Şimdi Ara

yeni nesil işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus p8z68-v pro/gen3 marka anakart kullanıyorum intel i5 2500k işlemci kullanıyorum ileriye dönük olarak yeni nesil i7 4770k modelini alsam anakartımda sorunsuz olarak çalışırmı.bilgili arkadaşların yarımlarını bekliyorum

• Hocam anakartiniz 1155 soket 4770 1150 soket,kisaca kullanamazsiniz,en ileri gidebileceginiz islemci 3770.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 29 Haziran 2013; 11:41:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartın 1155 soket, sormuş olduğun işlemci 1150 soket.

İlla değiştiricem dersen 2.el i7 alabilirsin, tutupta sıfır işlemci alma bu soket için.
  • tamam fikirlerininz yardımcı oldu teşekkür ederim. onun yerine 1150 soket bir anakart alsam dahamı iyi olur pekı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnytaaa

tamam fikirlerininz yardımcı oldu teşekkür ederim. onun yerine 1150 soket bir anakart alsam dahamı iyi olur pekı?

Degmez hocam,ustelik islemciniz de gayet iyi bir model yetersiz gelince degistirmeyi dusunun malum Intel surekli soket degistiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnytaaa

asus p8z68-v pro/gen3 marka anakart kullanıyorum intel i5 2500k işlemci kullanıyorum ileriye dönük olarak yeni nesil i7 4770k modelini alsam anakartımda sorunsuz olarak çalışırmı.bilgili arkadaşların yarımlarını bekliyorum

Bence de degmez. en az broadweller ciktiginda degistir

• önerileri dikkate alacağım:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.