TAMAM BEFUL BU SENİN DÜŞÜNCEN , KARDEŞİM AMA ZATEN BİZ DİYORUZ Kİ İSTER İZLERSİN İSTER İZLEMEZSİN. NEDEN SEN BU KADAR CANINI SIKTIN? HERHALDE BİR YARAN VAR Kİ GOCUNUYORSUN. BİZİM HİÇ BİR ŞEY İDDAA ETTİĞİMİZ YOK!! PEKİ SEN BİZİ NASIL DİĞER SİTELERLE KIYASLAYABİLİYORSUN? VE EVET BURADA REKLAM YAPTIM. ÇÜNKÜ CHANNELIN DAHA HIZLI YAYILMASININ YOLU BUYDU. SONUÇTA BURASI ADI ÜSTÜNDE !!KONU DIŞI!!, BEN DE SİZDEN SADECE YARDIM VE YAPICI ELEŞTİRİLER İSTEDİM. TAMAM İZLEMİYORSAN İZLEME. PEKİ SEN BSC DE BİR OYUNUN TAM ÇÖZÜMÜNÜ İZLEDİN Mİ? HAYIR, SADECE OKURSUN. BENDE OKUYUP ANLAMAYANLAR İÇİN BİR VİDEO HAZIRLAMAK İSTEDİM. İŞTE BENİM OYUN SEKTÖRÜNE FAYDAM BU: İNSANLAR BİR YERİ GEÇEMEDİĞİNDEN OYUNU BIRAKMASIN DİYE. YANİ BEN BUNU HERALDE PARA ALIP YAPMIYORUM. BUNUN İÇİN ZAMAN HARCIYORUM. BAZEN ÇOK SIKICIDA OLSA BEN BU İŞİ ZEVK ALDIĞIM İÇİN VE SİZİN İÇİN YAPIYORUM. BÖYLE BİR TARTIŞMAYA HİÇ GEREK YOKTU, AMA SANA BÖYLE HİSSETTİRDİĞİMİZ İÇİN ÖZÜR DİLERİZ. HERKESE İYİ OYUNLAR ...
quote:
Orijinalden alıntı: Ted Mosby
Düzgün Türkçe kullan, bana o da yeter. Sen çok nezaket içerisinde "Sen niye atlıyorsun? Sen ne anlarsın oyundan moruk?" dedin değil mi?
kardeşim düzgün türkçe kullan demişsinde afedersin gavur dilinde nickin var koysana şöyle güzel ismini veya saldırgan gibi güzel türkçe nickler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme