Şimdi Ara

Yeni Nesil LG Cinema 3D Monitör D2342P - LG FPR Gözlük (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
8
Favori
72.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IPS ekran ve pasif 3D düşünüyorsanız AOC D2757p modeline bir bakın Türkiye'de var.
  • Gama ayarlarının hepsini "0,50" artırınca daha parlak bir sonuç aldım. Red="0,90" , Green="0,85" , Blue="1,00" . Özellikle karanlık atmosferi olan filmlerde fark hissedilir derecede oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keko keko -- 27 Şubat 2013; 3:59:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: mustafatas

farcry 3te power 3d açık yapınca oyun 2dye dönüşüyor resmen, dalların ekrandan dışarı sarkması falan gözükmüyor, power3d off yapınca efekler açılıyor farcry 3 oynayan varsa en iyi ayar hangisi ?

Farcry 3'ü Tridef profiliyle oynamıştım hocam ben, gayet de güzel bir performans veriyordu. Ekran kartınız ne?

profili paylaşır msn rica etsem hocam? powercolor hd7850 2gb 256bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: keko keko

IPS ekran ve pasif 3D düşünüyorsanız AOC D2757p modeline bir bakın Türkiye'de var.

Güzelmiş ama fiyatı fazla, bir de markası var
  • quote:

quote:

quote:

farcry 3te power 3d açık yapınca oyun 2dye dönüşüyor resmen, dalların ekrandan dışarı sarkması falan gözükmüyor, power3d off yapınca efekler açılıyor farcry 3 oynayan varsa en iyi ayar hangisi ?

Farcry 3'ü Tridef profiliyle oynamıştım hocam ben, gayet de güzel bir performans veriyordu. Ekran kartınız ne?

Yanılmıyorsam bu linkteki profili kullanmıştım ben. Eğer İngilizceniz varsa Tridef forumlarını da kurcalamanızı öneririm daha iyi ve güncel profiller için.

• Arkadaşlar bu monitörün servis menüsüne nasıl ulaşabiliriz bilen var mı acaba?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yanılmıyorsam bu linkteki profili kullanmıştım ben. Eğer İngilizceniz varsa Tridef forumlarını da kurcalamanızı öneririm daha iyi ve güncel profiller için.

Teşekkürler hocam, bu profil süper, kasma yok derinlik arttı herşey 10 numara

• Arkadaşlar altta resim atttığım üzere gözlük ile tridef menusünün sağ tarafı ve sol tarafında böyle gölgeler mevcut. L/R ayarı ile falan geçiremedim,aslında yazdan beri kullanıyorum o zamanlar fifa oynamayı denemiştim ama yine o gölgeler yüzünden futbolcular kenarlarda çift görünüyordu.
    TriDef 1.8 yüklü,var mıdır bunun bir çözümü?
  • quote:

Süper, çok sevindim. Tridef forumlarını profiller için takip etmek iyi oluyor.
  • yardımlarınızı bekliyorum beyler

http://forum.donanimhaber.com/m_72310171/tm.htm
  • quote:

quote:

Süper, çok sevindim. Tridef forumlarını profiller için takip etmek iyi oluyor.

evet hocam ingilizcem var tridef profilleri denemiştim forumda, ancak tatmin edici sonuç alamamıştım, bf3multiplayer için henüz profil yok di mi?

dusty hocam bu monitör için bu gözlük uygun mudur? malum misafirim geliyor http://www.boyutdijital.com/LG-3D-Gozluk-Pasif-FPR,PR-1264872.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacan34 -- 1 Mart 2013; 20:05:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mali__

Arkadaşlar altta resim atttığım üzere gözlük ile tridef menusünün sağ tarafı ve sol tarafında böyle gölgeler mevcut. L/R ayarı ile falan geçiremedim,aslında yazdan beri kullanıyorum o zamanlar fifa oynamayı denemiştim ama yine o gölgeler yüzünden futbolcular kenarlarda çift görünüyordu.

Ben de fifa oynuyorum ama öyle kenarlarda sızma yapmıyor. Sizin monitörde bir sıkıntı var bence. Garantisi dolmadıysa servise götürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keko keko -- 3 Mart 2013; 0:44:58 >
  • quote:

evet hocam ingilizcem var tridef profilleri denemiştim forumda, ancak tatmin edici sonuç alamamıştım, bf3multiplayer için henüz profil yok di mi?

dusty hocam bu monitör için bu gözlük uygun mudur? malum misafirim geliyor http://www.boyutdijital.com/LG-3D-Gozluk-Pasif-FPR,PR-1264872.html

@dusty hocama sormuşsunuz ama ben cevaplayayım geç cevap verebiliyor bazen o yüzden.

