Şimdi Ara

Yeni navigasyon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende Garmin nüvi 750 var. Çevremdekiler sürekli Garmini övdü bende gittim aldım. Almaz olaydım. Basımdan gecen talihsizliklerle bu soylenmemi orneklendiriyim, kız arkadasımı balo için evinden almaya arabayla gittim evi ve orayi bilmiyorum navigasyonla gideyim dedim. Bağcılar içerisinden geçirdi ve sık binalardan dolayı çekmemeye başladı iki sokak ileri gibi saçma yerlerde gösterip durdu. Kaza ile buldum evini sonra gece bıraktım evine Güngorene evime gitmeye çalışırken o dısında heryere gittim resmen. Kapattım küfür ede ede navigasyonu sonrada kendi bildigim yolla eve gittim. Yeni güncellememe rağmen ne doğru düzgün yol saptaması oluyor nede başka birsey. Hava bulutsuz olmasına rağmen hatalı gösteriyor. Bu olay gibi onlarcasi oldu. Dayımda navigasyon olarak next ye-g 708 var ve harika çekiyor. Dayim çok kötülemişti ilk aldığında. Ondan almadım. Garmine göre çok çok iyi ama görünüşü bebek oyuncağı gibi birsey bilirsiniz. Tavsiye edebileceğiniz hesaplı özellikle İstanbul mahalle aralarında sorunsuz çeken navigasyon var mı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorroBlack -- 1 Ocak 2012; 23:39:04 >

• tom tomdan şaşma hocam.
  • Size en kısa sürede teknik destek verebilecek firma cihazlarını tercih edin. Forumu biraz araştırırsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.
    Hayırlı olsun diyelim şimdiden
  • Yorumlarınız için tesekkur ederim :) Üyelerin hangi ürünü sorunsuz kullandığını hele İstanbul gibi sık binali ve sürekli yolları değişen bı sehirde yaşayıp sorunsuz hiç sıkıntı vermeden kullanılan ürün tavsiyesi verirseniz daha aydinlatici olur :)
  • DD252Admin arkadaşın söylemek istediği cihaz nextin 525 modelidir.bende kesinlikle tavsiye ederim.
  • Nextin o dediğiniz ürününü alicam sanırım. Sürekli rota yeniden hesaplanıyor veya saçma sapan yerlerde gözükmesi gibi sorunlar olmasın yeter ki. Herkese teşekkür ederim sagolun
  • Doğru bir tercih

Tekrar hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.