Şimdi Ara

Yeni Opel Frontera ilkbaharda Türkiye'ye geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fotoğraftan gördüğü çinli araçlara ultra lüks premium diyenler tabiki bu araçları beğenmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

Yani adamlar 23bin euroya elektrikli suv yapmışlar, ne kadar kaliteli olabilir ki ? Gereksiz bir beklenti var. Ben iç dış tasarım olarak gayet beğendim bu arada. Tabi ki her yeri sert plastik olacak. Bataryayı da lfp koymuşlar, %100 yap bin diyor adam sana rahatça, tam şehir içi arabası

5 yaşında atmosferik civice 1.5 milyon tl yazılan bir ülkede yaşıyorsunuz. Şu araçları inşallah avrupa fiyatından getirirler de byd gibi çinlilerin fiyatlarına bi ayar çektirirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Yeni c3, yeni c3a ve frontera bizim piyasaya uygun araçlar. 2024 bitmeden gelselerdi çok iyi olacaktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes de frontera diye kendini yırtmış da zamanında da abartıldığı kadar iyi bir araç değildi Isuzu platformunda arazi aracı idi ne beklenilen kadar etki yarattı ne de sattı.
    Bence güzel olmuş. Mokka tarzı güzel olsa da mezar gibi araç bana gelmiyor. İleride düşündüğüm bir araç elbette içten yanmalı motorlu versiyon. Bütçe aracı olacağı bariz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 13 Aralık 2024; 0:22:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.