Şimdi Ara

Yeni oyun sistemi alacağım, tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O zaman yarın akşam kasayı alıp eve gelince kurulum yapıp bakarım ses vs varmı diye,sesli olursa vatana gider geri veririm kasayı, nasıl olsa 7 gün içerisinde değiştirme hakkımız var diye biliyorum.
  • TheReVolTeC kullanıcısına yanıt
    İnventus okasayla birlikte usb3.0 baglantı aparatı hediye ediyordu inşallah bunlardada öle bişey vardır yoksa anakartınız üzerinde olan usb3.0 bağlantı noktanız hiçbir işe yaramayacak. neyse hayırlısı olsun umarım memnun kalırısınız.
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Sabah 10'da vatana gittim kasayı toplamadan bilgisayar kasasını değiştirsinler diye, çoktan toplamışlardı kasayı, şimdi windows 8 indiriyorum, driverları falanda yükledikten sonra memmun kalmazsam gider değiştiririm.Kasanın resimlerini de akşama doğru atarım arkadaşlar.
    Edit: Kasanın ön yüzünde usb 3.0 girişleri yok, kasayı almadan taktırıcaktım ama şimdi memmun kalmayıp değiştirmek istersem bide onunla uğraşmıyim diye taktırmadım, bakalım kasadan memmun kalırsam vatan gidip usb 3.0 girişini alıp kendim takıcam gibi gözüküyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheReVolTeC -- 30 Ağustos 2014; 10:35:13 >
  • TheReVolTeC kullanıcısına yanıt
    HAyırlı olsun diyelim artık... kısmet böyleymiş... eskibir kasa aldınız özellikle içi kablo gizleme yerleri vs çok basit zaten eski olsunu 3.0 olmayısından anlıyorsunuz.

assasianda kablo toplama kısımları olsun tepesindeki dockstation olsun dahili fan kontrolcüleri olsun alanında tam bir f/p kasa olmasını sağlıyor gerçi şimdilerde biraz pahalandı ama yinede coolermaster ın eski kasaları ile karsılastırıldıgında rakpsiz...

Yeni oyun sistemi alacağım, tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum.

HAyırlısı olsun umarımmemnun kalırsınız fotolarınızı bekliyoruz merakla

• Hayırlı olsun kasayı kafanıza takmayin Haf 912 de çok iyi bir kasa özellikle hava sirkülasyonun assasinden daha iyi olduğuna eminim. Ss leri bekleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    NApıyosun post mu kasıyorsun anlamadımki ... daha2gün öncesine kadar 50 tane sistem tavsiye diye konu acarken bugün her sistem tavsiyesine hiçbir bilgi belirtmeden tavsiye üretmeye calsıyorsun yazmayım diyorum ama dayanamıyorum derdin post kasmak belli ama sadece yüksek sayıda msj olunca bu işlerde bilgili olunmuyor malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

NApıyosun post mu kasıyorsun anlamadımki ... daha2gün öncesine kadar 50 tane sistem tavsiye diye konu acarken bugün her sistem tavsiyesine hiçbir bilgi belirtmeden tavsiye üretmeye calsıyorsun yazmayım diyorum ama dayanamıyorum derdin post kasmak belli ama sadece yüksek sayıda msj olunca bu işlerde bilgili olunmuyor malesef...

Sen napıyosun anlamıyorum ki her konunun altında mesajın var milleti tahrik edip duruyorsun.
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    ben senin gibi hem bilmeen hemde konulara biliyormus gibi orum yapmıyorm... 3 gün önce millete soruyordun konu acıyordun onmu alsam bunu mu alsam diye bugün ahkam kesiyorsun irden bilgi patlaması yaşadın ehrhalde
  • quote:

ben senin gibi hem bilmeen hemde konulara biliyormus gibi orum yapmıyorm... 3 gün önce millete soruyordun konu acıyordun onmu alsam bunu mu alsam diye bugün ahkam kesiyorsun irden bilgi patlaması yaşadın ehrhalde

Ben o konuyu yorum almak için açtım kendini küçük düşürme senin bilmediğin kadar çok şey biliyorum 6 yıldır bu işin içindeyim.

