Şimdi Ara

Yeni Pach Hayırlı Olsun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benım anladıgım kadarıyla 3 sene önceki gibi itemler cıkıyor ama ne trade ediliyor nede bişey
  • noldu dropları ney yine fıs bi yılbasımı ?
  • k2 gene baydı desenize bug dolu oldugu icin oyunu kapattılar sanırım kimse ftp den birşey cekemiyor..
  • Fıs Fıs Bu Yılbaşıda Gb yi Kırcazmı Acaba x)
  • şu an indirdi 1718i girelim bakalım hadi hayırlısı
  • Yeni Patch İle İTEM KİRALAMA NPC Kaldırılmıştır Ve Ft sorunsuz geçti belkide tesadüftür ft ama item kiralanan adam yok
  • arkadaşlar ağaçlar var ama kesiyom boşş bişe cıkmıyor zr dalıyorum bidee. (anlamadım ne işe yarıyor)sadece yılbaşı agacı süslü bişey.
  • bu ne ya elmoradda npc kalmamış yakında warp gateleride kescekler emc de kalcaz
  • benim hala indirmiyo yeni patchi baska yerden indirerek charı riske atmakta istemiyorum bekliycem mecbur:S
  • Ya Aynen Hala YükLemiyor Ftp Hatası Veriyor Birisi Versin Şu Lanet oLası Linki
  • Agaclardan cıkanları kırdırdıkdan sora ne cıkıyo yani düzgün item cıkacakmı önceki gibi +1 raptor shard chtn vsvsvs..
  • tamam buldum sorunu dns ayarlarını degiştirmek gerekiyomuş
  • Nası yaptın birader bi anlatır mısın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jump3r

Agaclardan cıkanları kırdırdıkdan sora ne cıkıyo yani düzgün item cıkacakmı önceki gibi +1 raptor shard chtn vsvsvs..

yok bea 30 dklık 30 ac artırıcı ;200hp artırıcı ;2np artırıcı bide %10 ex artırıcı
  • Beyler Bu Ağaçtan düşen itemleri nerde kırdırıyoruz ve ne çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: BladerMaster

Nası yaptın birader bi anlatır mısın ?

sadece dns ayarlarını 4 2 2 3 ve 4 2 2 4 yaptım o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: IIIMrSpikeIII

Beyler Bu Ağaçtan düşen itemleri nerde kırdırıyoruz ve ne çıkıyor

Moradonda Town at dümdüz yürü karus gatenin biraz üst tarafında bi npc var ordan kırdırıyosun.Kırdınman için 10 tane ağaçdan çıkan kutu bide mavimsi birşey çıkıyor ondan 10 tane olcak npcdeki en son seçeneğe tıkladığında sana snowman ts si veriyor başkada bir özelliği yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

quote:

Orjinalden alıntı: IIIMrSpikeIII

Beyler Bu Ağaçtan düşen itemleri nerde kırdırıyoruz ve ne çıkıyor

Moradonda Town at dümdüz yürü karus gatenin biraz üst tarafında bi npc var ordan kırdırıyosun.Kırdınman için 10 tane ağaçdan çıkan kutu bide mavimsi birşey çıkıyor ondan 10 tane olcak npcdeki en son seçeneğe tıkladığında sana snowman ts si veriyor başkada bir özelliği yok.

Çok Sağol Uğraşmaya Değmez O zaman
  • öncelikle merhaba arkadaşlar,oyuna gelen patchi merak edip girdim görünürde yılbaşı agaçlarından çıkan önemli bi item yok,sadece "sexy santa pet transformation scroll" diye bi sc gördüm acaba bu sc petleri santaya çevirmeye mi yarıyor yoksa diğer tsler gibi mi kullanılıyor?
    Herkese İyi Oyunlar,İyi Forumlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcgrady121

quote:

Orjinalden alıntı: Jump3r

Agaclardan cıkanları kırdırdıkdan sora ne cıkıyo yani düzgün item cıkacakmı önceki gibi +1 raptor shard chtn vsvsvs..

yok bea 30 dklık 30 ac artırıcı ;200hp artırıcı ;2np artırıcı bide %10 ex artırıcı

hmm. ozaman ko2 küfür ü hak ediyor 355 gün küfür yiyor bari bi 10 gün helal olsun dedirtsin dedik kendine yine dedirtmedi 366 gün bunlara sövecen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.