Şimdi Ara

►Yeni◄ONKYO AV RECEIVERS Kullanıcıları & Paylaşımcıları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
63
Favori
157.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmet
    Pioneer = Oto Teybi

Bak o ayrı işte arabaya bir denk getirip alamadım içimde kaldı. Japon amcalar sadece kendilerine yapıyorlar bu seriyi

►Yeni◄ONKYO AV RECEIVERS Kullanıcıları & Paylaşımcıları

• @Ottoman!,

Tekrar iyi günlerde kullanın yeni cihazlarınızı

Projeksiyon işine girme niyetim var panasonic ile ilgili yorumlarınızı zaman içerisinde aktarırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

@Ottoman!,

Tekrar iyi günlerde kullanın yeni cihazlarınızı

Projeksiyon işine girme niyetim var panasonic ile ilgili yorumlarınızı zaman içerisinde aktarırsanız sevinirim.

Dostum epson 9100 ve panasonic 6000(yurtdışı kodu 8000) aynı anda test ettim iki cihaz yanyana idi kontrast panasonic te daha yüksek olduğu için siyahlar epsona göre daha iyi fakat bu farkı anlayabilmek için aynı anda test etmeniz gerekiyor iki farklı odada test etseniz gözün farkı algılıyabileceğini zannetmiyorum bundan dolayı kontrat iki cihazdada gayet güzel fakat asıl önemli nokta hareket eden cisimlerde epson takıla takıla görüntüyü veriyor hareketli sahnelerde hafif bi titreme oluyor dikkat ettiğinizde rahat bir şekilde anlaşılıyor panasonic te bu hiç yoktu sebebini proav Tuncay beye sorduğumda panasonic in işlemcisinin daha üstün olduğunu söyledi fiyat farkınında bundan kaynaklandığını söyledi sonuç olarak Panasonic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman! -- 24 Şubat 2013; 15:19:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @Ottoman!,

Teşekkürler Anlıyorum değerlendirmeye alacağım bakalım tabi üzerindeki fw ilede alakalı bazen sorun çözülebiliyor ufak tefek sıkıntılar zamanla ancak kontrast önemli bir konu
  • 5010 lar hayirli olsun arkadaslar. Merak ettim bu cihazin fiyati ne civarda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@Asefik

Arkadaşım neden hemen üzerine alınıyorsun?

Pioneer = Oto Teybi

Bende bunu anlatmaya calışıyordum,hani cok mutlu olduğunuz Onkyonun üst modelini tanıdık keyfinize bakın mutlu olun ama kasmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 24 Şubat 2013; 17:14:47 >
  • @Asefik

3009 ile 5010 arasında Seste XT32 farkı ile çok fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman!

....asıl önemli nokta hareket eden cisimlerde epson takıla takıla görüntüyü veriyor hareketli sahnelerde hafif bi titreme oluyor dikkat ettiğinizde rahat bir şekilde anlaşılıyor...

öncelikle cihazlarınız hayır olsun,güle güle kullanın
    başlık Onkyo başlığı ama madem değinmişsiniz bende araya girmeden edemedim, 9100 için takıla takıla görüntü oynatıyor kısımı kusura bakmayın fakat biraz abartı olmuş.
    Testi arka arkaya izleyerek mi yaptınız yoksa aynı görüntüyü iki projeksiyondan tek perdeye yarı yarıya yansıtarak mı yaptınız.
  • Aynı görüntüyü aynı anda tek perdeye yansıttık hareket eden Buyuk görüntülerde hafif bir titreme oluyordu epsonda panasonic de bu yoktu aynı şeyi satıcıda söyledi zaten işlemciden kaynaklanıyormuş fiyat farkıda var zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman! -- 25 Şubat 2013; 8:20:12 >
  • panasonicten epsona gectim nedeni ekran hizalama panasonicte yok diye benim dusuncem dediginiz gibi bir titreme yok ama panasonic 2d de epson da 3 d de daha basarili bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

panasonicten epsona gectim nedeni ekran hizalama panasonicte yok diye benim dusuncem dediginiz gibi bir titreme yok ama panasonic 2d de epson da 3 d de daha basarili bence..

