Şimdi Ara

yeni passat için sıra? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dün istanbulda iki yere tel açtım durumumu anlattaım. temmuzda siperiş ve hala beklediğim falan.. biri (maslak doğuş) sipariş verilen araçların gelmediğini 1000 kadar vw siparişi beklediğini ama ithalatçı firmadan kaynaklanan sorun yüzünden araba beklediğini özellkile 1,6 passatta yığılma olduğunu söyledi. etiler doğuş ise almanya nın 1.6 passatın türkiye kotasını düşürüp başka yerlere kaydırdığını o yüzden 1.6 için kuyruk oluştuğunu sölüyor. her ikisi de oak şubat diyo.. bu arada ocak ayında gazetelerin yazdığına göre ötv % 70 artacakmış :)) şeytan diyo git başka marka başka renk al ama 52 ytl de az para diil. o kadar parayı verdikten sonra istemediğim ren k veya marka araba almak istemem. beklicez herhalde :((
  • işte ben bu olayı hiç sevmiyorum ben parayı verince ürünü anında almak isterim dünya devleri iyi bir system kursunlar canım bu şekilde olmaz...
  • ''VW MACERAM...

Yıl 2000... VW Golf almak için baş vurdum. Kaporasını verdim yazıldım. Araba Mart' ta gelir dediler. Oldu peki diyerek eve döndük. O sıralar her 10 günde bir arabaya zam geliyordu. Sineye çektik... Mart ayı geldi. İlk günlerinde aradılar.
    -Arabanız geldi, gümrükte, rengi de şu... (o zamanlar normalde zaten 2-3 ay bekliyordunuz, bir de renk menk olayına girerseniz 6 ay beklemeniz gerekiyordu), hemen bu gün öğlene kadar şu kadar parayı yatırmanız gerekiyor ki aracı sizin adınıza bağlayalım yoksa başkasına vermek zorundayız.
    Ben,
    -İşteyim izin alamam yarın geleyim, akşama geleyim...
    dediysem de, geleceksiniz yoksa arabayı başkasına verebiliriz dediler ve mecburen apar topar gittim. O zamanın parası 250 milyon TL yatırdım. (50 milyon kayıtta almışlardı, şimdide 200 milyon. Araba 12.500 milyardı). Geldi Mart'ın son haftası... VW ye gittim bizim araba ne oldu diye sordum. Tır kaza yaptı, yan yattı, çamura battı, vır vır, dır dır, şu oldu, bu oldu ,ıvır oldu, zıvır oldu... araba Nisan' a kaldı kusura bakmayın... Neyse dedim eve döndüm... Geldi Nisan... Araba yok. Her gün telefon ediyorum... Nisan'ın son günleri... Telefon üstüne telefon. Aynı bahane... Bir gün gittim yüz yüze konuşmaya... Bana demesinler mi Arabanız Mayıs' a kaldı, belki Haziran' a da sarkabilir diye... O an beynim döndü ağzıma geleni saymışım, eşim zor sakinleştirdi beni. Çaresiz eve dönerken tesadüf bir akrabam aradı... Olayı anlattım...
    - Yahu ne düşünüyorsun, diğer bayii de benim arkadaşım var, bi uğra ona belki yardım eder sana dedi...
    O hızla bana tarif ettiği diğer VW bayisine gittim. Vatandaşı buldum. Derdimi anlattım
    - Golf istiyorum dedim... renk önemli değil ama golf olsun, otomatik olsun...
    Adam bir iki yere telefon etti. Saat olmuş 17.30 kapandı kapanacak... Ben sizi sabah arayacağım dedi... Ama Eğer Golf olmazsa Bora olabilir mi?
    -Evet dedim çaresiz... olsun. Sabahı iple çektim. Dediği gibi aradı.
    -Bora var elimizde... Hem de gümüş gri (o zamanlarda milenyum ayağına bütün arabaların gümüş gri renkleri yok satıyordu)
    -Tamam dedim. Ne zaman alabiliriz?
    -Hemen dedi... Hemen gelebilirsiniz!

İşte dostlar benim VW maceram böyle... Neye niyet neye kısmet... Özetle VW bu işi yıllardır yapıyor. Adamını bulun arabanızı alın. İyi günler''

Bunu yapanlara

Ancak yinede arabanıza kavuştuğunuz için şanslı sayılırsınız allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.