Şimdi Ara

YENİ OPEL MOKKA X (ANA KONU) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
423
Cevap
14
Favori
66.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _haberci_

Arkadaşlar Opel Mokka X sürüş izlenimi videosunu izlemek için bu linke tıklayabilirsiniz.

Link için size teşekkür ederim....
    Ayrıca emeklerinden dolayı videoyu yapan arkadaşlar Neşet ve Onur'a da teşekkür ediyorum...

Fakat söylemeliyim ki arkadaşlar sadece Mokka X modelini Astra ile karşılaştırmışlar.
    Astra'da o vardı bu yoktu,Mokka X'te bu da yok falan dediler...

Ayrıca aracın herşeyinden bahsetmelerini beklerdim.
    Yan aynalar,bagaj hacmi,yol bilgisayarının özellikleri,tekerlekler,farlar,yakıt durumu gibi birçok özellikten hiç bahsedilmedi bile...

Ama emekleri için saygı duyuyorum kendilerine.
    Ben zaten kullanıyorum bu aracı,özelliklerini biliyorum da,bu araca sahip olmak isteyen arkadaşları tamamen aydınlatacak bilgiler yoktu malesef...

Herkese keyifli sürüşler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• _haberci_ _ kullanıcısına yanıt
    bende Mokka X imi almadan önce çok fazla video izledim.bu arkadaşlara da teşekkürler, fakat çok yüzeysel bir tanıtım olmuş.Mokka x İskoçya da yapılan araç lansmanında test surusu yapan katılımcıların videolarını izlemenizi tavsiye ediyorum.özellikle aracı almayı düşünenler için.
    ayrıca şunu da söylemeden geçemeyeceğim SUV bir araçla normal bir arabanın karşılaştırılmasını da hiç doğru bulmuyorum.
  • Merhaba,
    Sellyy e kesinlikle katılıyorum. Aracı almadan önce yerli yabancı bir çok inceleme videosu izledim.Mutlaka fikir sahibi olmanıza yardımcı olan videolar bunlar. Gelin görün ki hiçbiri kendi
    kullandığınız zamanki deneyimleriniz gibi olmuyor zaten olması da beklenmemeli.

İnceleme videolarında ben genelde hem carviser vb gibi profesyonel incelemelerini hem de araç kullanıcılarının incelemelerini dikkatle izliyorum.

Mesela benim en çok merak ettiğim konu 18" jant lı araçlardaki süspansiyon tepkileri ,sömünüm ün nasıl olduğu ve en önemlisi süspansiyon çalışırken seslimi çalışıyor konusuydu.

Ses sistemi, Carplay ve araç içindeki müzik kalitesi ile doğru düzgün bir inceleme bulamamıştım o tarihlerde.

Sonuç olarak her birimizin araç kullanım alışkanlıklarımız ve araçlardan beklentilerimiz değişiklik gösterecektir. Haliyle bu tip inceleme videoları genel incelemeler olup araçların belirlenmiş kriterlere göre değerlendirmeleri şeklinde oluğu için bazı durumlarda beklentilere cevap olamıyabiliyor.

Yukarıda da yazdığım gibi bu işi meslek olarak yapan ve belirli bilgi ve deneyim birikimi olan ve genelde Araç lansmanlarına davet eden editörlerin yazılarını ve videolarını izlemek daha doğru bilgilere ulaşmanızı sağlıyor.

Emin olun o videolarda ne aracın segmentini karıştırılıyor ne de elmayla armutu kıyaslıyorlar.

Saygılar

• mokka x kullanıcılarına bir sorum olacak.
    aracın lastik havaları kaç olmalı.? kitapçıkta yazan değerde olduğunda fazla yakıt tükettiği hakkında yorumlar okumuştum.
    bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sellyy

mokka x kullanıcılarına bir sorum olacak.
    aracın lastik havaları kaç olmalı.? kitapçıkta yazan değerde olduğunda fazla yakıt tükettiği hakkında yorumlar okumuştum.
    bilgisi olan var mı?