Panasonic ve epsonu aynı anda aynı görüntüyü perdeye verirseniz farkı göreceğinizi düşünüyorum çünkü çok dikkat etmeyede gerek yok belli oluyor bunu Tuncay beyde söyledi sebebini sorduğumda panasonic in işlemcisinin epsondan daha iyi olduğunu sebebin işlemciden kaynaklandığını söyledi kendisininde şahsi fikri panasonic daha iyi olduğuydu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

panasonicten epsona gectim nedeni ekran hizalama panasonicte yok diye benim dusuncem dediginiz gibi bir titreme yok ama panasonic 2d de epson da 3 d de daha basarili bence..

Panasonic ve epsonu aynı anda aynı görüntüyü perdeye verirseniz farkı göreceğinizi düşünüyorum çünkü çok dikkat etmeyede gerek yok belli oluyor bunu Tuncay beyde söyledi sebebini sorduğumda panasonic in işlemcisinin epsondan daha iyi olduğunu sebebin işlemciden kaynaklandığını söyledi kendisininde şahsi fikri panasonic daha iyi olduğuydu

o dediğiniz testi saatlerce yaptım,bahsettiğiniz problemi yaşamadım,teste nuri nin bahsettiği lcd hizalama yaparak başladı iseniz durdurduğunuz görüntülerde Epsonda ki detay ve netliğin Panasoniğe göre çok daha fazla olduğunu rahat görmüş olmanız gerekirdi.

Ayrıca iki cihazı da şu anda aynı fiyatlara alabiliyorsunuz,neyse Onkyo başlığını meşgul etmeyelim,arkadaşlar kusura bakmasın

• Ottoman!, yeni cihazların hayırlı olsun , doğru seçim olmuş
  • quote:

@Asefik

3009 ile 5010 arasında Seste XT32 farkı ile çok fark var.

Ahmet bey 3009 dinledinizmi acaba, can ile konuştuğumda aman aman bir fark olmadığını söylemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

Ottoman!, yeni cihazların hayırlı olsun , doğru seçim olmuş

Teşekkür ederim yavaş yavaş çözüyoruz cihazı pioneerdan farklı menü sistemi muhteşem bi cihaz sistem bitsin hepberaber test ederiz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

Ottoman!, yeni cihazların hayırlı olsun , doğru seçim olmuş

Teşekkür ederim yavaş yavaş çözüyoruz cihazı pioneerdan farklı menü sistemi muhteşem bi cihaz sistem bitsin hepberaber test ederiz

İnş. onkyo eski serilere nazaran çok daha iyi , eski seriler perdeli tabir edilen ses karekterine sahip , ama yeni seriler daha dinamik ve canlı , ama kafa yormayan bir sese sahip

Pioneer daha dinamik ve canlı , biraz da parlak bir sese sahip, zevk meselesi tamemen

• Son 3 Jenerasyondan beri Onkyo kullanıyorum istediğim ses rengine sahip aynı zamanda. Menü sistemi en basit tabiriyle bir zamanların Nokia sı gibi basit ve pratik en alt modelde olsa en üst modelde olsa yabancılık çekmiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

Son 3 Jenerasyondan beri Onkyo kullanıyorum istediğim ses rengine sahip aynı zamanda. Menü sistemi en basit tabiriyle bir zamanların Nokia sı gibi basit ve pratik en alt modelde olsa en üst modelde olsa yabancılık çekmiyorsun

Beyler 5010 için Uwf 1 ve ubt 1 nerden bulabiliriz

• Ben 809u aldığım zaman birlikte almıştım toppop elektronikden UWF-1 i
  • Beyler stero için Onkyo 5000 R düşünüyorum kullanan varmı acaba ?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.