Şimdi Ara

Yeni nesil Volkswagen Golf, Nvidia'nın Tegra 2 işlemcisini kullanıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
6.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

Orijinalden alıntı: playumb

quote:

quote:

Adamlar yapıyor abi. Herseyde öncüler.
    Yasasın vw. Das auto.

1.6 TDİ 105 hp

2,5lt 340 hp.

İsterse 500 hp olsun ilk önce piyasaya ayak uydurmasını öğrensin vw.yada dedemden kalma motorları
    yla devam etsin.(sözüm dizel motorlarına)

Sözünü ettigin motor piyasada ki rakiplerinden 10 hp daha güçsüz. Kaldı ki gercekte o güçle digerlerini yine geçiyor vw. Aktarma basarisiylan.
    Misal dergide fluence ve jetta testi vardi. Jetta daha hizliydi mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sayısal çıksın mercedes c180 alıcam bırakın bunları :P
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Adamlar yapıyor abi. Herseyde öncüler.
    Yasasın vw. Das auto.

1.6 TDİ 105 hp

2,5lt 340 hp.

İsterse 500 hp olsun ilk önce piyasaya ayak uydurmasını öğrensin vw.yada dedemden kalma motorları
    yla devam etsin.(sözüm dizel motorlarına)

Sözünü ettigin motor piyasada ki rakiplerinden 10 hp daha güçsüz. Kaldı ki gercekte o güçle digerlerini yine geçiyor vw. Aktarma basarisiylan.

tamam ona bi sözüm yok.benim demek istedigim aktarması çok iyi olsa bile piyasadaki motorlara uyum sağlayamaması.örneğin bir multijet bir dCI 120,130 hp güç üretirken vw neden bu motoru geliştirme çabasında bulunmuyor veya piyasadaki lider üreticilerle anlaşmıyor(PSA FİAT vs.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

zeki müren de bizi görecek mi?

Af buyrun sevgili hocam?

kabin içi donanım OK!.. çok seviyoruz, bayılıyoruz oyuncak gibi oynamaya.. ancak motor altında da gerçekler var.. bir şanzıman gerçeği var, bir TDI gerçeği var..

kabine yapacakları yatırımı şanzıman ve dizel motor seçeneklerine yapmalılardı. öyle bir alıştırdılar ki, insan ister istemez olağandan daha farklı birşeyler bekliyor..

TSI motoru geliştirmişler, neye yarar TR'de benzin 5 TL'ye dayandı.. belki seneye 6 TL olacak bu gidişle.. :s

• Şahsen araç kullanımı sırasında karşımda bilgi ekranı olsun isterim.
    Ama züper kalite mi isterim orası tartışılır.
    İşini iyi yapsın kimin ürettiği önemli değil benim için.
  • WW bölümündede aynı yorumlar gırla gidiyor senelerdir,neara şanzımana motora kaydı ilginç konuyla ilgisi bile yok.

• Porshe yada Ferrari gibi en üst sınıfa hitap eden araçlarda teknolojide en son ne varsa onu kullanıyolar , daha olmadı teknolojiyi kendileri tasarlıyor , 100.000 tl civarına satılan bir golf tegra 2 kullanıyorsa , yeterli görmüştür bence , sonuçta bir kaç dolar daha vermekten kaçınacağını zannetmiyorum , bilgi ekranları her araçta olmalı çok fazla işe yarıyor .
  • eski gözdem Golf yeni gözdem scirocco harika bir tasarım !

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: playumb Adamlar yapıyor abi. Herseyde öncüler. Yasasın vw. Das auto.
    1.6 TDİ 105 hp
    2,5lt 340 hp.
    İsterse 500 hp olsun ilk önce piyasaya ayak uydurmasını öğrensin vw.yada dedemden kalma motorları yla devam etsin.(sözüm dizel motorlarına)
    Sözünü ettigin motor piyasada ki rakiplerinden 10 hp daha güçsüz. Kaldı ki gercekte o güçle digerlerini yine geçiyor vw. Aktarma basarisiylan. Misal dergide fluence ve jetta testi vardi. Jetta daha hizliydi mesela.

ww gibi kar odaklı şirketlere zerre tenezzül etmem.

hyundai,man,iveco,wartsila gibi devler varken.

hemen saldırmayın gemi dizel makineleri :)))

• Yavaş yavaş farklı alanlarda ki teknoloji daha da birbiriyle ilişkiye girmeye başladı.
  • Komedi ya.
  • quote:

e-otodergi'nin testinde Fluence hızlıydı.
  • Artık akıllı telefonları geçtik yavaş yavaş akıllı arabalara doğru yol alıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

Sanki arabayı alan şarkı dinlemek video izlemek için alıyor

Valla iş yerinin önünden geçen KIROLARI görünce mantıklı geliyor.

Güya, ezik aklı sıra, hava atacak. Tesisat yapmış güya. Dum dum dum dum. Sırf bas. Yani yahu hadi yüksek sesle müzik dinle anlarım tamam müzik dinleyip hava atıyorum de. De kardeşim Dum dum dum ne ya. Nasıl bir ezikliktir yani.

"Al bak camları titretiyom."

He he dükkanın kameraları olmasa ben o arabanın nerelerinin titretirim görürdün.

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Görende araba'nın ecusunda falan kullanıyorlar sanır. Alt tarafı bilgi ekranı , ne oldu ki şimdi ?

Yani.

Al bir tane çin malı tableti. Çift taraflı bantla yapıştır ön panele aynısı işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 4 Ekim 2012; 22:54:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

Ford Touch bence de daha iyi doğrusu.

Gerçi 122 hp altı motorlarda bağımsız arka süspansiyon olmayacağını öğrendikten sonra yeni Golf'e bakış açım baya baya değişti, standart iPad ekranıyla gelse çok farketmez artık.

Aynı mantıkla düşük güçteki makyajlı Astra larda da esnek bağlantılı arka aks kullanılmayacak ama benim bakış açım değişmedi efendim; hem arabam makyajsız hem yenisini alsam 1.6T alırım veya 140 - 180hp Golf 7
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Almanlar bile AMD kullanmıyor puhahahahah :)

nvidia derken ekran kartı değil mobil işlemci oluyor kendileri.. amd bu sektöre üretim yapmıyor. üretim yapanlar qualcomm, mediatek, intel, nvidia ve rockchip gibi firmalar.. almanlar bile intel kullanmıyor yada almanalar bile qualcomm kullanmıyor desen anlarım da, sektörün içinde bile olmayan bi firmaya laf atmak garip geldi :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.