Şimdi Ara

yeni nick önerilerinizi bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "Vejetaryen Kasap çırağı" olabilir, hem güzel olur, başkası kapmadan al bence

• quote:

Orjinalden alıntı: _OsmaN_

quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

quote:

Orjinalden alıntı: gestopa

quote:

Orjinalden alıntı: Fenerbahçe.

Rüzgâr

veya

RüzgâЯ

veya

ЯüzgâЯ

bu rüzgardaki ters r harfini nasıl yapıcam

amuda kalkıp basıcaksın r harfine ters oluo o zaman

adasıma katılıyorum bunu yaparsan ters cıkabilir

kendimde amuda kalkıp denedim laptopuda ters çevirip denedim olmuyo

• quote:

gestopa nick i benim çok hoşuma gidiyo ama forumda arkadaş çevresi edinemedim hep dışlandım bana şöyle içten okunuşu yazılışı güzel anlamlı gereksizlerde dışlanmayacağım bir nick tavsiye edermisiniz benim aklıma gelen dadaruh ve therebeder nasıl bunlar sizce

Valla eğer sorun bu dediklerinse sana nick değiştirmek yetmeyebilir. Klavyeni, fareni, Ekran kartını, oturduğun sandalyeyi, yaşadığın evi, bulunduğun ülkeyi değiştirmen gerekir. Eğer kesin bir çözüm istiyorsan da kasanı yan yatırmanı öneririm...

• quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

quote:

gestopa nick i benim çok hoşuma gidiyo ama forumda arkadaş çevresi edinemedim hep dışlandım bana şöyle içten okunuşu yazılışı güzel anlamlı gereksizlerde dışlanmayacağım bir nick tavsiye edermisiniz benim aklıma gelen dadaruh ve therebeder nasıl bunlar sizce

Valla eğer sorun bu dediklerinse sana nick değiştirmek yetmeyebilir. Klavyeni, fareni, Ekran kartını, oturduğun sandalyeyi, yaşadığın evi, bulunduğun ülkeyi değiştirmen gerekir. Eğer kesin bir çözüm istiyorsan da kasanı yan yatırmanı öneririm...

ne saçmalıyosu sen

• Karakter eşleme girip ters R yi seçip 2 kere basıp kopyala basınca kopyalıyor. sonra yapıştırıyorsun zaten
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.