Şimdi Ara

Yeni paket ve Pet savaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yeni paketle Pet (şişe olan değil, bildiğin yancı ) savaştıracakmışız tarzında bir söylenti duydum.( iç ses:Wtf! ,pokemon'a mı dönüyo oyun)

Doğrumudur ? Hali hazırdaki petler için geçerli olacakmı ,bilen var mı?

Doğruysa, hani robot, kurt ,ejderha yavrusu (Welp) anladımda,bildiğin Lamba şeklinde pet var, nasıl savaşır merak ettim

• Balık tutmak gibi olacak, yani oyunun bütün pvp'sini ya da PvE'sini pet savaşına döndürmüyorlar. Oyunda vakit geçirmek için konan ek özellikler iyidir, oyuna renk katar. aynı zamanda bildiğin farmwill havasında bir tarlada ekleniyor oyuna isteyen insanlar orda kendi herblerini yetiştirsin diye.

Keşke bunun gibi onlaca ek özellike ekleseler. Ne kadar detay o kadar oyun zevki.

Her pet savaşmayacak diye düşünüyorum ama istedikten sonra lambada savaşır yani, 2 özellike eklersin en kral pet olur :)
  • pet şişe olayı gülümsetti
  • Buyuk ihtimalle speller ile olacak bu savas. Yoksa benim lil ragnarosum herkesi doverdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lil' Rag, KT felan dövüştüremeyecek miyiz? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Buyuk ihtimalle speller ile olacak bu savas. Yoksa benim lil ragnarosum herkesi doverdi.

Buyuk ihtimal sirayla skill kullanma seklinde olucak. Kart oyunu gibi işte. Sirasi gelen saldiri savunma vs yapicak
  • http://www.youtube.com/watch?v=uvWm8Z0-DMk&feature=related şu videoda 4. dkdan sonra bazı parçalarını göstermiş ama tavşanın ağzında bildiğin savaş baltası var yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidinc06

http://www.youtube.com/watch?v=uvWm8Z0-DMk&feature=related şu videoda 4. dkdan sonra bazı parçalarını göstermiş ama tavşanın ağzında bildiğin savaş baltası var yaw

Hahah, video'yu şimdi izledim, çok iyimiş baltalı tavşan

Üzerine kafa yorunca, adamlar dizaynır her pet'e bir şeyler bulabilirler belkide. Lamba (Healer ), Robotlar (tank), Kurt/Ejder/kaplan DPS gibisinden.

• Mobilden cevaplanan mesajlarim bolumunden dota2 ye tikladim beni burdaki son mesaja atti direk. Videoyu izledim anlam vermeye calisiyorum dota2 wow ne alaka diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Mobilden cevaplanan mesajlarim bolumunden dota2 ye tikladim beni burdaki son mesaja atti direk. Videoyu izledim anlam vermeye calisiyorum dota2 wow ne alaka diye.

Seni bana göndermişler ne bilmek istiyorsun dota hakkında yardımcı olurum elimden geldiğince
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidinc06

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Mobilden cevaplanan mesajlarim bolumunden dota2 ye tikladim beni burdaki son mesaja atti direk. Videoyu izledim anlam vermeye calisiyorum dota2 wow ne alaka diye.

Seni bana göndermişler ne bilmek istiyorsun dota hakkında yardımcı olurum elimden geldiğince

Yok arada bakiyorum key dagitan yerleri bilen varmi veya betaya katilim herkese acilmismi diye. Kisacasi son duruma bakiyorum ve key ariyorum herkes gibi
  • her petin bi ırkı var mesela whelpler dragonkin olarak geçiyor... ayrıca bu ırkların birbirlerine karşı da zayıf ve güçlü olduğu yanlar var.. Dragonkin, Mystery, Beast bikaç tane daha vardı sınıflandırma unuttma ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.