Şimdi Ara

YENİ NGAGE NE ZAMN CIKAR BİLGİSİ OLAN VAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YENİ NGAGE NE ZAMN CIKAR BİLGİSİ OLAN VAR MI
    VE 3650 3660 ARSINDAKİ FARKI BİLEN VAR MI İKİSİNDEDE TUM S60 PROGRAMŞLARI CALISIR MI VE NGAGE OYUNLARININ HANGİLERİ OYNATILABİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chiefseko -- 5 Mart 2005, 14:41:43 >

• yeni ngage in çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil. fakat bazı projeler var(ngage neo gibi)

3650 ile 3660 arasındaki fark, tuş takımları, ekran ve kamera. 3650 de 4069renkli, 3660 da 65536 renkli ekran var. ayrıca 3660ın kamerası CCD iken 3650inkisi CMOS (yanılıyor olabilirim.)ikisi de s60 programlarını çalıştırır, fakat NGAGE oyunları oynayamassın bu telefonlarla
  • n-gage 2 nin çıkıp çıkmayacağı büyüüük bi muamma...

ben başlarda inanmıyodum çıkacağına, biraz ümitlendim bu aralar ama tekrar çıkmayacağı fikrine kapıldım...

n-gage neo proje diil. bi fanatiğin kafasındaki n-gage 2. adam çizmiş...
  • n-gage neo sadece n-gage arna forumlarında bir oyuncunun kendi kafasındaki n-gage tasarımı. yani gerçek olduğu bile iddia edilmemiş resmi forumlara koyan kişi tarafından, ama daha yazıları okumadan kendi yorumunu ekleyerek her yerde yeni n-gage diye yazıldı bir takım kişilerce.

n-gage 2 ile ilgili bilgiyihttp://forum.donanimhaber.com/m_2181540/tm.htm adresinde yazdım...
  • orayı okudum da kardeş, acaba o bilgileri kim vermiş. var mı ufak bi kaynak...
  • quote:

gerçek olduğu bile iddia edilmemiş resmi forumlara koyan kişi tarafından

evet o benim :)
    foruma ilk konuyu acan benim.
    neyse
    n-gage 2 için dünya nin 3.nesile gecmesi en azindan edgeye geçmesi bekleniyor
    yani bu 2006 yilina sarkabilirmiş.amam cikacagi soyleniyor.

bakalim 7 martta olmazsa e3 de haber gelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

orayı okudum da kardeş, acaba o bilgileri kim vermiş. var mı ufak bi kaynak...

n-gage arena forumlarında okumuştum, araştırırsan bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: IRFUN4EVER

quote:

gerçek olduğu bile iddia edilmemiş resmi forumlara koyan kişi tarafından

evet o benim :)
    foruma ilk konuyu acan benim.
    neyse
    n-gage 2 için dünya nin 3.nesile gecmesi en azindan edgeye geçmesi bekleniyor
    yani bu 2006 yilina sarkabilirmiş.amam cikacagi soyleniyor.

bakalim 7 martta olmazsa e3 de haber gelir.

bütün dünya edge e en geç 2005 yılının ikinci yarısında geçiyor...hatta turkcell pazartesi günü geçiyodu(7 mart 2005) fakat son anda durduruldu...her gsm operatörü testlerini tamamladı...her ülkeden en az bir operatörün bunu desteklemesi yeterli...yeni ngage içinde edge değil umts in gelmesi gerekiyor ...bunun sebebi ise ngage 2 de çıkarmayı düşündükleri yenilenmiş hot swap özelliği...bunu 2 seçenekte sunmayı düşünüyorlar...birincisi wireless yolu ile ikincisi 3G(UMTS) ile...onun için de ngage 2 için biraz daha beklenmeli...benim fikrim en erken 2007 ilk çeyreği...

kaynak nerden dersen.....NOKIA FİNLAND:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.