Şimdi Ara

yeni oyunlar icin sistemimi yukseltmek istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: n-force

quote:

Orijinalden alıntı: arda_baris

quote:

Orijinalden alıntı: reproacher

directx 11 bir devrim sayılır. bence geçmelisin. yukarıdaki mesajda önerimi yaptım. gerisi sana kalmış.

monitor olarak 40 inc full hd led tv yi
    1920-1080 kullaniyorum oyunlarda kucuk
    monitore gore performansi dusururmu su oc
    yapmak pc ye zarar verir diye korkuyorum

o çözünürlük yüksek kaliteli ekran kartı gerekir yoksa herşeyi düşürmek zorunda kalırsın 40" te rezalet görüntü oluşur

oyunlarda senin dedigin kadar goruntu kotu olmuyo tabi oyunlara gore degisiyo mesala pes14 fifa14 grid2 batman origin nba2k14 assasinscreed3 fry cary 3 de goruntuler cok iyi ama battlefield4 ve assasins creed 4 de goruntuler iyi ama kasilma oluyo cod ghost u dirext11 olmadigi icin oynayamiyorum zaten artik ram yukseltip bir iki yil idare edip sistemi komple degistirmek en mantiklisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: n-force

quote:

Orijinalden alıntı: arda_baris

quote:

Orijinalden alıntı: reproacher

directx 11 bir devrim sayılır. bence geçmelisin. yukarıdaki mesajda önerimi yaptım. gerisi sana kalmış.

monitor olarak 40 inc full hd led tv yi
    1920-1080 kullaniyorum oyunlarda kucuk
    monitore gore performansi dusururmu su oc
    yapmak pc ye zarar verir diye korkuyorum

o çözünürlük yüksek kaliteli ekran kartı gerekir yoksa herşeyi düşürmek zorunda kalırsın 40" te rezalet görüntü oluşur

oyunlarda senin dedigin kadar goruntu kotu olmuyo tabi oyunlara gore degisiyo mesala pes14 fifa14 grid2 batman origin nba2k14 assasinscreed3 fry cary 3 de goruntuler cok iyi ama battlefield4 ve assasins creed 4 de goruntuler iyi ama kasilma oluyo cod ghost u dirext11 olmadigi icin oynayamiyorum zaten artik ram yukseltip bir iki yil idare edip sistemi komple degistirmek en mantiklisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.