Şimdi Ara

Yeni Opel Corsa ve Corsa Elektrik Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatı tahmin ettiğim kadar yüksek değil. Görünüşü çok hoş ama sanki menzili düşük

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanki herkes elektrikli scooter aldı da araba üretiyorlar. Benim daha elektrikli scooter'ım olmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AO A kullanıcısına yanıt

Direksiyonun büyüklüğü yüzünden ekranın yarısı görünmüyor demişti bir YouTuber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightbringer kullanıcısına yanıt
    Ekran zaten yarım gibi :)

• Fiyatlar çok yüksek artık araba sahibi olmak imkansız hükümet yüzünden. TL nin değerini bu kadar düşürüp te memur/emekli maaşlarına yeteri kadar zam yapmaması insanları açlığa arabasızlığa itti..Eskiden memur dedinmi araba alabiliyordu şimdi dışarıda bir öğün yemek zor yiyorlar kira falan ödüyorsa bir memur.

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    %80+, vergi diliminde olmaması lazım bu arabaların ama bir düzenleme halâ yok

• SailorTurkey kullanıcısına yanıt

Türkiyede şu emlak ve otomotiv balonu ne zaman patlayacak her sene patlayacak deniliyor tam tersi şişmeye devam ediyor. Aklın mantığın ilmin bilimin hiçbir şeyin almadığı bir durum.

• asdf_13 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben iki günde bir şarj ediyorum. Sabah iş yerime giderken 81km yol yapıyorum. Akşam dönerken 81km geri dönüyorum. Yani günde 162km yol yapıyorum.İki günde bir şarj ettiğim için 324 sürmüş oluyorum. Aracımın menzili 350km %5-6 kalıyor pilim. Ben bitiripte şarj ediyorum 40in altina düşüncede şarj ediyorum ertesi günü de kurtarsın diye. Emin ol kim ne derse desin bildiğinden söylemiyor hepsi ezber. Bayilerde dahil ben alırken bir ustası vardı elektriklilerle ilgilenen kendisi bile dedi yeni olduğu için bilmiyorum diye. Telefon bataryası gibi hızlı şarj iyi bir şey fakat uzun dönemde bataryaya zararı bulunuyor. Ben aracımı full şarj bitirerek kullanıyorum ama yavaş şarj ediyorum kendi iş yerimde. Ve soğuktan pillerin etkilenmesi olayı çok eskidendi. İlk çıkan elektrikli araçların menzili 120-150 km idi ve koruyucuları yoktu. Ben bir kullanıcı olarak konuşmuyorum testlerin içinde bulunan bir kişi ve üretici olarakta konuşuyorum. Bataryaların su sızdırmazlık testlerinde bulundum. Bataryanın sıcağa ve soğuk havaya karşılık koruyucu malzemelerinden ürettim ve bu malzemeler araçlarda kullanılıyor. Kulaktan dolma bilgiler ile konuşmuyorum konuşanlarıda dinlemeyin asla. 350km menzilli aracımda 324-325km menzil yapıyorum pilim %5-6 var iken. Ama şunu da belirteyim. Aracı normal modda yada spor modda kullanmama şartı ile. Normal çok etkilemez tabi yine bu km menzillere ulaşırsınız fakat kalan %5-6 pil belkide %2-3lere gerileyebilir bunuda test edip yazıyorum bende böyle oldu tabi. Piliniz o kadar basit bozulacak bir şey değil. Ucuz bir şey de değil arabanın yarı parası kadar yani o kadar değerli. Km yada 8 yıl garanti veriliyor araca son senesinde de değiştirebilirsiniz km tamamlanmadan da pil değişebilir. Ben aracımı +5000 km olarak kullandım şu zamana kadar 3 kere elektrikten kesme yaşadım ikisi yazılım öncesi biri yazılım sonrası. Önümüzdeki hafta yine servise götüreceğim yine yazılım atılacak galiba. Yazılım dediğime bakmayın çok basit şeyler aslında kendileri böyle söyleyip büyütüp büyük iş yaptıklarını zannediyorlar. Yine dediğim gibi bayinin bir bildiği yok çalışanları çok yetersiz. Hatta şu an konu olan model marka aracında bayiliğini yapan firmadan aldım aman uzak durun derim. Satana kadar yapmadıkları şey yok sattıktan sonra bul bulabilirsen..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• UçamayanHollandalı kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Teşekkürler bilgiler için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