Sorunuzun cevabı evet, kullanabilirsiniz. Bir de şu olur:
    http://www.teknosa.com/urunler/110012141/lg-ag-f220-klipsli-lw-serisi-3d-gozluk

@dusty, kusuruma bakma arkadaş sorusunun cevabını en kısa sürede alsın diye cevap verdim.

Edit: Bilgi eksikliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aramazmert -- 2 Mart 2013; 1:31:37 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar altta resim atttığım üzere gözlük ile tridef menusünün sağ tarafı ve sol tarafında böyle gölgeler mevcut. L/R ayarı ile falan geçiremedim,aslında yazdan beri kullanıyorum o zamanlar fifa oynamayı denemiştim ama yine o gölgeler yüzünden futbolcular kenarlarda çift görünüyordu.

Ben de fifa oynuyorum ama öyle kenarlarda sızma yapmıyor. Sizin monitörde bir sıkıntı var bence. Garantisi dolmadıysa servise götürün.

rica etsem hangi program yardımıyla hangi ayarlarla oynuyorsunuz sürümlerini falan detaylıca verebilirmisiniz.

• quote:

rica etsem hangi program yardımıyla hangi ayarlarla oynuyorsunuz sürümlerini falan detaylıca verebilirmisiniz.

Şimdi programı açıp bir bakıyım dedim bende de aynı sızma varmış tridefi açınca farkettim. Daha önce farketmemiştim. Ama fifa13 oynuyorum hiç dikkatimi çekmedi kenardaki sızma. Bir de ben fifa13 oynarken film izlerken genelde monitörün menüsündeki "3d color effect" seçeneğini kapatıyorum. Onun için sızmalar azalıyor fazla dikkat çekmiyor. "Lineinterlaced" açıkken nasıl yapıyorsun derseniz size tüyoyu veriyorum. 3d mode açıkken menüden "black level" seçeneğini değiştirirseniz bütün menü aktif hale gelir istediğiniz gibi takılabilirsiniz. Nasıl tüyo ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keko keko -- 3 Mart 2013; 0:44:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

@dusty hocama sormuşsunuz ama ben cevaplayayım geç cevap verebiliyor bazen o yüzden.

Sorunuzun cevabı evet, kullanabilirsiniz. Bir de şu olur:
    http://www.teknosa.com/urunler/110012141/lg-ag-f220-klipsli-lw-serisi-3d-gozluk

@dusty, kusuruma bakma arkadaş sorusunun cevabını en kısa sürede alsın diye cevap verdim.

Edit: Bilgi eksikliği.

eyw kardeşim bu arada bilgili olan herkese bişey danışmak istiyorum.powerdvd12 ile başarılı şekilde 3d izliyorum 2d 3d çevirim yapıyorum ancak tam ekran olmuyor 2 3cmlik boşluk oluyor üstte yanda, ayrıca çevirim yaparken monitör ayarı lr mi rl mi olmalı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

eyw kardeşim bu arada bilgili olan herkese bişey danışmak istiyorum.powerdvd12 ile başarılı şekilde 3d izliyorum 2d 3d çevirim yapıyorum ancak tam ekran olmuyor 2 3cmlik boşluk oluyor üstte yanda, ayrıca çevirim yaparken monitör ayarı lr mi rl mi olmalı?

Önemli değil hocam.

O filmlerin çekiminden dolayı öyle olabilir diye düşünüyorum. Üstte ve altta kalması normalde, yanlarda ilginçmiş.

Sana hangisi uygunsa yapabilirsin ben lr kullanıyorum.
  • quote:

quote:

Önemli değil hocam.

O filmlerin çekiminden dolayı öyle olabilir diye düşünüyorum. Üstte ve altta kalması normalde, yanlarda ilginçmiş.

kardeşim filmler 1080p tridefte tam oturuyor ekrana ancak powerdvdde 3d etkisi artıyor incelediğm kadarıyla, elimdeki tüm filmleri denedim tam ekran olmadı :(

• quote:

quote:

quote:

Önemli değil hocam.

kardeşim filmler 1080p tridefte tam oturuyor ekrana ancak powerdvdde 3d etkisi artıyor incelediğm kadarıyla, elimdeki tüm filmleri denedim tam ekran olmadı :(

3d etkisi artması için tridef, powerdvd vs. gibi programları kullanırken monitöründe 3d modunu "lineinterlaced" yapıp bir deneyin eğer yapmadıysanız tabi...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Önemli değil hocam.

3d etkisi artması için tridef, powerdvd vs. gibi programları kullanırken monitöründe 3d modunu "lineinterlaced" yapıp bir deneyin eğer yapmadıysanız tabi...

zaten monitör ayarı o şekilde hocam, powerdvd kullananlardan yardım bekliyorum 3d tam ekran konusunda :(

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.