"Vejetaryen Kasap çırağı" olabilir, hem güzel olur, başkası kapmadan al bence
quote:
Orjinalden alıntı: _OsmaN_
quote:
Orjinalden alıntı: Snaqe
quote:
Orjinalden alıntı: gestopa
quote:
Orjinalden alıntı: Fenerbahçe.
Rüzgâr
veya
RüzgâЯ
veya
ЯüzgâЯ
bu rüzgardaki ters r harfini nasıl yapıcam
amuda kalkıp basıcaksın r harfine ters oluo o zaman
adasıma katılıyorum bunu yaparsan ters cıkabilir
kendimde amuda kalkıp denedim laptopuda ters çevirip denedim olmuyo
quote:
gestopa nick i benim çok hoşuma gidiyo ama forumda arkadaş çevresi edinemedim hep dışlandım bana şöyle içten okunuşu yazılışı güzel anlamlı gereksizlerde dışlanmayacağım bir nick tavsiye edermisiniz benim aklıma gelen dadaruh ve therebeder nasıl bunlar sizce
Valla eğer sorun bu dediklerinse sana nick değiştirmek yetmeyebilir. Klavyeni, fareni, Ekran kartını, oturduğun sandalyeyi, yaşadığın evi, bulunduğun ülkeyi değiştirmen gerekir. Eğer kesin bir çözüm istiyorsan da kasanı yan yatırmanı öneririm...
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
gestopa nick i benim çok hoşuma gidiyo ama forumda arkadaş çevresi edinemedim hep dışlandım bana şöyle içten okunuşu yazılışı güzel anlamlı gereksizlerde dışlanmayacağım bir nick tavsiye edermisiniz benim aklıma gelen dadaruh ve therebeder nasıl bunlar sizce
Valla eğer sorun bu dediklerinse sana nick değiştirmek yetmeyebilir. Klavyeni, fareni, Ekran kartını, oturduğun sandalyeyi, yaşadığın evi, bulunduğun ülkeyi değiştirmen gerekir. Eğer kesin bir çözüm istiyorsan da kasanı yan yatırmanı öneririm...
ne saçmalıyosu sen
Karakter eşleme girip ters R yi seçip 2 kere basıp kopyala basınca kopyalıyor. sonra yapıştırıyorsun zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme