Bildirim
yeni passata park halindeyken sürtüldü kaçıldı :( sizce boyasız hallolurmu? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Neden garaja ya da otoparka park etmedin hocam? -
wallaha bu sorunardan otoparka koydum aracı ıyı yapmısım, bırde ayaklar sakatlandı zaten su an zor yürüyorum ... -
elimdeki bütün parayı arabaya gömdüğüm için şahin ne yazıkki aşşalarda kalıyor. togg(!) çıkarsa belki düşünürüz. -
aynısından olması için senin ölücülüğün lazım bana. o parçaları en kelepir sen bulup alırsın benim gücüm anca stock 4*2 ye yeter :D -
Evet pasta cila yaptıracağım. Bakalım ne kadarı kapanacak ciziklerin. Kalanlarla da devam ederim 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selülozik tiner ile silin zaten yarısı geçer oranın, kalanı da pasta cila aldığı kadar alır belli olmayacak duruma bile gelebilir. çamurluk kıvrımına da kürdan vs. ile çok ince rötüş hiç yokmuş gibi yapar -
geçmiş olsun , allah beterinden korusun. bence pasta cila işi görür bu tür ufak şeyler için değişim veya boya ile uğraşmayın, kaskonuzuda boşuna bozmayın. -
seramik kaplama yapmak faydalı olurmu? yoksa boşuna paramı? bu tür çizikler bakımından normale göre dahamı koruyucuquote:
Orijinalden alıntı: classlord
geçmiş olsun , allah beterinden korusun. bence pasta cila işi görür bu tür ufak şeyler için değişim veya boya ile uğraşmayın, kaskonuzuda boşuna bozmayın. -
Seramik bu derinlikteki ve sert çiziklerden aracınızı korumaz hocam. Yıkamaya ve rüzgarın uçuşturduğu partiküllere bağlı kılcal çizikleri ve fırça izlerine karşı koruyor ve kuş pisliklerine karşı koruyor tabaka oluşturarak. O da hakkıyla yapılırsa. Pasta cila deneyin. Benim de arka tampona komşu sürttü ve ben öyle bıraktım. Ama dışarıdan bakanlar acemi sürücü diye bana laf söylüyorlardır içlerinden muhtemelen :)quote:
Orijinalden alıntı: bayram3258
seramik kaplama yapmak faydalı olurmu? yoksa boşuna paramı? bu tür çizikler bakımından normale göre dahamı koruyucu
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Mayıs 2020; 19:43:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
en azından premium segmentteki araçlara seramik kaplama yapmamak günah.quote:
Orijinalden alıntı: bayram3258
seramik kaplama yapmak faydalı olurmu? yoksa boşuna paramı? bu tür çizikler bakımından normale göre dahamı koruyucu
Alıntıları Göster
bunlar sürtme ama uzun yıllar kullanacağınız için . kuş pislikleri . yollarda diğer araçlardan gelen toz ve ufak parçalar yollarda büyük araçlardan sıçrayabilen yağ ve mazot damlaları v.b. daha birçok şeyi önlüyor. bende yeni araç aldım. teslim almadan yaptırdım hemen. hersenede standart yaptıracağım ama iyi yerleri bulmak lazım cam film + seramik kaplama standart yaptılmalı. çünkü camada çok sayıda taş parçacığı çarıyor. film çoğunu engelliyor.
ayrıca koyu renkli olduğu için güneş yanığı, dolu v.b. şeylere karşıda bir nebze olsun korumuş olursunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classlord -- 13 Mayıs 2020; 23:13:59 >
-
büyük şehirlerde tamponunda sürtme izi olmayan araç varsa ben ona acemi sürücü derim veya park arabası derim. :)quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
Seramik bu derinlikteki ve sert çiziklerden aracınızı korumaz hocam. Yıkamaya ve rüzgarın uçuşturduğu partiküllere bağlı kılcal çizikleri ve fırça izlerine karşı koruyor ve kuş pisliklerine karşı koruyor tabaka oluşturarak. O da hakkıyla yapılırsa. Pasta cila deneyin. Benim de arka tampona komşu sürttü ve ben öyle bıraktım. Ama dışarıdan bakanlar acemi sürücü diye bana laf söylüyorlardır içlerinden muhtemelen :)
Alıntıları Göster
benim hasarsızlık indirimim 5. kademe %65 indirim alıyorum. ama eski arabamin tamponununda çok sayıda sürtme vardı, genelide bana yapılanlardan kaynaklıydı. ben çok dikkat ederim parka girer çıkarken milletin arabasına sürtmeyim diye
ama caddeyi boşver avm de bile sürtüyorlarlardı bana.
empati yoksunu insanlarımız çok fazla
-
Çok geçmiş olsun. Ben de sıfır aldığım passati mecburen cekiciyle getirttim. Öküz oğlu öküz çekiciye yüklerken tamponu cizdirmis. Napalim kısmet hersey. "abi patrona söyleme massimdan keser" dedi bi de iyi mi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X