arkadaslar ben 16 ay once bir telefonu eski pasaportumla kayit ettirmistim. Pasaportumun suresi bittigi icin yeni bir pasaport cikarttirdim. Simdiki kullandigim pasaportla kayit yaptirabilirmiyim?
yardimci olabilecek arkadaslar varsa cok mutlu olacagim. 03122322323 numarali btk`nin numarasi hep mesgul bir yanit alamadim maalesef
Şimdi olay pasaportta değil tc kimlik nosunda bitiyor. Sen kaç tane pasaport al ya da eskit, hepsi aynı tcye kaydediliyor. Bu yüzden 24 ay dolmadan yeni kayıt yapamazsın...
quote:
Orijinalden alıntı: weneorn
Şimdi olay pasaportta değil tc kimlik nosunda bitiyor. Sen kaç tane pasaport al ya da eskit, hepsi aynı tcye kaydediliyor. Bu yüzden 24 ay dolmadan yeni kayıt yapamazsın...
dostum haklisin lakin, ben onceki kayitimi sadece pasaportla yapmistim oyle hatirliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: serdard57
quote:
Orijinalden alıntı: weneorn
dostum haklisin lakin, ben onceki kayitimi sadece pasaportla yapmistim oyle hatirliyorum...