Şimdi Ara

-YENİ NESİL TOYOTA COROLLA-Dünyanın en çok tercih edilen otomobili (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.805
Cevap
29
Favori
1.255.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biraz önce toyota plazadan geldim.. 1.4 d-4d elegant pasifik mavisi aracın siparişini verdik.. 42000 ytl + park sensörü ve kapı koruma ve tampon koruma bantları var..
    Büyük ihtimal aracı cuma günü teslim alacağız size o zaman sıcak sıcak resimleri ekleyeceğim ve yorumlarımı yazacağım.. şimdi bazı arkadaşların bir çok yorumu olacak.. örneğin fiyat yüksek, kampanya yaprlardı gibisinden.. arkadaşlar ben arabayı bu fiyata beğendim ve aldım bu benim tercihimdir.. lütfen yorum yapacaksanız yorumlarınız neden bunu aldın neden şunu almadın.. bu para ona verilirmi gibi olmasın rica ediyorum.. cuma gününden sonra size deneyimlerimi aktarırım sorduğunuz merak ettiğiniz sürece ;) hepinize allah daha iyisini versin ;)

quote:

Orjinalden alıntı: n2oforce

Arkadaşlar sonun da karar verdik ve vitaramı satma kararı almamla 2 günde satmam bir oldu pederin arabayı satmadan tekrar ikinci bir araba alıncak ve o da büyük ihtimal yeni corolla olacak.. mart ayının sonları yada nisan ayında alma girşimde bulunacağız.. 1.4 D-4D ELEGANT olacak alacağımız model.. birçok insanın yorumu oldu ama ben arabayı sevdim ve seve seve de alıcam allah bir aksilik çıkarmazsa.. 43.000 ytl görünüyor şu an fiyat o zaman bakalım ne kadara alıcaz.. izmirde daha test aracından başka görmedim şu anda.. ama hiçbişey beni ilgilendirmiyor yemişim marka fanatiklerini bilmem kimleri alıcam ulaaan Tabiki aracı bizzat deneyipte tatmin olmayan arkadaşlara hiç sözüm yok

• quote:

Arkadaşlar biraz önce toyota plazadan geldim.. 1.4 d-4d elegant pasifik mavisi aracın siparişini verdik.. 42000 ytl + park sensörü ve kapı koruma ve tampon koruma bantları var..
    Büyük ihtimal aracı cuma günü teslim alacağız size o zaman sıcak sıcak resimleri ekleyeceğim ve yorumlarımı yazacağım.. şimdi bazı arkadaşların bir çok yorumu olacak.. örneğin fiyat yüksek, kampanya yaprlardı gibisinden.. arkadaşlar ben arabayı bu fiyata beğendim ve aldım bu benim tercihimdir.. lütfen yorum yapacaksanız yorumlarınız neden bunu aldın neden şunu almadın.. bu para ona verilirmi gibi olmasın rica ediyorum.. cuma gününden sonra size deneyimlerimi aktarırım sorduğunuz merak ettiğiniz sürece ;) hepinize allah daha iyisini versin ;)

quote:

Arkadaşlar sonun da karar verdik ve vitaramı satma kararı almamla 2 günde satmam bir oldu pederin arabayı satmadan tekrar ikinci bir araba alıncak ve o da büyük ihtimal yeni corolla olacak.. mart ayının sonları yada nisan ayında alma girşimde bulunacağız.. 1.4 D-4D ELEGANT olacak alacağımız model.. birçok insanın yorumu oldu ama ben arabayı sevdim ve seve seve de alıcam allah bir aksilik çıkarmazsa.. 43.000 ytl görünüyor şu an fiyat o zaman bakalım ne kadara alıcaz.. izmirde daha test aracından başka görmedim şu anda.. ama hiçbişey beni ilgilendirmiyor yemişim marka fanatiklerini bilmem kimleri alıcam ulaaan Tabiki aracı bizzat deneyipte tatmin olmayan arkadaşlara hiç sözüm yok

Güle güle kullan, kazasız belasız. Bana göre iyi fiyata almışsın. Elegant dizel 43000 YTL görünüyor, sen 42000 YTL ve park sensörü ile kapı çtaları almışsın bravo. Bir de indirim yapmıyorlar diyordu bazıları.

