Şimdi Ara

yeni mp3 düşünüyorum önerileriniz lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok eskiden kalma bir philips mp3 üm vardı malesef geçen ay bir kaza sonucu vefat etti.

kulaklık olarak EP-630 var şuan memnunum yani biraz araştırarak almıştım 29 liraya iyi oldu kullanıyorum sağlam bence..
    ancak biraz önce başka bir konuda bimeksten alınma SECTION8 kulaklık gördüm
    süper felan diyorlar onu alacagım heralde bilmiyorum aslında karar veremedim.

ses kalitesi bagımlılıgım var. 320 kbps aşagısı çok nadir bulunur. 320 sini bulamadıgım için.
    fiyat section8 alırsam max 75 lira öyle diyeyim.. almaz isem eğer telefonumu satıcam zaten.
    100 lira veririm gibime geliyor amaaa... uzun süre gitsin istiyorum.
    boyası çıkmasın sağlam olsun gibi sinden tuşları 1 yıl sonra felan dökülmesin.
    aklımda 3-5 yıl kullanmak var pili ölmezse tabi :)
    günde 4 saat müzik dinlediğim oluyor. hafıza olarak fark etmez.. micro SD girişi olsada olurr olmasada.

arkadaşlar yardım ederseniz çok teşekkur ederim vallahi
    şuan çok kararsızım. hazır gençturkcell indirimi varken hepsiburada dan go gear sounddot almamak için zor duruyorum kargoyla 40 liraya denk gelecek..

2. ele de açığım ancak sağlam satıcı ve sağlam ürüne bakarım..

mümkünse eğer model önerirken satıldıgı yerin linkinide verirseniz çok iyi olur. çünkü birçok markanın artık çakması var.

• Valla ses kalitesi bağımlısıysanız şimdi 100 tl seneye 500 tl. Daha üst seviye bir ürün alıyorsun. Vayy harika havaları 1 ay sonra kusurlarını görmekle sönüyor. Ses kalitesinin sınırı yok malesef. Daha iyi ama mükemmel değil. Elektronik marketlerde Sony B17x serisinden daha iyi yok bence ama forumdan Sansa Clip edinmeniz çok daha iyi olur. Bu arada bilmiyorsanız diye söylüyorum 320 kbps mp3 den daha iyi kayıtlar var. Kayıpsız flac, wav, ape vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 26 Eylül 2012; 22:56:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Valla ses kalitesi bağımlısıysanız şimdi 100 tl seneye 500 tl. Daha üst seviye bir ürün alıyorsun. Vayy harika havaları 1 ay sonra kusurlarını görmekle sönüyor. Ses kalitesinin sınırı yok malesef. Daha iyi ama mükemmel değil. Elektronik marketlerde Sony B17x serisinden daha iyi yok bence ama forumdan Sansa Clip edinmeniz çok daha iyi olur. Bu arada bilmiyorsanız diye söylüyorum 320 kbps mp3 den daha iyi kayıtlar var. Kayıpsız flac, wav, ape vs.

sansa clip çok övülüyor birde plus olanı varmış farkları nelerdir ?

320 mp3 den daha kalitelisi bilmiyordum bi açıklarsanız sevinirim.
  • Bunlar da mp3 gibi format. Sonunda .mmp3 değil de .flac yazıyor yani. Mp3 lerin hepsi kayıplı formatlar. Flac ape wav gibı formatlar kayıpsız ses formatları. Hafıza olarak en uygunu flac. Tanesi 20-30 mb oluyor. Wavın 50 mb civarı. Ama bazı flaclar mp3 ten yükseltme olabiliyor. İçten mp3 ama bakıldığında flac yazar. Ses farkından belli eder zaten düzgün bir kaynakla. Tabi her ürün flac açmıyor. Clip açar b17x açmaz. Ama wavı genelde her alet açıyor. Clip+ 32 gb a kadar hafıza kartı takılabilen modeli. Ses larak bir kesım + az daha iyi bir kesim normali iyi dediğinden birşey anlayamadım. İkisini kıyaslayamadım da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 26 Eylül 2012; 23:07:56 >
  • quote:

Bunlar da mp3 gibi format. Sonunda .mmp3 değil de .flac yazıyor yani. Mp3 lerin hepsi kayıplı formatlar. Flac ape wav gibı formatlar kayıpsız ses formatları. Hafıza olarak en uygunu flac. Tanesi 20-30 mb oluyor. Wavın 50 mb civarı. Ama bazı flaclar mp3 ten yükseltme olabiliyor. İçten mp3 ama bakıldığında flac yazar. Ses farkından belli eder zaten düzgün bir kaynakla. Tabi her ürün flac açmıyor. Clip açar b17x açmaz. Ama wavı genelde her alet açıyor. Clip+ 32 gb a kadar hafıza kartı takılabilen modeli. Ses larak bir kesım + az daha iyi bir kesim normali iyi dediğinden birşey anlayamadım. İkisini kıyaslayamadım da.

