Şimdi Ara

YENİ OPEL ASTRA -RESMİ FOTOĞRAFLAR AÇIKLANDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
11.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4.42 m ve hb , sedanını da 6 metre körüklü yaparlar herhalde,

bu arabayı büyüt rekabet avantajı yarat işinin suyu çıktı artık iyice, oysaki vw'in golf 6'yı az da olsa küçültmesi iyiye işaretti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

4.42 m ve hb , sedanını da 6 metre körüklü yaparlar herhalde,

bu arabayı büyüt rekabet avantajı yarat işinin suyu çıktı artık iyice, oysaki vw'in golf 6'yı az da olsa küçültmesi iyiye işaretti...

hocam aksam aksam koptum.. astra bence ozgun cizgisini bu aracla kaybetmis, yazik.

• quote:

Orjinalden alıntı: emtue

quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

4.42 m ve hb , sedanını da 6 metre körüklü yaparlar herhalde,

hocam aksam aksam koptum.. astra bence ozgun cizgisini bu aracla kaybetmis, yazik.

hep merak ederdim bir aracın özgün çizgisini sağlayan nedir diye?meyersem aracın boyutlarıymışta haberimiz yokmuş..eğer sen boyutlarından değilde tasarımından bahsetmişsen buda yine laf kalabalığından öteye gitmez..isteyen herkes istediği yerinden tutup bir aracı diğerine benzetebilir,bu onların kibarca anti marka tutumunun sonucudur ve genellikle bunu araba üzerine çok konuşacak şeyleri olmayan kişiler yapar.çünkü gerçek araba sevdalıları asla böyle benzetme işleriyle uğraşmazlar..

ancak eleştirmek için bu kadar anlamsız bahane yazılabilirdi,ne diyim yani,seni kutluyorum..

bari özgün çizginin ne olduğunu söyliyimde böyle boş safsataları başkalarıda benimsemesin..bir aracın özgün olması o aracın her türlü ayrıntısının kendine özgü ve has olmasıdır!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.