• quote:

Büyük bir hata yapmışssınız... dünyanın aprasını o dandik kasaya vermişssiniz cok yazık... o yetkili de siz e eski model ve dandik ve pahalı o kasayı satmıs... diğer konuda yazmıstım size yazmayı unutmusum onun yerine bunu verelim bu daha iyi gibi birşey derlerse sakın kabul etmeyin diyecektim ...

kendi sistemimmiş gibi üzüldüm... gerçekten...
    assasian nın içindeki psu 12v kanalından 696W veriyor nasıl bir sorunla karsılasılırmıs acaba... Resmen adam sizi kazıklamaya calısmıs hocam imaknınız varsa değiştirin .
    o kasanın kablo toplama kanalı demir bir plakadan ibaret önde usb 3.0 portu yok . ve içindeki psu sesli calsıyor...

sonra millet cıkıp vatan şöle böyle diyor derler tabiki demektede haklılar bukadar cahil insanlar orda çalışırsa ne deseler haklılar...

Oskurr kardesim sana cogu konuda katilirdim bak ama burda yaptigin hata cok buyuk gelmissin haf 912 ye dandik diyorsun neyine guvenerek soluyorsun bunu haf912 kasa kullaniyorum kaliteli ve psusu da kaliteli xigmateke gore daha iyi oldugu kesin o yuzden sana katilmiyorum

• Gidip görün inceleyin ...

neye göre kaliteli ?
    1- BAhsettiğimiz kasanın ön usb 3.0 desteği yok
    2- kablo izleme kanalı denilen şey sadece metal bir plastikten ibaret ...
    3- Assasianda dockstation ve dahili fankontrolcüsü var
    4- ön usb 3.0 desteği mevcut...
    5- yan kapak pleksi tabi bu zevk meselesi...
    6- Psu olarak su daha kaltelidir denilecek bir fark mevcut değil
    7- haf192 nin içindeki GX 750W biraz daha sesli çalışıyor ve bazı kullanıcılarda coil whine tarzı ses şikayetleri mevcuttu forumda bunlara dayanarak söylüyorum varsa sizin söyleeyceğiniz dayanaklar tartışa bilriz konu üzerinde...
    8- 30 tl daha ucuz

ben neden lerimi sıraladım buyrun dinliyorum sizleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 30 Ağustos 2014; 21:22:06 >
  • Coil whine şans isi ben kullaniyorum ses problemi yok kablo saklama yerleri mevcut dandik degil birde kablo saklama yeri kaliteli olsa ne olur olmasa ne olur xigmateki kullanmadim bilemem ama gordum haf sectim usb 3.0 olmamasi o kadar sorun degil bana gore arkadan anakartinkine takarsin 3.0 portuna yani dandik demenize ggerek yok kaliteli malzeme kullanilmis ama yeni kasalara gore usb 3.0 farki olacak tabii hatirladigima gore 2010 kasasi ama yine de iyi bana gore

• Ss ler gelmiyecek heralde.

• Sen dersin ki ben tipini beğendim aldım sesimi cıkarmam kasa %50 zevk işi %50 sana sundugu özelliklerdir. şimdi günümüz şartlarında anakartında usb 3.0 desteği varken kasanın seni engellemesi...
    diğer konuda resimleriyle gösterdim kablo saklamakanallarının kalitesiz olması
    ve tüm bunlara rağmen bukadar pahalıya satılması mantıksız...

satsın 300 e 330 ahatta 350 ye tavsiye edelim sorun yok. ama burda F/P değerlendirmesi yapıyorsak o kasa pahalı ve eski bir kasa olarak bu fiyatı haketmiyor. arz talep meselesi insanlar almaz isefiyatı ucuzlar. tamam zamanında efsane olmuş odinemin şartlarında harika bir kasa ama hala 5sene öncesinin mantıgıyla vefiyat ortalamasıyla olmaz... haf942 ye sözüm olmaz 10 numara kasa biraz yenilemeli cm kendini ...
    Ama iştesaolsun CAhillik abidesi vatan personelibu kasadan primfalan alıyorlar olsa gerek hala insanları yanlıyönlendirmekten kacınmıyorlar...
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Cahil olduklari kesin ben gordugumde gorunusune ve kalitesine gore karar vermistim bana da direk bunu al dediler oemden en az 8 kisi onerdi zaten tipini begenmistim ama pisman olmadim

• Beyler Windows 8 64 bit Pro yükledim şuan bf4'ü atmaya çalışıyorum malum 40GB kendisi, yükleyince aldığım fps değerlerini girerim,telefon'un on/off tuşu bozuk olduğu için resimleri atamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.