Şimdi Ara

[YENi] N97 Mini CFW ported to 5800XM by Lilian (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi biroltr ustam bu n97mini cfw si(sahte n97 ama biz yinede adıyla hitap edelim) : RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx dosyasında rehber vs sorunların giderildiğini mi söylüyorsunuz bu conversation vs olayı hangi dosya ile ilgili eğer bu dosya ile ilgili değil ve bu dosya 4 4 lük ise bu dpsyayı diğer cfwleri yüklerken kullanmamız mümkün olurmu mesela aresmar veya aang67 nin c6 modifiyesinde kullanabilirmiyiz?

Mesela ben AAng67 nin modunu yüklemeyi düşünüyorum ve orjinal "RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx" dosyası yerine buradaki n97 yazılımına ait "RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx" dosyasını kullanabilir miyim?
    Sorun olur mu_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 4 Eylül 2010; 16:59:40 >
  • Yeni uygulamalar deniyor da çalışıyormu acaba deneyen varmı
  • Ben dün yükledim 1.5 gün oldu şarj şuan yarıda. C6 kullanırken 1 gün dayanmıyodu şarjı.

Bazı arkadaşlar hiçbir fark yok diyor ama yüklesinler ve ses kalitesi, hız, vs. farkı görsünler ondan sonra konuşsunlar. Ayrıca Video kalitesi daha iyi.

NOT: OVİ STORE'da N97 olarak görünüyor. Eklentiler vs. C6 fw'den daha farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dmitri Karamazov -- 3 Eylül 2010; 23:32:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr
    Edit:
    Eksik bi nokta var Mesajların içine "Conversations" dosyaları aktarılmamış mesajlar menüsü içinde bunu f@tih editleyip içine aktarıyor sis dosyası açıp yazılıma atmadığım için fazla bilmiyorum hangi dosya nereye kopyalanır ancak o konuda bilgilendirir f@tih düzeltilmesi gerek gördüğüm nokta olrak dikkatimi çekti incelerken yazılımı. Fatihin konusunda bildiğim kadarıyla msjlarla beraber birleştirilmiş bir şekildeydi bu program.

Şimdi bir noktayı belirteyim ; bu başlığı ben sadece alıntılayıp yayınladım.Yani bu FW içerisinde benim bir emeğim bir katkım şu aşamada bulunmamakta.
    Ben Aang ve Aresmar çalışmalarını bitirsinler diye bekliyorum Bu çakma N97 FW sinde benim düzeltmem gereken noktaları düzeltebilirim.Gerekli eklemeleri ve modlamaları yapabilirim.Ama arkadaşların çalışmaları devam ederken bu FW ye el atmak istemiyorum.Eğer kendileri bu FW ile de çalışmak isterlerse ben çekilebilirim de ,sorun teşkil etmez.duruma göre çalışmaya başlayabilirim veya beklerim.

Ekleme : bir de şu konu var;bu fw ye el atana kadar 5800 ın win7 ile çalışan bir Fw si çıkar mı çıkmaz mı bilemem artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 4 Eylül 2010; 0:11:56 >

• Hocam eline koluna klavyene sağlık :). Bazı arkadaşlar bilir vodafone mobil tv yi c6 yazılımı üzerinden izleyemediğimi ama şimdi telefonla internete de çıkarken n97 olarak gördüğü için vodafone live da öyle sanıyor o yüzden test ettim ve mobil tv yi sorunsuz izledim. Artık hç bir şekilde eski v51 e dönmeme gerek kalmadı. Rahatlık budur :). Yani demem o ki, hiç bir fark yok diyen arkadaşlar için şunu söyleyebilirim; orada n97 yazmasıyla c6-00 yazması o kadar fark yarattı ki beni her maçta eski yazılıma döndürmeye mecbur bırakmadı. Demek ki işe yarıyomuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsilTurk

Hocam eline koluna klavyene sağlık :). Bazı arkadaşlar bilir vodafone mobil tv yi c6 yazılımı üzerinden izleyemediğimi ama şimdi telefonla internete de çıkarken n97 olarak gördüğü için vodafone live da öyle sanıyor o yüzden test ettim ve mobil tv yi sorunsuz izledim. Artık hç bir şekilde eski v51 e dönmeme gerek kalmadı. Rahatlık budur :). Yani demem o ki, hiç bir fark yok diyen arkadaşlar için şunu söyleyebilirim; orada n97 yazmasıyla c6-00 yazması o kadar fark yarattı ki beni her maçta eski yazılıma döndürmeye mecbur bırakmadı. Demek ki işe yarıyomuş :D

Sevindim kardeşim.Bu yazılım bir de modlanırsa sen o zaman gör.

• quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

Şimdi biroltr ustam bu n97mini cfw si(sahte n97 ama biz yinede adıyla hitap edelim) : RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx dosyasında rehber vs sorunların giderildiğini mi söylüyorsunuz bu conversation vs olayı hangi dosya ile ilgili eğer bu dosya ile ilgili değil ve bu dosya 4 4 lük ise bu dpsyayı diğer cfwleri yüklerken kullanmamız mümkün olurmu mesela aresmar veya aang67 nin c6 modifiyesinde kullanabilirmiyiz?

Mesela ben AAng67 nin modunu yüklemeyi düşünüyorum ve orjinal "RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx" dosyası yerine buradaki n97 yazılımına ait "RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx" dosyasını kullanabilir miyim?
    Sorun olur mu_?

Yok mu Cevap verecek birisi?

• Symbian 3 veya android bekliyoruz. Artık diğer modlar kesmez bizi
  • Bende bunu yükledim deniyorum .. Seste, hızda gerçekten fark var artı iş cep gibi c6 yı tanımayan programlar için sorun çıkartmıyor kamera çekimi daha iyi gibi ... internetde daha önce izleyemediğim videoları izleye bildim... Bu yazılım modlanırsa süper olur gibi duruyor..
  • Elimde telefon yok ama bunu modifiye etmeye çalışacağım f@tih ustam size ulaşamıyorum pm vs gönderemiyorum.

Biroltr ye gönderdiğim mesajlardan da cevap alamadım
  • Modlayan arkadaşlardan ricam 4x5 menü, müzikler belli bir klasörden taransın. Aynı şekilde resmlerde herşey galeride çıkmasın. Aklınıza gelen tüm klasörleri images hariç galeride devre dışı bırakın. Açılışta mesaj yollamasın. Gerisi önemli değil. Tabi bunlar ricadır.

Unutmadan ovi maps entegre edilsin. Zira sonradan güncelleyince 10 mb'a akın yer gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 4 Eylül 2010; 22:57:58 >
  • Ben daha önce nokia editörü görmedim bile ama şimdi kullanmaya çalışacağım
    Bir deneyeceğim eğer başarabilirsem güzel şeyler var hayalimde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.