peki forumdan clip satan tanıyormusunuz.
    cidden kafayı taktım alıcam bir tane.

dediğiniz gibi
    converterlardan mp3 ten flac veya wav a çevirdiğimizde hiçbir kalite artışı olmuyor..
    orjinal olarak flac veya wav olarak müziklerin oldugu herhangi bir yer biliyormusunuz mesela site üzerinden dinleyerek ses kalitesine bakabilmek için.

yardımlarınız tesekkur ederim :)

• Yutupta bazı hd videolar kayıpsız galiba. Ama her hd videoda değil. Site üzerinden dinlendiğinı sanmıyorum. Torrentlerden flac albümler bulunabiliyor ya da alllossless diye bir site vardı. Sandisk Sansa ürünlerinı forumda ibraxi satıyor.

• quote:

Yutupta bazı hd videolar kayıpsız galiba. Ama her hd videoda değil. Site üzerinden dinlendiğinı sanmıyorum. Torrentlerden flac albümler bulunabiliyor ya da alllossless diye bir site vardı. Sandisk Sansa ürünlerinı forumda ibraxi satıyor.

yardımlarınız için çok tesekkurler ama biraz önce birkaç yorumda
    sansa nın 3-5 gün kulanımdan sonra bozuldugunu yazanlar olmuş..

ibraxi arkadaşın konusunu buldum tesekkurler.

peki son olarak birşey soracagım.
    sony b172 yerine sansa almaya deger mi sizce ?

birde ibraxinin ilanında 55 liraya sansa FM li var. 2. el güvenip alabilirim değil mi ?
  • ibraxi sıfır satıyor diye biliyorum. Clip de o fiyata alınacak en iyi ürün sayılır ses açısından. B17x ile aralarında büyük fark var diyorlar ama ben demiyorum. Kıyaslamadım. O iki günde bozulanların neden bozulduğunu anlayamıyorum çünkü kaç yıl ellerinde tutanlar da var. Aletin sağlamlık olarak bir sıkıntısı yok. Yazılım olarak çökertiyorlar aleti. Rockbox kurmaya girişip sakat şeyler mi yaptılar acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 27 Eylül 2012; 6:57:59 >
  • 4gb clip+ aklıma girdi sıfır 95 lira ancak şimdi alamicam onu
    55 liralık clip alabilirim ama kararsızım.

düşünmem lazım.

herşey için tesekurler.
  • MP3 konusunda birşey diyemem ama flac şarkıları torrent sitelerinde bulabilirsin ben torrent olarak zamundayı kullanıyorum şu anda karışık olarak (diskografi,tekli,albüm) 5000den fazla torrent var. Ben pek bulamıyorum istediklerimi ama belki sen bulabilirsin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem077

http://www.teknosa.com/kategori/mp3/mp3_calar/714/110361422/sony_nwzb172b_cev_2_gb_siyah_mp3_player bugüne özel turuncu indirimde kargo bedava 59tl bilginize

güzel ürün doğru diyorsunuz.. aslında alasım var ancak karar verdim clip+ alacagım.
    neden clip+
    microsd desteği var browser desteği ve benim için lazım olan FM.

bu devirde radyo dinleyen çok az bir kesim var dogrudur. ancak.
    talk show dinlediğim için lazım :)

• Ben clip+ alıcam bu türlü ibraxi hocamın yanına gidip alamadım kargo parası vermek istemiyorum yakında oturuyor yakında dediğim ben maltepe o üsküdarda arada 2 saat kadar mesafe var 4 sefer yapmam gerek sizce 10 lira kargo parasına kıyıp kargo ile mi yollatsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolucana

Ben clip+ alıcam bu türlü ibraxi hocamın yanına gidip alamadım kargo parası vermek istemiyorum yakında oturuyor yakında dediğim ben maltepe o üsküdarda arada 2 saat kadar mesafe var 4 sefer yapmam gerek sizce 10 lira kargo parasına kıyıp kargo ile mi yollatsam?

yol parası + eziyet

ptt kargo 5 lira
  • bugünlerde kargo kullanmayacağızda ne zaman kullanacağız, tabiki kargo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.