Şimdi Ara

Yeni oyunum '6-1 Line ' Google Play'de Yayında! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arayüz'e, renklerin uyumuna biraz daha özen gösterebilirsin.
  • Butonlardaki yeşil ve kirmiziyi arkaplandaki fotoda olan yeşil ve kırmızınin renginden yapayım bari.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Plant vs. Zombies gibi bir oyun yapsanız da oynasak. Ottomania vardı çok güzeldi.

• Oyunu indirmesem de 5 yıldız verdim kardeşim.

• Çok teşekkürler. Şuanlık bomba bir projem var o bitince sizin dediğinizi detaylı araştıracağım.
  • Plant vs Zombies şuan hala var fakat Ottomania'yı bulamadım. Yoksa yapılabilir.
  • Marketten kaldırılmış ama videoları var. Ayrıca APK olarak indirebiliyorsun.

• Hareket eden topçuğumuz yumuşak hareket etmiyor.
    Müzik şart zaten ama telifi halletmeniz lazım.
    Oyuna yeniden başlamak için ortaya değil herhangi bir yere tıklamamız yeterli olmalı. Dizayn hatası. Aynı zamanda en yüksek skoru bu ekranda göremiyoruz ayrı bir eksiklik.
    Giriş ekranına facebook twitter gibi contact kısımları olmalı. Gerekli gereksiz güncellemeler yapmanız lazım eğer bu işten para kazanmak istiyorsanız.
    Bize 5 yıldız verin pop-up'ı çıkmalı.
    Bir kaç eksiklikleri bunlar.
    Super hexagona klonu olmuş malesef. Aynı mantığı platformer'a falan çevirebilirsiniz belki?
    Özgün işler yapmanızı tavsiye ederim klonlar aslını yaşatır
  • Analizleriniz için teşekkürler. Kesinlikle değerlendireceğim. Bu arada yeni çıkacak oyunum için reklam vermeyi düşünüyorum ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F0924900 -- 21 Temmuz 2019; 23:44:3 >
  • Hocam şirket değilseniz boşa gitme ihtimalini her zaman aklınızda bulundurun. mobil pazar çok büyük ama üsttekiler aşırı bütçeyle reklam veriyor. Oyun yapmaya 1 harcıyorsa 4 reklama harcıyorlar ve bunlar milyon dolar seviyelerinde oluyor.
    Oynanarak üstlere çıkmanız çok zor. Çok iyi bir formülle geliştirmelisiniz ve doğru adımlar atmalısınız. İmkansız mı? Pek değil ama hem sosyal ağlarda güncel kalıp hem de bütçe kontrolüyle reklam verilebilir. Psikolojinizi buna uygun olarak hazırlamalısınız. Oyunu yollarsanız ya da yayınlayınca haber verirseniz inceleyip geri dönüş sağlarım elimden geldiğince.
  • Şuan hala geliştirmekteyim oyunu yayınlayınca sizi haberdar edeceğim. Milyon dolarla verdiklerini büyük bütçelerle verdiklerini anlamıştım zaten. Hangi oyunu çıkarsalar tutuluyor Ketchapp, VOODOO gibi şirketler için rekabet hiç bir şey değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F0924900 -- 22 Temmuz 2019; 11:11:17 >
  • Bundan 10 gün önce her 5 ölmeye bir reklam koymuştum. 80 etkileşim olmuş. Demek ki oynayan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F0924900 -- 25 Temmuz 2019; 11:23:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rektangular

Hareket eden topçuğumuz yumuşak hareket etmiyor.
    Müzik şart zaten ama telifi halletmeniz lazım.
    Oyuna yeniden başlamak için ortaya değil herhangi bir yere tıklamamız yeterli olmalı. Dizayn hatası. Aynı zamanda en yüksek skoru bu ekranda göremiyoruz ayrı bir eksiklik.
    Giriş ekranına facebook twitter gibi contact kısımları olmalı. Gerekli gereksiz güncellemeler yapmanız lazım eğer bu işten para kazanmak istiyorsanız.
    Bize 5 yıldız verin pop-up'ı çıkmalı.
    Bir kaç eksiklikleri bunlar.
    Super hexagona klonu olmuş malesef. Aynı mantığı platformer'a falan çevirebilirsiniz belki?
    Özgün işler yapmanızı tavsiye ederim klonlar aslını yaşatır
    quote:

Gerekli gereksiz güncellemeler yapmanız lazım

İşte kendi kendine itiraf. Yazılım geliştirme adı altında gerekli / gereksiz güncelleme yapmak. O yüzden neymiş? Kaynak kodunu bilmediğin hiçbir şeyi cihazına yüklememek gerekliymiş. Hah oyunmuş.

• Dediğinizi anlayamadım ? "Hah oyunmuş ?"
  • Oyun değil. Gereksiz güncellemeler dayatan pestware. Reklam Networkleri ile anlaşmalı spyware. Oyun da bu networklerin güzel görünümlü bir kapağı. Neyse yakında Linux Smartphone 'lar piyasaya çıkıyor, mobilde bu iOS, Android hegemonyası sayesinde kullanıcıların cihazlarında istediği gibi at oynatan app 'ler de bitmeye başlayacak.
  • Hocam playconsoleden oyun yayinlarken başta varsayılan dili ne seçiyorsunuz ?
    Bir de benim kartdan ucreti çekti ayrica 5 tl çekmiş onu iade etmiş sonra anlamadim onu

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Ben çoğu dile çeviriyorum fakat İngilizce veya Türkçe seçin bence.
  • Unity ile kodlamış olduğum oyunun içinde spyware olduğunu düşünüyor musunuz cidden ?! Bu oyun Android App Bundle ile Build ediliyor. Herhangi bir spyware'de google kodlarını saptar ve güncelleme getirmez. 2014 Google Play'i değil bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F0924900 -- 26 Temmuz 2019; 14:32:25 >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Siz bitirdiniz mi bu arada oyununuzu ?
  • Hayır hocam altin toplama ve karakter seçme sistemi ekledim. Skinleri ekleyecem ve levelleri ekleyecem daha.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.