arkadaşlar üniversite öğrencisiyim ve ek gelir için bişeyler yapmaya çalışıyorum.internet başında çok fazla vaktim oluyor.şu sıralar da bu yeni nesil kazanç olayı kafama takıldı.biraz araştırdım ama çok fazla site var.birçoğuda güvenilir değil.çoğu anket doldur para kazan şeklinde.siz ne önerirsiniz ? internette harcadıgım vakti nasıl kazanca cevirebilirim ?
quote:
Orijinalden alıntı: ugrdmrz
arkadaşlar üniversite öğrencisiyim ve ek gelir için bişeyler yapmaya çalışıyorum.internet başında çok fazla vaktim oluyor.şu sıralar da bu yeni nesil kazanç olayı kafama takıldı.biraz araştırdım ama çok fazla site var.birçoğuda güvenilir değil.çoğu anket doldur para kazan şeklinde.siz ne önerirsiniz ? internette harcadıgım vakti nasıl kazanca cevirebilirim ?
İnternetten para kazanma yolları çok çeşitlidir. Bunlardan bir kısmı ciddi şekilde iilgilenildiğinde güzel kazançlar sağlamanıza imkan vermektedir.
Ama bir kısmı vardır ki vakit kaybından başka bir işe yaramaz.
İnternetten para kazanma yollarından hangisi güvenilir hangisi çok kazandırır hangisi bana uygundur diye düşünüyorsanız buradaki yazı dizisini sırasıyla okumanızı öneririm..
Ayrıca anket doldurarak para kazanamayabilirsiniz ama anket doldurarak hediye çeki kazanabilir ve bu hediye çekini markafoni ve hepsiburada.com gibi alışveriş sitelerinde kullanabilirsiniz. Böylece alışverişiniz bedavaya gelebilir veya indirimli almış olursunuz..
Anket doldurup hediye çeki kazanma konusu için buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme