Şimdi Ara

Yeni Oyun sistemime ekran kartı tavsiye sistem içeride !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar şu anki sistemim aşşağıdaki gibidir.

Anakart : ASUS M4A87TD/USB3 AMD 870 DDR3 2000MHz Sata3 16x AM3 Ürün Ayrıntıları Link

İşlemci : AMD Phenom II X6 1055T 2.8GHz 9MB Six-Core AM3 Cpu Ürün Ayrıntıları Link

Ram : G.SKILL F3-12800CL7D-4GBRM Ripjaws 4GB DDR3 1600Mhz CL7 (2x2GB) Ürün Ayrıntıları Link

Kasa : THERMALTAKE ARMOR A90 Siyah MidTower pencereli Kasa (PSU yok) VL90001W2Z Ürün ayrıntıları Link

PSU : RAIDMAX Hybrid 2 RX-530SS 135mm Fan 530W Modular PSU Ürün Ayrıntıları Link

Ekran Kartı (Değiştirilecek) : Zotac 8800GT AMP Ürün Ayrıntıları Link

Bu sisteme göre var olan 8800 gt iş görürmü bir süre ?

Arkadaşlar bu sisteme 400 lira civarı ekran kartı tavsiyeleri istiyorum yani bu sistemin parçaların hakkını verebilecek oyun bilgisiyarı yorumlarınızı bekliyorum.Ayrıca ekstra tavsiyeleriniz olursa dinleyeceğim + yeni sistemim hakkında yorumlarınızıda bekliyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PariaH -- 27 Ocak 2011; 2:43:02 >

• iyi güzel hoş ama eksik bilgi power ne alemde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

iyi güzel hoş ama eksik bilgi power ne alemde?

Eklendi hocam ilk mesajda yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PariaH

quote:

iyi güzel hoş ama eksik bilgi power ne alemde?

Eklendi hocam ilk mesajda yorumlarınızı bekliyorum

Alıntıları Göster
    Evet psuda göz önüne alırsak size hd6850 ideal dir diyebilirim(panelimdeki hd6850yi öneririm). ayrıca işlemci soğutucunuz vardır umarım yok ise vatandan xigmatek red scorpion alabilirsin 50tl ye
  • quote:

Evet psuda göz önüne alırsak size hd6850 ideal dir diyebilirim(panelimdeki hd6850yi öneririm). ayrıca işlemci soğutucunuz vardır umarım yok ise vatandan xigmatek red scorpion alabilirsin 50tl ye

hmm sogutucum yok zaten anakart ve işlemci yarın elimde olacak henüz eskiden amd 6000+ vardı onun sogutucusunu 250 liraya almıstım 1 sene önce o uyarmı acaba ? vede amd 6000 ile bu yeni işlemcim arasında nasıl bir fark var sizce ?
  • quote:

quote:

hmm sogutucum yok zaten anakart ve işlemci yarın elimde olacak henüz eskiden amd 6000+ vardı onun sogutucusunu 250 liraya almıstım 1 sene önce o uyarmı acaba ? vede amd 6000 ile bu yeni işlemcim arasında nasıl bir fark var sizce ?

Alıntıları Göster
    am2 soket soğutucu %90 uyucaktır işlemciye

video cevirme düzenleme gibi işlerde 2 işlemci arasındaki uçurum farkı net olarak görürsünüz.

• quote:

video cevirme düzenleme gibi işlerde 2 işlemci arasındaki uçurum farkı net olarak görürsünüz.

Oyun ? Ben sıkı bir wow oyuncusuyumdur o yüzden full detayda sıfır kasıntı ile oynamak istiyorum yani 50 fps civari mümkünse.
  • quote:

quote:

Oyun ? Ben sıkı bir wow oyuncusuyumdur o yüzden full detayda sıfır kasıntı ile oynamak istiyorum yani 50 fps civari mümkünse.

Alıntıları Göster
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6677 6850 kart işinizi görür. Psu için ideal. Daha yükseği olursa psu nun watt değeride yükselmek zorunda

• quote:

Orijinalden alıntı: harece66

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6677 6850 kart işinizi görür. Psu için ideal. Daha yükseği olursa psu nun watt değeride yükselmek zorunda

peki hocam 8800 gt bi süre iş görürmü acaba ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: harece66

peki hocam 8800 gt bi süre iş görürmü acaba ?

Alıntıları Göster
    o power bu sisteme bence olmamış tekrar başka bi power bakın
    birde anakartı msi ın 870a g54 olanını alın performansı ve özellikleri iyi fiyatıda iyi eksende 170 felandı kapıda ödemeli asus beni delirttiği için önermiyorum artık p5b den sonra asus için 1000defa düşünürüm

8800gt yerine daha yeni kartlar bakınız bence
    ayrıca işlemciye okadar yüklenip ekran kartından kısmak zarınıza olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 27 Ocak 2011; 3:48:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

birde anakartı msi ın 870a g54 olanını alın performansı ve özellikleri iyi fiyatıda iyi eksende 170 felandı kapıda ödemeli asus beni delirttiği için önermiyorum artık p5b den sonra asus için 1000defa düşünürüm

açıkcası o anakartla işlemciyi DHnin anasaydasındaki bilgisayar tavsiyesisinden aldım etraftanda cok olumlu sekilde uyumluluklarını duydum araştırınca birde şaşırtıcıdırki asus anakartlarda bazısı tam fanı bazısı tam nefret ediyor :) peki sagol tekrar tekrar ama bir sıkıntım daha var bu sistemle wow son ayarlarda veyahut cod black opsu yüksek ayarlarda rahat oynayablrmym en az 35 fps civari. şimdilk 8800le idare edecegim ama kesinlkle saglam bir ekran kartı alacagım ilerleyen zamanlarda şimdi bütcem buna yetti malesef :)