Merhaba,

Ben kitapçıkta ne yazıyorsa o kadar hava basıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkantr19 -- 24 Aralık 2016; 0:42:57 >
  • volkantr19 kullanıcısına yanıt
    kaç yazıyor...
  • berrol B kullanıcısına yanıt
    Apple car play kullanıyorum. 3 boyutlu ve sesli ayrıca ekran navigasyondayken otomatik gece gündüz kendini ayarlıyor. Fazla para verip navigasyonlu almanıza gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar n cap şirketlerinin dünyanın en güvenli ilk 10 otomobili diye ortak bir testleri var. Mokka x 4. Sırada. YouTube dam izleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sellyy

kaç yazıyor...

Konfor,eco ve konfor olmak üzere 3 farklı seçenek var.
    Ben konforu seçiyorum yani önleri ve arkaları 35 basıyorum...

• M.c_yilmaz M kullanıcısına yanıt
    link rica edebilir miyiz?
    teşekkürler.
  • M.c_yilmaz M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    En son araştırmalarım sonununda bayilerin elinde araç kalmamasındn dolayı astraya yöneldim. Aldığım astra navigasyonlu. İkisi de favorimdi. Astraya nadip oldu. Cevabınız için teşekkürler

• berrol B kullanıcısına yanıt
    mevcut stoklarımızda mokka x modellerimiz mevcuttur. bilginize :)

MOKKA X ENJ 1.6 115 MT FWD S&S

MOKKA X ENJ 1.4 140 AT FWD+SUNROOF
    MOKKA X ENJ 1.4 140 AT FWD Paketsiz

MOKKA X EXC 1.6 136 AT FWD SR

MOKKA X EXC 1.6 136 AT FWD Paketsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opel Arden Otomotiv

Yarın odak la görüşme yapıcam
    mokka x exc 100.750 den sunroof lu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrM's -- 1 Ocak 2017; 20:33:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

quote:

Orijinalden alıntı: Opel Arden Otomotiv

Yarın odak la görüşme yapıcam
    mokka x exc 100.750 den sunroof lu

Merhaba,
    Bu fiyatı 1.6 dizel otomatik için mi aldınız ? @KrM's

• volkantr19 kullanıcısına yanıt
    ewet
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

ewet

Çok iyi fiyat... @KrM's

• Arkadaşlar selam yakıt tüketiminiz ne durumda, benim ankara şehir içi 6,8 lt/100km . Araç 2500 km ye yaklaştı. (dizel oto.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi executioner66 -- 4 Ocak 2017; 15:24:31 >
  • Bizimki şehir içi 6.4 (dizel otm.1000 km.)
  • Herkeze merhaba arkadaslar

2012 civic sahibiyim yeni kasasi 2 ay kadar once geldi artik dizel ve daha konforlu bir araca gecmek istiyorum assinda d segmenti passat insignia superb gibi civice gore bir gomlek daha ustun konforlu bir araca gecmek istiyorum fakat hanimda araca ortak oldugu icin civicte bile zorlanirken malum d segmentinde sikinti yasar dusuncesiyle compact suv lara yoneldim ilk tercihim GLA fakat fiyat malum ucmus durumda cok fazla birca girmek istemiyorum mokka fiyat performans olarak ilgimi cekiyor

Siz degerli forumdaslarima sorum ozellikle daha once c sinifi arac surmus mokka sahipleri konfor olarak daha konforlu bir araca biniyor hissi yasarmiyim suspansiyon yol tutus yol lastik sesi gorus acisi kriterlerim bir oglumuz var bebek arabasi bagazda sabit olucak arkada bebek koltugu moccada civice gore bu ablamda sikinti yasarmiyim herkeze iyi forumlar
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Merhaba.. Mokka'da dizel önermem 1,6 motor çok ölük kalmış.. Araç 1,5 ton ve ancak bu ağırlığı 2,0 bir motor kurtarır bence(ki bunu opeldekiler de söylüyor ama malum vergiler diyorlar ve öte yandan Mokka'da 2,0 motor seçeneği yok olan markalar için söylüyorlar yani olsaydı 170.000TL civarı olabilirdi fiyatı diye).. Test aracını kullandım bu dizel versiyonun.. Bende Astra dizel vardı pek fark yok hantallık anlamında..Sürekli manuelde kullanmak ihtiyacı hissedersiniz ve ilk hızlanması gıcık eder adamı güçsüz dizelin.. Benzinli tavsiye ederim.. Aradaki 10.000TL farkı benzine verin zamana yayılmış olarak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 11 Ocak 2017; 9:22:55 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.