Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk farkettiğim donmaların daha azalmış olması.. Örneğin menü tuşuna bastığınızda arada ufak donmalar olabiliyordu. Şu an gayet stabil.. Ayrıca ikinci farkettiğim kabloyla telefonu pc ye bağlarken Pc Suite olarak bağlan yerine Ovi Suite gelmiş Müzik kalitesi aynı gibi.. Fark gören olursa haber edin =)
  • Bu arada benim canavarı takasa çıkarttım ilgilenen olursa pm atsın.. Blackberry modelleri, Sony Ericcson Aino, E72 ve N86 düşünüyorum takasta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzz_er

arkadaşlar yeni bir güncelleme yayınlanmış bulunmakta 31.0.004...sizden ricam güncelleme yaptıktan sonra yenilikleri yazmanız..şimdiden teşekkürler..

bi güncelleme yok diyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

arkadaşlar yeni bir güncelleme yayınlanmış bulunmakta 31.0.004...sizden ricam güncelleme yaptıktan sonra yenilikleri yazmanız..şimdiden teşekkürler..

ben yaptım hocam? gerçi benimki 8GB olduğu için olabilir..
  • benimki de 8gb ovi suit güncellemeyi görüyor..
  • bende nokia x6 16gb var . versiyonu 12.0 telefonun. ağustos ayında aldım vatan computerden o zamandan beri ne zman güncellemye baksam hep son sürüm diyor şu zamana kadar hep bekledim ama sitelerden takip edince yazılımlar geliyor ben yükleyemiyorum. sonunda nemesis ile product code değiştirmeye kadar verdim. ama tam programı kullanırken ilginç birşey ile karşılaştım. Nemesis ile product code yerinde 059B036 yazarken telefonun arka kapakta 059b015 bu code yazmakta şaştım kaldım :D heralde turkcell şeyi olduğundan belki de. çünkü telefonun arkasındaki kodda 21v varken telin kendi kodunda 12v görmekte bende telefonun arka bataryanın altında yazanı nemesis ile değiştirdim şimdi v21 oldu . sonrası artık allah kerim :D bu durum hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.iyi forumlar.
  • valla bu yeni sürümü çıkarmakla beni bir çıkmazdan kurtardı nokia.ürünü nssde her kodu denedim phoenixle Türkçeleştiremedim.illaki yeni sürüm gerekiodu.bendeki de o an için son sürümdü.nssyle 8gblık olanlardan birinin kodu ile değiştirdim(çünkü güncelleştirme şuan sadece 8gb için).sonra nsu ile güncelledim.sonra orjinal koda döndüm.nihayet Türkçe.biraz daha hızlı yeni sürüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknikcan -- 2 Şubat 2011; 3:47:57 >
  • Kulaklıkla dinlerken sesi en sondayken bile az geliyor sanki ya da bana öyle geliyor, dış sesleri bastıramıyor dışarda. Maximum ses için ayarlar nasıl olmalı arkadaşlar, ekolayzer, ses yüksekliği, ses genişletme falan, otobüste falan mesela radyodaki haberleri, konuşmaları falan dinlerken güçlük çekiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyc -- 2 Şubat 2011; 14:51:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyc

Kulaklıkla dinlerken sesi en sondayken bile az geliyor sanki ya da bana öyle geliyor, dış sesleri bastıramıyor dışarda. Maximum ses için ayarlar nasıl olmalı arkadaşlar, ekolayzer, ses yüksekliği, ses genişletme falan, otobüste falan mesela radyodaki haberleri, konuşmaları falan dinlerken güçlük çekiyorum