• quote:

quote:

açıkcası o anakartla işlemciyi DHnin anasaydasındaki bilgisayar tavsiyesisinden aldım etraftanda cok olumlu sekilde uyumluluklarını duydum araştırınca birde şaşırtıcıdırki asus anakartlarda bazısı tam fanı bazısı tam nefret ediyor :) peki sagol tekrar tekrar ama bir sıkıntım daha var bu sistemle wow son ayarlarda veyahut cod black opsu yüksek ayarlarda rahat oynayablrmym en az 35 fps civari. şimdilk 8800le idare edecegim ama kesinlkle saglam bir ekran kartı alacagım ilerleyen zamanlarda şimdi bütcem buna yetti malesef :)

Alıntıları Göster
    bende sistemdeki imzada full oyundan ayarlar ile ve kontroller uygulama ayarlarında 1920x1080 oyun akıyor
    bi sıkıntı yok 60 altına düştüğümü hatırlamıyorum (5850 ile)
    wow oynamadım bilmiyorum ama bu sistemde sıkıntı cıkarmaz
    8800gt ne yapar bi fikrim yok black ops sıkıntılı bi oyun
    ama 8800gt iyi bir kart idare edersizi zaten değişceğiniz için alacağınız kartta farkı göreceksiniz üstte sistemde düzenledim tercih sizin 6850 de alanında tercih edilebilecek sayılı kartlardan

dikkatimden kaçan bi nokta ise
    msi 1600 de dahil oc ile 2000mhz kadar destekliyor
    asus 2000mhz oc ile destekliyor

oc(overclock = hız aşırtma)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 27 Ocak 2011; 5:02:51 >

• quote:

bende sistemdeki imzada full oyundan ayarlar ile ve kontroller uygulama ayarlarında 1920x1080 oyun akıyor
    ama 8800gt iyi bir kart idare edersizi zaten değişceğiniz için alacağınız kartta farkı göreceksiniz üstte sistemde düzenledim tercih sizin 6850 de alanında tercih edilebilecek sayılı kartlardan

Size son sorum kasa nasıl ? iyimidir ? ben içine bakıp aldım özellikle ama kablolama sıkıntısı var sanırım
  • quote:

quote:

Size son sorum kasa nasıl ? iyimidir ? ben içine bakıp aldım özellikle ama kablolama sıkıntısı var sanırım

Alıntıları Göster

kasayı bilmiyorum modeli yazıp incelemelerine bakın bi ekran kartı sıgmaması gibi bi sorun olmasın sonra

• quote:

kasayı bilmiyorum modeli yazıp incelemelerine bakın bi ekran kartı sıgmaması gibi bi sorun olmasın sonra

Nasıl yani kötü bişimi bu 2000 mhz kadar destekliyor msi de asus ta aynı şeyi yapıyor ozaman ? ben zaten 1600 mhzlik 2x 2gb kit aldım ne yapmam gerek ?

Kasa olarak 290 mm uzunlukta ekran kartı destekliyor max ??
  • quote:

quote:

Nasıl yani kötü bişimi bu 2000 mhz kadar destekliyor msi de asus ta aynı şeyi yapıyor ozaman ? ben zaten 1600 mhzlik 2x 2gb kit aldım ne yapmam gerek ?

Kasa olarak 290 mm uzunlukta ekran kartı destekliyor max ??

Alıntıları Göster
    ram varmı yani şuan elinizde
    tavsiyeli anakartı değiştircez ugraşmak istemiyorsanız

asus un anakartını alabilirsiniz msi altarnatif olarak verdim

onunda istemiyorsanız ikisinden hariç başka bi kart çekeriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 27 Ocak 2011; 5:47:33 >

• quote:

:/ malesef anakart ekran kartı kasa ve ram kargoda su anda yarın sabah elimde 2sini eksenden 2sini vatandan aldım parçaları
  • quote:

quote:

:/ malesef anakart ekran kartı kasa ve ram kargoda su anda yarın sabah elimde 2sini eksenden 2sini vatandan aldım parçaları

Alıntıları Göster
    bu ne hız hocam
    bi sıkıntı olacagını sanmıyorum ram hızlarını anakart otomatik olarak ayarlayacaktır 1600mhz içinse oc yapmanız gerekli sisteme işlemci def 1333mhz kadar destekliyor kontrolcüden dolayı ondan sonrası için ekstra dokonuş gerekli sıkıntı yok aslında oc yapınca doğal olarak ram hızlarınıda artıracaksınız bi oranı tuttura bilmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 27 Ocak 2011; 6:11:01 >

• quote:

bu ne hız hocam
    bi sıkıntı olacagını sanmıyorum ram hızlarını anakart otomatik olarak ayarlayacaktır 1600mhz içinse oc yapmanız gerekli sisteme işlemci def 1333mhz kadar destekliyor kontrolcüden dolayı ondan sonrası için ekstra dokonuş gerekli sıkıntı yok aslında oc yapınca doğal olarak ram hızlarınıda artıracaksınız bi oranı tuttura bilmek için

:) hocam almsıtım zaten onları o yuzden su an ekran kartında acayip kafam takıldı hd 6870 oc mi olmalı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.