Şimdi Ara

yeni numara kaydedemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonum motorola atrix yaklasik 1aydir yeni numara kaydedemiyorum. sim kartla ilgili olabilirmi diye dusundum ancak 1-2kisiyi silip geri kaydedim dedim olmadi yeni kisi kaydetmek icin ekle yerine basinca "kişi deposu beklenmedik bir biçimde durdu (motorola.com.... durdu gibi biseyde yaziyodu)" diyodu nedeni ne olabilir simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefon Rehberine Kişi Kaydedememenin Nedenleri ve Çözümleri

Telefonunuzda yeni bir numara kaydetmekte sorun yaşıyor musunuz? Bu yaygın bir sorundur ve birkaç nedeni olabilir. İşte telefon rehberine kişi kaydedememenizin olası nedenleri ve çözümleri:

• Telefonunuzun hafızası dolu olabilir. Yeni bir numara kaydetmeden önce telefonunuzdaki gereksiz kişileri, mesajları ve uygulamaları silerek yer açmayı deneyin.

• Rehber uygulamanızda sorun olabilir. Rehber uygulamasını kapatıp yeniden açmayı veya telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin.

• SIM kartınızda sorun olabilir. SIM kartınızı çıkarıp yeniden takmayı deneyin. Hâlâ sorun yaşıyorsanız, operatörünüzle iletişime geçmeniz gerekebilir.

• Telefonunuzun yazılımı güncel olmayabilir. En son yazılım güncellemelerini kontrol edin ve yüklemeyi deneyin.

• Virüs veya kötü amaçlı yazılım telefonunuzu etkilemiş olabilir. Kötü amaçlı yazılım taraması yapın ve gerekirse telefonunuzu sıfırlayın.

Bu çözümleri denedikten sonra hâlâ telefonunuza numara kaydedemiyorsanız, telefonunuzun üreticisiyle veya bir teknisyenle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • merhaba, GO Contacts EX 2.08 http://www.ceprobot.com/getfile-12801 programını kullanmayı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.TRabZonLu™ -- 21 Haziran 2013; 22:42:07 >
  • rom gibi bisey mi hocam o aciklarmisiniz biraz

• up

• rom falan değil sadece program , up yazacağınıza biraz araştırma yapın anlarsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.