Yakında 2,3 yıl içinde patlayacak. 3 yıldır sürüyor, pandemi ile devam etti normalde paylamıştı çoktan da bunların iş bilmez inatları yüzünden bu noktaya geldi. 2,3 yıl içinde normale dönecek başka bir yolu yok. Daha fazla böyle devam edemez

• Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Hocam saçmalık devlet kaynaklı aynı zamanda, bugün en dandik diyeceğiniz Manuel bir clio 826 bin lira. Bunda bile araç bedeli 388bin, vergi 437bin. Esas. 'balon' vergi balonu. Konuştuğumuz araç spor araba mı araba bedelinden fazla vergi alınıyor iyice saçmaladı oranlar.

• SailorTurkey kullanıcısına yanıt

Arabalardaki ÖTV ye el değene kadar önce Meyve Suyundaki ÖTV yi kaldırsınlar. Bir çok temel gıda ürününde dahi ÖTV var en basit iletişimde hala ÖTV vergisi var... Bu ülkeden artık hiç umudum falan kalmadı benim. Çoğu arkadaşım gibi ben de yurt dışına çıkmaya çalışacağım imkanım olduğunda.

• Boşuna gelmiş geri gidebilir. Donanımdan çalmışlar daha teknolojik diyorsunuz ne alaka? Elektrikli ultimateten gs e düşmüş ama fiyat ultimate fiyatı.

• Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    Ayrıca bu aracın,156 hp.versiyonu niye gelmemiş te eski motorla gelmiş?

• Farfaraway21 kullanıcısına yanıt

Gizli zam diyorum ben buna. En üst paket diye satıyorlar ama eskiden mevcut olan pek çok donanımı opsiyonel yapıyorlar. Bence büyük çakallık

• Tanjiro Kamado kullanıcısına yanıt

Türkiye paketi olsa gerek.

• Moueson kullanıcısına yanıt

Zaten satmıyordu elektriklisi artık hiç satmaz. Astra J kullanıyorum makyajlı Corsayı özelliklede elektriklisini 4 gözle bekliyordum benim için büyük hayal kırıklığı oldu. Corsayı bekleyeyim diye başka araçlara da bakmadım satmadım aracımı Opel pişman etti beni. Bir müşteri kaybettiler.

• İnsanların bu menzil olayına bu kadar takılmalarını çok anlayamıyorum. Özellikle büyük şehirde yaşayanlar için bence menzili yeterli ve şarj istasyonu bakımından problem yaşamayacaklarını düşünüyorum. Sigortalı bir işte çalışan bir insan genelde senede 1-2 kere uzun yol yapar. Eğer tek çıkışta 1.500km yapan biri değilseniz örneğin 700km gidiyosanız 3 tur şarj etmek bence yeterli olacak. Sene içerisinden fosil yakıttan ettiğiniz kar uzun yolda kaybedeceğiniz 2 saatten daha mı değersiz? Ben şu anda benzinli bir araç kullanıyorum ama bir kredi kampanyası vs.. çıktığı anda kesinlikle elektrikli bir araca geçeceğim.

• Şehir içi için düşünülebilir. Mesela benim durumda Ankara şehir içinde kullanabilirim. İçten yanmalı sedan da uzun yol için.

• Şimdiye kadar üretilmiş en iyi Corsa desek yanılmış. Stellantis sayesinde Opel toparlanmaya başladı yoksa hala ordan oraya satılan bir marka olacaktı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.