• Hayırlı olsun,güzel günlerde güle güle kullanmak dileğiyle n2oforce arkadaşım;
    park sensörü v.s hediye olarak aldın heralde...kapı bantlarından kastın kapı yan çitalarımı yani gövde renginde...izlenimlerinde son hız ve yakıt ekonomisinide eklersen seviniriz...Darısı diğer niyet edenlerin başına:)
  • hayırlı olsun arkadasım

ama bende şuana kadar hiç goremedim yollrada yeni corollayı
  • hayırlı olsun ,bende düşünüyorum.MM modelleri tafsiye edermisiniz?kullanışlımıdır acaba ,artı eksileri neler olabilir.Bilen arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim.
  • --------------------------------------------------------------------------------

ben elazığda 1 tane yeni corolla gördüm nedense her tarafta eski ve yeni civicler var burada ama eski kasa corollarıda arada görüyorum.Anlayacağınız bu araba fiyatı ne olursa olsun satmaz bıkere tip yok.Güvenlik diyorsanız eşdeğer güvenlik değerlerini sunan hoş dizaynlı arabalarda var onlar satar.mesala jetta var mesala focus var mesala megane var...Araba tercih edilirken ben ilk sırayı dizayn alır diyorum.
  • Hayırlı olsun alan arkadaşlara. Bir sorum var fakat. Dizel de en üst versiyonda hız sabitleme yok. 43900 verdikten sonra neden böyle bir ayrıntı unutulur anlamıyorum..
  • quote:

Arkadaşlar biraz önce toyota plazadan geldim.. 1.4 d-4d elegant pasifik mavisi aracın siparişini verdik.. 42000 ytl + park sensörü ve kapı koruma ve tampon koruma bantları var..

quote:

hayırlı olsun güle güle kullanın. iyi fiyata almışsınız, ben de geçen gün derindere-zeytinburnunda aynı renk aracı gördüm o da 42000 ytl idi ve yine park sensörü ve kapı koruma bantları falan vardı, acaba siz o aracı mı aldınız?

• Hayırlı olsun arkadaşım. Dizelde en doğru seçimi yapmışsın. Aldıktan sonra yorumlarla beraber resim de istiyoruz, ona göre....
  • Sagolun arkadaşlar darısı sizlerin başına.. allah daha iyilerini versin gönlünüze göre versin.. mussa arkadaşım ben İzmirde yim Tokullar Plazadan aldım.. Bayi de tanıdık yoktu desem yalan olur bunuda eklemek isterim.. gerçi park sensörü fiyatı 250 ytl yani çok fazla bir miktar değil.. Cuma günü aracı teslim aldıktan sonra sizlerle cumartesi akşamı ya da gecesi resimleri paylaşmaya çalışacağım tabi ilk deneyimlerimide.. bu arada m/m versiyonları nisan gelecek dediler aslında içim biraz m/m deydi fakat sonradan hem beklemek istemediğim hemde manuel i daha çok sevdiğimi düşündüğüm için karar kıldım.. herkese hayırlı akşamlar... arada gene merak ettikerinizi yanıtlamaya çalışacağım..
    quote:

Orjinalden alıntı: mussa

quote:

quote:

hayırlı olsun güle güle kullanın. iyi fiyata almışsınız, ben de geçen gün derindere-zeytinburnunda aynı renk aracı gördüm o da 42000 ytl idi ve yine park sensörü ve kapı koruma bantları falan vardı, acaba siz o aracı mı aldınız?