radyoda ses yüksek gelmez zaten ama mp3 dinlerken kulaklğı kulağa iyice oturtursanız dışarıyı duymanız imkansız. o kulaklıklar hiç ses vermese de dışarıdan gelen sesi kesiyor, bi de son sesle dışarıyı duymak imkansız. mp3ün özelliğinden kaynaklanabilir. başka mp3leri dinlemeyi deneyin
    benim ayarım pop'da. ve ses gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldboyz
    bende nokia x6 16gb var . versiyonu 12.0 telefonun. ağustos ayında aldım vatan computerden o zamandan beri ne zman güncellemye baksam hep son sürüm diyor şu zamana kadar hep bekledim ama sitelerden takip edince yazılımlar geliyor ben yükleyemiyorum. sonunda nemesis ile product code değiştirmeye kadar verdim. ama tam programı kullanırken ilginç birşey ile karşılaştım. Nemesis ile product code yerinde 059B036 yazarken telefonun arka kapakta 059b015 bu code yazmakta şaştım kaldım :D heralde turkcell şeyi olduğundan belki de. çünkü telefonun arkasındaki kodda 21v varken telin kendi kodunda 12v görmekte bende telefonun arka bataryanın altında yazanı nemesis ile değiştirdim şimdi v21 oldu . sonrası artık allah kerim :D bu durum hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.iyi forumlar.

Geçmiş olsun V21 en sorunlu sürüm hemen kurtulmanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: chronicmaniac

quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mh. -- 2 Şubat 2011; 16:14:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mh.

quote:

Orijinalden alıntı: chronicmaniac

quote:

quote:

normal nokia'nın garanti kapsamı içindeki versiyon yükseltmesi olmazsa ben asla çeşitli programları kullanrak telefonu güncellemem.. bi kere yaptım ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yemek hakkım...

• arkadaşlar ben de biraz yardım almak istiyorum ya 5800dan x6ya geçtik. mantık olarak aynı düşündüm ama farklılıklar var kafam karıştı. şimdi bu telefon multitouch doğru mu?

multitouch desteği olan bir programlar var mı acaba bi liste falan alabilir miyiz onu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeR

arkadaşlar ben de biraz yardım almak istiyorum ya 5800dan x6ya geçtik. mantık olarak aynı düşündüm ama farklılıklar var kafam karıştı. şimdi bu telefon multitouch doğru mu?

multitouch desteği olan bir programlar var mı acaba bi liste falan alabilir miyiz onu?

Multitouch değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeR
    arkadaşlar ben de biraz yardım almak istiyorum ya 5800dan x6ya geçtik. mantık olarak aynı düşündüm ama farklılıklar var kafam karıştı. şimdi bu telefon multitouch doğru mu?

multitouch yok, keşke olsaydı...
  • arkadaşlar x6 da bataryayı çıkartıp taktığımızda her seferde tarih ve saat ayarı istiyor sizdede böylemi yoksa benim cihaz arızalımı..
  • quote:

arkadaşlar x6 da bataryayı çıkartıp taktığımızda her seferde tarih ve saat ayarı istiyor sizdede böylemi yoksa benim cihaz arızalımı..

bizde de böyle. Ve çözümü yok, otomatik tarih ve saat güncelleme açık olsa da soruyor. BAN
  • quote:

arkadaşlar x6 da bataryayı çıkartıp taktığımızda her seferde tarih ve saat ayarı istiyor sizdede böylemi yoksa benim cihaz arızalımı..

ne yazık ki bu durum nokianın yeni cihazlarının çoğunda var.. telefonun içine saatin ve tarihin işlemesi için minik bir pil konulmadığından bataryayı çıkarınca telefon saati ve tarihi sıfırlıyor.. nokianın çok eski tellerinde deilde N79da fln bu minik pil vardı herhal.. az önce N79da tekrar denedim.. bataryayı çıkardım 5 dk beklettim telefonu, bataryayı tekrar takıp telefonu açtım tarih ve saat sormadı direk açıldı.. tarih ve saat oto güncellemede aktif deil.. yanlış hatırlamıorsam eski telim N85te de durum böleydi.. nedense nokia dokunmatik ekranlı cihazlarında pili kullanmadı.. en azından s60v5lerde.. malum durum 5800 ve 5230da da aynı..

v31e geçenler kullandıkları product codeu paylaşabilirler mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 3 Şubat 2011; 11:53:37 >

• benim cihazda v31 gördü. cihazım hacklıydı şimdi v30 üstüne kuruyorum bakalım ne olacak.. hayırlısı.
  • kurduktan sonra gelişmeleri yazarsan sevinirim.. telefonun kaç gblık olan ve product codeunu yazabilir misin??
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.