Bildirim
yeni nesil işlemci
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam anakartiniz 1155 soket 4770 1150 soket,kisaca kullanamazsiniz,en ileri gidebileceginiz islemci 3770.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 29 Haziran 2013; 11:41:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anakartın 1155 soket, sormuş olduğun işlemci 1150 soket.
İlla değiştiricem dersen 2.el i7 alabilirsin, tutupta sıfır işlemci alma bu soket için. -
tamam fikirlerininz yardımcı oldu teşekkür ederim. onun yerine 1150 soket bir anakart alsam dahamı iyi olur pekı? -
quote:
Orijinalden alıntı: cnytaaa
tamam fikirlerininz yardımcı oldu teşekkür ederim. onun yerine 1150 soket bir anakart alsam dahamı iyi olur pekı?
Degmez hocam,ustelik islemciniz de gayet iyi bir model yetersiz gelince degistirmeyi dusunun malum Intel surekli soket degistiriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: cnytaaa
asus p8z68-v pro/gen3 marka anakart kullanıyorum intel i5 2500k işlemci kullanıyorum ileriye dönük olarak yeni nesil i7 4770k modelini alsam anakartımda sorunsuz olarak çalışırmı.bilgili arkadaşların yarımlarını bekliyorum
Bence de degmez. en az broadweller ciktiginda degistir
önerileri dikkate alacağım:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X