• Ayıp ettin arkadaşım merak edilen her ayrıntısına kadar resim eklicem
    quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Hayırlı olsun arkadaşım. Dizelde en doğru seçimi yapmışsın. Aldıktan sonra yorumlarla beraber resim de istiyoruz, ona göre....
  • Evet aslında beni baya dumur eden bir durum bu.. fakat dediğim gibi ben pek aramadım açıkcası.. illa olsun diye bir isteğim yok o yüzden de benim tercihimi etkilemedi.. Tabi herkes donanımda farklı seçenekler ister ;) ama bu benim isteklerimi karşılayacak.. en azından artıları eksilerini örtecek benim için.. ki gözümde fazla eksisi yok.. belkidi aracı teslim aldıktan sonra hiç kalmıcak
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgurs79

Hayırlı olsun alan arkadaşlara. Bir sorum var fakat. Dizel de en üst versiyonda hız sabitleme yok. 43900 verdikten sonra neden böyle bir ayrıntı unutulur anlamıyorum..
  • bu arada @poweroftheking arkadaşım evet kastetmek istediğim çıtalar ( bayide kız soktu kafama bant lafını ) şimdi sizleri belkide şaşırtacak birşey normalde onlar aksesuar bildiğiniz üzere bu modelde ( gerçi eskisini bilmiyorum donanım içindemi ) ve bunlar siyah.. fakat ufak bir rica ve katolog da gövde renginde göründüğünü söylemem üzere boyancaklarını söylediler.. bunun sebebi ni de açılayayım sizlere.. şu an aksesuar fiyatları ellerine ulaşmamış ve bununla birlikte sadece çıtalar hakkında bilgi karışıklığı oldu sanırım... fakat sonuç olarak ben gövde renginde alıcam sanırım sadece class modelinde siyah kalıcak.. benimki gibi elegant ve comfort modellerinde gövde rengine boyancak..

edit: aksesuar fiyatlarını toyota sa dan telefonla öğrendiler..

postları tek tek yazdığım için kusura bakmayın akıl edemedim hepsini bir arada yazmayı arabanın heyecanı olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n2oforce -- 5 Mart 2007; 21:51:14 >

• @n2oforce
    inşallah park sensörleri de gövde renginde olur, öteki türlü biraz çirkin duruyor. ayrıca o fiyatın biraz daha aşağısına daha donanımlı 1.6 elegant benzinli düşünmezmiydin? yani eğer çok fazla yol yapmayacaksan bunu da düşünebilirsin, ayrıca yakıt tüketimi de oldukça düşük.
  • n2oforce,
    Arabanız hayırlı olsun, güle güle kullanın. En sonunda biri corolla aldı forumda, ilksiniz sanırım Kullanıcı olarak objektif yorumlarınız forum için faydalı olacaktır.
  • @n2oforce
    Hayırlı olsun, güle güle kullan...
  • @mussa,
    izmir trafiği istanbul kadar kötü olmadığı için fazla kilometre yapabilyorum rahatlıkla yaklaşık 1 yada 1,5 senede dizel ve benzinli arasındaki farkı amorti edebiliyorum.. bende benzinli almak isterdim gerçekten performans isteğinizide karşılayacak bir araç BENZİNLİ versiyonu.. ama tercihimiz bundan yana olmak zorunda kaldı diyeyim.. gönül isterdi iç döşemesi bej renginde olabilsin... park sensörleri gövde renginde olacak diye onay aldım

@demircim,
    sağol arkadaşım darısı ve daha iyileri sizlerin başına.. bu cuma aracı teslim alıcam bir aksilik çıkmazsa bir gün den dolayı sarkacak gibi birşeyler söyledi babam ama %80 ihitmal cuma teslim alıyorum

@taris1,
    amin arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n2oforce -- 6 Mart 2007; 17:51:02 >

• Beyler ben 16/02/2007'de adana'dan yeni nesil corolla aldım 4-4d dizel elegant düz sanzıman cok iyi bi arac gercekten Hem cok az yakıyo hem cok konforlu Japonlar yaptımı yapıo bir depoyla 1000 km gittim beyler ve depom 120 ytlye doldu
  • merT2244 ve n2oforce
    her ikinize de hayırlı uğurlu olsun...
    ALLAH cümleyi kazadan beladan korusun
    ALLAH a emanet olun....
  • quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

merT2244 ve n2oforce
    her ikinize de hayırlı uğurlu olsun...
    ALLAH cümleyi kazadan beladan korusun
    ALLAH a emanet olun....

+1

hayırLı oLsun cümLeten...

darısı başıma...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.