Şimdi Ara

yeni opel astra sedan cosmo mu? Jetta TSI 1.4 122HP mi. Acil!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Nigt

Böyle bir soruya genel olarak verilecek cevap tabii ki Jetta'dır ama arkadaşlar haklı bu kadar paraya bence değmez.. Lagunayı düşünebilirsin..Hatta bu paraya Volvo S40 alırsın rahatına bakarsın hepsine 10 basar..Ya da o kadar para verebiliyorsan bence 10-15 daha kat Bmw, Audi gibi markaları tercih et..Daha konforlu araçları araştır bence..Ama naparsan yap 48bini Jettaya sulama..

s40 hangi açıdan 10 falan basıyor bu araçlara?
    Ford motoru ford altyapısı bildiğin Focustan sadece görünüm farkı var basit düşünürsek. bazıları s40ı volvodan bile saymıyor...
    bmw falan almak için 48000 in üzerinde 10-15 katmak yetmez.
    bence 48000 in üzerine 2-3bin daha ekleyip jetta 170 alınmalı.

• quote:

Orjinalden alıntı: fottili

Tada resimdeki lagunayla deneme sürüşü yap bir jettayla gerçi jetta daha iyidir ondan kesin öyledir.Zaten renault fransız boş ver sen jetta al.

saçma sapan konuşma jetta hiç bir konuda lagunadan üstün olamaz bir lagunanın koltuğuna otur in sonra bir de jettaya bin en önemlisi sınıf farkı var yeni lagunanın malzeme kalitesi 1 sınıf bunu tüm testler söylüyor hadi onu geçtim daha konforlu daha lüx daha karizma bir araç
  • Astra daha ekonomik daha geniş ve fiyatı daha makul
  • quote:

Orjinalden alıntı: kskengin

volkswagen'e binmek başkadır. opel hiçbir zaman volkswagen bir araçla kıyaslanamaz bence.

ne alaka onları insan yapmıyor mu

illaki kıyaslanır ki 8 milyar fark vermek ki jetta için çok mantıksız he passat mı vectra mı desen gözüm kapalı passat derim o ayrı...
  • quote:

122 hp icin tsi ye para vermem corolla full al yada civic 124 hp he deseydn 1.4 140 hp o zaman tmam ama 48 e mondeo bak derim 125 hp

Allah Allah bu cevaba karsılık kimse mantıklı bişeyler yazma gereği duymamış. Sevgili Oguzhan iyi demişsin de keske birazcık daha arastırma yapsaydın bunu yazmadan once. 122lik tsi'nin performansına ve sürüş zevkine ne 124lük civic yetişir ne de 125lik mondeo. hele 125lik mondeo performans olarak oldukca kötü bi aractır 122lik tsi jetta'ya göre(mondeo'nun agırlıgı da malum). 122lik TSI'da 200Nm tork bulunmakta nerdeyse 1.5 dizel bi aracın torku kadar yani.. Jetta comfortline'ın astra sedan cosmodan daha iyi oldugu bellidir zaten ama asıl soru aradaki farka deger mi? bence deger eger sizin için de degerse hiç düşünmeyin. Bu arada yeni C5i bilmem de yeni Laguna'yı da düşünebilirsiniz (o da cok konforluymuş ve kalite bi iç mekana sahip) nerdeyse aynı paraya ama sahsen ben tipini begenmiyorum ve performans olarak da tabiki jetta tsi kadar olamaz...

edit: şimdi baktım ilk kez de civic ne kadar hafif arabaymış(1170kg) ona ragmen 124 hp ile 0-100ü 10.3sn'de tamamlıyo. jetta tsi 1303kg 122hp ve 0-100=9.9sn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 13 Mayıs 2008; 0:40:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fottili

Tada resimdeki lagunayla deneme sürüşü yap bir jettayla gerçi jetta daha iyidir ondan kesin öyledir.Zaten renault fransız boş ver sen jetta al.

Saçmalamışsın
  • araba hız demek değildir. sadece motoruna bakılarak araba seçilmemeli bence.
    bir arabaya binip herkesi geçmeye çalışanlar SaNIRIM yaşamın başka alanlarında bir çok kişiye geçilmiş insanlar olmalı.

45-50binYTL civarında bir parayı C segmenti bir arabaya vermek yerine D segmenti bir arabaya vermek çok daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 13 Mayıs 2008; 0:51:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

araba hız demek değildir. sadece motoruna bakılarak araba seçilmemeli bence.
    bir arabaya binip herkesi geçmeye çalışanlar SaNIRIM yaşamın başka alanlarında bir çok kişiye geçilmiş insanlar olmalı.

45-50binYTL civarında bir parayı C segmenti bir arabaya vermek yerine D segmenti bir arabaya vermek çok daha mantıklı.

Bencede böyle
    48.000 lira benzinli jetta için çok fazla
    ki astradan kalite olarak çok bir üstünlüğü yok
    astra yerine vectrada bakılabilir
    comfortta dahil şu anda deri döşeme koymuş adamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

can alıcı bi cümle TheGate.tebrik ediyorum :)
  • eger Jetta ile Astra arasında kaldysan kesinlikle Jettayı önerirm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tasud0

eger Jetta ile Astra arasında kaldysan kesinlikle Jettayı önerirm...

Ayıptır sorması 8.000 lira az paramı
  • Gerçekten 8.000 Lira fark çok sonuçta sınıf farkıda yok bana kalırsa motor hariç hiç bi eksik tarafıda yok astranın ben olsam astra seçerdim ancak 8.000 Lira daha çıkabiliyorsanız D segment bi araç bakın derim bende
  • 8 Bin YTL büyük fark değmez Jetta almana
  • Önceki arabam astra classic sedan dı ve ço memnundum ama jetta nın çekiciliğine kapıldım..Jetta Comfortline 1.4 TSI 122 hp aldım araba önümüzdeki hafta teslim edilecek. hepinize değerli görüş ve yorumlarıız için teşekkür ederim.
  • iyi yapmışsınız her ne kadar pahalı olsa da.bütçen yettiğine göre problem yok demek ki :)

allah kazasız belasız günlerde binmek nasip etsin.

turbonuzun torku bitmek tükenmek bilmesin :)
  • hayırlı olsun iyi bir tercih yapmışsınız. kazasız belasız günlerde kullanmanız dilegiyle ..
  • Hayırlı ugurlu olsun cok güzel bi tercih. Kesinlikle memnun kalacagınızdan eminim...
  • hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gümüşkayakçı

Önceki arabam astra classic sedan dı ve ço memnundum ama jetta nın çekiciliğine kapıldım..Jetta Comfortline 1.4 TSI 122 hp aldım araba önümüzdeki hafta teslim edilecek. hepinize değerli görüş ve yorumlarıız için teşekkür ederim.

Jettanın 140bglik olan versiyonuna bencede gerek yok 200 tork 122bg olanda 220torda 140bg olanda.Öyle uçurum yok aralarında.Hayırlı olsun.Umarım dizel almadığınıza pişman olmazsınız
  • İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. Herkese kazasız belasız günler..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.