Yeni ve genel oyunlarda 1440 x 900 çözünürlük seçeneği varmı acaba lcd almak istiyorum fakat istediğim özellikte bulamadığım için geçici bir süre 19 wide almak istiyorum bundan sordum
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: alperen_69
Yeni ve genel oyunlarda 1440 x 900 çözünürlük seçeneği varmı acaba lcd almak istiyorum fakat istediğim özellikte bulamadığım için geçici bir süre 19 wide almak istiyorum bundan sordum
teşekkürler
Var
heralde var kardeşim rahatlıkla al
Windows 1440*900 çözünürlüğü gördüyse eğer son iki senedir piyasaya çıkan oyunlarda da bir problem yaşamazsın. Eski oyunların çoğunda da bu çözünürlüğü elde etmek için yöntemler var. Bunun için internette widescreen forum diye bir yer vardı. Googledan arat bulursun.
Şu anda COD Modern Warfare 2'yi ve Pes 2010'u 1400 x 900 oynuyorum. Çoğu oyunda oluyor.
çok teşekkürler
Dostum rahat ol. Yeni çıkan her oyunda tüm çözünürlükler mevcut( bazı istisna oyunlar olabilir onlarda basit ufak oytunlardır). Çok eski oyunlardada gökyabgu nun dediği gibi widescreed desteği yok. Mesala mostwanted da yok diye hatırlıyorum. Bunlarında çözümü var ama.
Street Fighter4'ü Full HD televizyonda oynamıştım(çözünürlük 1900xbilmem kaç gibi birşeydi) hiçbir sorun olmamıştı...
bende bu şekilde şüphedeydim Casper 19" Wide aldım şuan memnunum.
Eski birçok oyunda dahi var.
nasıl olacak acaba çok merak ettim şimdi.bizde yok böyle şeyler ne ekran kartı ne monitör yeter bunlara...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme