi de tekerleği bozuldu, değiştirmek istiyorum. Öncesinde deathadder kullanıyordum, o elime biraz geniş geliyordu ve yüzük parmağımla serçe parmağımı ağrıtıyordu. Rival 300 ergonomik olarak problemimi çözdü, elim ağrımıyor ama parmaklarım palm griple dahi ucuna yetişemiyor, benim ellerim için biraz fazla uzun. Bundan dolayı zowie'nin çeşitlerine baktım fk2 ve ec2a arasında kaldım.

Genişlik olarak rival 300 tam ayarındaydı ve sağ tarafının asimetrik olması daha rahat geliyor. Gördüğüm kadarıyla fk2'nin kenarı ec2a gibi eğimli değil, daha simetrik bir duruşu var. Kullanan arkadaşlar bu konudaki tecrübelerini iletebilirse sevinirim. Uzunluk olarak ikisi de palm grip için uygun gibi, benim tek kafama takılan sağ kısmındaki eğim. Arkadaşımda rival 100-105-110 bu üç modelden birisi var. Onu denediğimde solak bir mouse tutuyormuş gibi hissettim, elim sağ tarafına oturmadı. Fk2'de de böyle bir durum var mı öğrenmek istedim, öyle bir his varsa ec2a'yı almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Önerisi
    3 ay önce açıldı
    KLAVYE ÖNERİSİ
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.