Şimdi Ara

Yeni NISSAN QASHQAI -2014 Fiyatı Ne Olur/ OLDU? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
2
Favori
31.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otomobil satışlarını ve fiyatları firmalar değil tüketici alışları belirliyor. crv geldiğinde fiyatı yüksek kaporayı geri çekiyorum diyenler sonra birden ortaya çıkıp ben aldım çok süper bir araç derse bunda ne Honda'nın suçu var ne de Nissan'ın....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel Türkiye ve İngiltere fiyatları arada uçurum yok gibi !
     Yeni NISSAN QASHQAI -2014 Fiyatı Ne Olur/ OLDU?
  • tek_Türk kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlar açıklandı mı şimdi yoksa sizin öngörünüz mü anlayamadım. Eğer açıklanan fiyatlarsa nerede otomatik vitesler. Ve eğer manuel versiyonlar bu fiyata gelecekse otomatik fiyatlarına oha dedirtecekler sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Bu fiyatlar açıklandı mı şimdi yoksa sizin öngörünüz mü anlayamadım. Eğer açıklanan fiyatlarsa nerede otomatik vitesler. Ve eğer manuel versiyonlar bu fiyata gelecekse otomatik fiyatlarına oha dedirtecekler sanırım

Şu an satışta olan modellerin fiyatlarıdır. İngiltere'de fiyatlar açıklandı diye konuyu açtığımda, birisi güncel fiyatlara ve aradaki farka bakmak lazım demişti. Zamanım olmadığından TL ye çevirememiştim.
    Ah tamam anladım. Yani ingiltere fiyatlarının bize yansıması üç aşşağı beş yukarı böyle olacak. Teşekkürler
  • Tablo olumlu .....
  • bende merak ediyorum fiyatları bakalım ne olcak.kazık fiyat politikası yaparsa kendine zarar verir qq nissan .cünkü başka satan modeli yok .diğer avrupa ülkelerinde fiyat nasıl acaba.bilen varmı
  • Bu araç için fiyatlar çok fazla, ortalama bir Qashqai alsan 70.000 TL yapıyor.
  • baz 60.000'den girer yeni düşük hacimli benzinli motor ayağına süpriz de olabilir , 1.5 dci kelepir olur piyasadaki dieğr dizellere nazaran çünkü 1.6 Dci artık ürün gamında çok daha baskın olacak bunu söyleyen Nissan'ın CEO 'su .
  • Araç güzel ancak fiyatı abartı pahalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

baz 60.000'den girer yeni düşük hacimli benzinli motor ayağına süpriz de olabilir , 1.5 dci kelepir olur piyasadaki dieğr dizellere nazaran çünkü 1.6 Dci artık ürün gamında çok daha baskın olacak bunu söyleyen Nissan'ın CEO 'su .

Bizim millet OTOMATİKÇİ olduğundan 1.6 dizel CVT yüzü suyu hürmetine çok satar ancak ben 1.5 dci'nin dizelde daha çok satacağını düşünüyorum, fiyat bence daha makul, ulaşılabilir olacak..hatta 1.2'nin vergi avantajı da olması(emisyona göre vergiye geçilirse ibre 1.5 dci'den yana dönecek ama unutmayın) benzinlinin de çok talep göreceğini gösteriyor..bir de cvt olsa 1.2 en çok satan grup olurdu bence..aracın 40 kg hafifletildiği açıklandı..1.5 dizelde tork artışı sağlanmış..3,8 lt/100 km ortalama ve 99 gr CO2 çok iddialı veriler.. fiyat üzmezse şahsenben 1. sıraya 1.5'i koyarım..fiyatları görmek lazım ama..

Bu arada araçlar önümüzdeki ay İngilterede satışa çıkıyor..bizde ne zaman gelecek acaba??bilgisi olan var mı..

• diğer markalar ve modeller ile karşılaştırınca biraz fiyat olarak daha insaflı duruyor. Türkiye'de ne olur bilemem
  • İtalya fiyat listesi yayınlanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tek_Türk -- 12 Aralık 2013; 21:18:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek_Türk

İtalya fiyat listesi yayınlanmış.

tr fiyatalarına en az 5 bin daha ekleyin..
    Biz milletçe kazıklanmayı çok seviyoruz..
    Fark olacağını sanmıyorum Aynı fiyatlarla gelir. Bu 1.6 dci 2 çeker araçta cvt olacak mı? Yani hem 4 hem 2 çeker de cvt sunacaklar mı? Demiştim ama ilk mesaj da olduğunu görüyorum dikkate almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 12 Aralık 2013; 23:30:06 >
  • quote:

otomatik vites cvt li nekadarmış.her donanımda varmı acaba.teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

quote:

otomatik vites cvt li nekadarmış.her donanımda varmı acaba.teşekkürler

sayın dt1907 italya için soruyorsanız maalesef bilgi yok. İngiltere'de cvt fiyatları var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Acenta premium yok mu?? Türkiyeye hangi versiyonlar gelecek acaba? acenta premium(bizde şu anki black edition) gelmezse tam bir hayal kırıklığı olur..kendi açımdan teknayı(avrupda versiyonu) çok gereksiz ve pahalı buluyorum, 19 jant vs..acenta da zayıf kalıyor..ara versiyon şart..bakalım bizdeki versiyonlar nasıl olacak??

• italya fiyatları gayet iyi

italyada vergiler bizden düşüktür kafadan 3-5 bin eklemek lazım

donanım paketleri de önemli

içinde ne olduğunu da bilmek lazım paketin
  • 55000 civarindan başlarsa iyi olur. 1,2 Turbo motor ideal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.