Passat apple car play sorunu yaşadığımı yazmıştım daha sonra eskitelefonumu yeniledim sorun ortadan kalktı. ios 13 üstü telefonlarda herhangi bir sorun yaşanmıyor. |
Bildirim
Passat apple car play sorunu yaşadığımı yazmıştım daha sonra eskitelefonumu yeniledim sorun ortadan kalktı. ios 13 üstü telefonlarda herhangi bir sorun yaşanmıyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba. Dahili GPS antenini serviste mi taktırdınız? Bir de maliyeti ne kadar tuttu? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnkt -- 20 Kasım 2020; 10:38:39 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
https://android-auto.tr.uptodown.com/android ben burdan indirdim. Sürüm 5.3. 501633 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben uzun süredir sorunsuz kullanıyorum. Acaba son güncelleme ile mi düzelecek biraz bekle bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Torpido gözündeki medya sistem elektronik kutusunun arkasındaki GPS anten soketine takılan anten sağ kapı üst iç kanalından geçirilerek yerleştiriliyor. Ben dijital gösterge paneli taktırırken ekstradan bunu da yaptırdığım için toplu ödeme yaptım, ama birkaç yüz TL civarıdır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |