Şimdi Ara

Yeni nesilin çok yumuşak olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ego 31 i yapmaya çalışan adama ben de kendimce cevabımı verip ego 31 i yaptım mı sonunda yapmış oldum yalan yok bu arada severim kardeşim ego 31 i, sürekli okşatırım egomu ama genelde manitalara yaptırırım bunu bir süre somra bıkarlar yalan yok sonra yeni gelenine yaptırırım. Beğenmiyorsa gelmesin, onun dışında mesajında savunulacak bir yer yok kardeşim kimse benimle emir kipiyle konuşamaz hayırdır, müziğin sesini kısar mısın deseydi en başında adam gibi kısardık, müziğin sesini kıs diyemez kimse bana. Kıstım mı, kıstım çünkü rahatsız o mesafeden rahatsız edeceğini tahmin etmeyeceğim bir sesteydi. Biri bana rahatsız olduğunu söylemeden ben rahatsız olup olmadığını bilemem efendice gelir der ki rahatsız oldum kısar mısın veya rahatsız oldum dese yeterli boş mesaj yazmışsın kısaca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en ufak şeyde intihar yazabilmek icin bi insanın ne kadar aptal olması gerektigini hayal edemedim. yazık

• cafcafzee kullanıcısına yanıt
    Redditte kgbye girersen 30dkda bir intihar edeceğim postları atılıyor zaten. Ama çoğu fıs belki arada gerçekten eden oluyordur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KGB den sonrasını okumadım

• yks25hedef80k 😎

• berkan 197 kullanıcısına yanıt

eş..k kadar olmuşssun seni gibileri yönlendirmek mi gerek illa toplu taşımalara yukske sesle konusmayuksek sesle muzık dınleme uyarı tabelaları mı olacak....40 yasındakı adam senın gıbı bos beles mı..belki senin gibi bir da....varı var sınava hazırlanan ve ona para yetıstırmek ıcın sabahtan aksama kadar ıs yerınde aybası olmuş bir kadının agız kokusuna çemkirişlerine ve egosunu tatmın etmek ısteyen sısman s...gır üstüne katlanıyor..gunun sonunda eve gıtmek ıcın TOPLU tasımaya bınıyor ve senın gıbı baskasına ders verdıgını dusunen duyarsız toplu tasımalarda nasıl hareket edecegını bılmeyen yenı yetmeyle agız dalasına gırıyor..oglum medenı olun artık geliştirin kendinizi delikanlılık kanın hızlı akması cevrene karsı ozellıkle kendınden buyuk bırısıne atarlanmak degıl....yarın bır gun sen de o yaslara geleceksın ve hayatın sana yukledıgı stresten oturu bır farenın ayak seslerınden bıle rahatsız olacak kıvama geleceksın..yanı bıraz empatı yavrum empatı..bosuna demıyorum bızım mıllet kıtap okusa empatı yapma yetenegını gelıstırecek hayatın sadece kendısınden ıbaret olmadıgını en azından toplumla hareket ettıgı yerlerde anlayacak..neyse hayat senı de adam eder şekillendirir merak etme bugun ya da yarın..

• helal olsun senın gibi genc kardeşlerimi gorunce tekrar bır umut geliyor gelecekten..

• snrturkmen kullanıcısına yanıt

Ya boş boş konuşma bana saygi duymayan adama ben de saygı duymam kardeşim bu kadar basit, sen de saygı çerçevesinde yazmaya çalışmışsın bir şekilde birşeyler anlatmaya çalışmışsın ama eşek kadar olmuşsun lafını ben duymamış şekilde cevap veriyorum şuan sana yine gerek görmediğim için ama hayırdır birader sen kimsin de bana eşek diyorsun yada adamlık dersi veriyorsun mesajı adam gibi oku kitap oku demişsin daha yazılanı okuyamıyorsun zorla mı okutayım sana ben şimdi moruk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt

eş...şek dedıgımı anlamıssın bu da bır gelısme..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.