Şimdi Ara

Yeni patch hakkında ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu nerf ler cok can sıkıcı. Blizzciler bastan yapmasi gereken seyleri para kazanmak icin yapmayinca ortaya sacma sapan isler cikti. Natalya seti belli ki DH icin dusunulmus. Hepsine DH only ibaresini koy baska kimse kullanamasin. Oturup bu setler icin kucukte olsa bir lore yaratiyorsun ama her siniftan karakter kullaniyor item leri. İnna pantalon icinde ayni sey gecerli, daha bir cok item icinde. İnna pantalon Monk icin dusunulmus bir setin parcasi neden strenght ile roll olur anlamak mumkun degil. Eh yanlis roll ler sayesinde herkes bunun pesinde...

Set item lere ciddi nerf gelebilecegini dusunmuyorum. Ortalik birbirine girer. Su an Blizzcilerin yerinde olmak istemezdim dogrusu... DH ye nerf gelsin diyor tum siniflar ornegin. Neden cok basit PvP de tek atiyor. Ancak oyunda yuksek MP lerde DH nin ayakta durmasi cok zor hatta durabilen cok az. PvP icin nerf yediginde PvE de oynamak daha da zor olacak. Zaten oyunun dengesinin icine edildi karakterlere nerf ata ata. Su dakikadan sonra nasil toplanir adamlarin kendilerinin dahi bir fikrinin oldugunu dusunmuyorum.

Yavas yavas oyunun sonu yaklasiyor bunu adam etmenin tek yolu adam gibi bir expansion cikartmak...

Bu arada set item nerf i ile ilgili konu basliklari US forumundan devamli sekilde siliniyor. Bakalim ne olacak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

Şahsen birşeyler yapsalar iyi olacak,

Kendi adıma konuşayım, monk oynuyorum, sağlam bir monk olmak, İnna's 4 parça set / Natalya Yüzük + Bot / Vile Ward / Yüzük seçimnde Unity ya da SoJ / Eldiven Rare / Bi elinde Echoing diğerine de hızlı bi fist .... affixleri yüksek tut , al sana 200k taş gibi monk.

100 lerce monk buildini inceleyin, %80-85 bu şekilde.

Ya da büyün karakterler için tek bir geçerli durum var "Vile Ward" takmayan var mı ? :)
    Bu drumun değişmesi şart, spesifik olmalı bence, aynı partide 2 monk resmen ikiz kardeş gibiyiz :)

aynen bende katılıyorum..

Oyuna bi ek paket gelmeli bir ara paladin gelcek falan diolardı.
    oldu olacak warlock rogue falan da gelsin de bişeye benzesin. Pvp olayı da saçma oldu. Duello yapınca elimize ne geçecek onu da hala anlamış değilim.

Duello ya da bonus bişeyler bulmaları lazım.
    Guild gibi bişeyler yapılabilir mesela.

Duello kazanmasına göre guildin sıralaması artar.

• quote:

Orijinalden alıntı: fethisagol

@Jerboa
    Monk ve Wizarda buff veriliyor. Diğerleri dokunmadı. benim gözümde natalya iki set için %7 cc çok fazla vede abartılı fiyat. blizard oyuncuların %60lik kısmını diğer itemlere yönelmesi için vede fiyatı düşmesi için uğraşıyordur. Diğer setler ise oyundaki en az kullanan setlerdir bufflanması gerektiğine inanıyorum.
    Blizard nerfe takmıyor bazı eşitsizlikler var onu düzeltmeye çalışıyor. PTR de ilk 1.07 çıktığı zaman PVP de herkes birbiri tek attıyordu. Şuanki PTR ise PVP de tek atamıyordu.
    Diablo 3 Expansion pacth seneye gelecektir.
    Diablo 3 u beğenmeyen varsa bırakın gidin. POE ye orada da nerf yapılıyor.

Tamam bufflanması gerekenler yapılsın. Ama nerften başka bir özellik katmıyorlar. Pvp beni alakadar etmiyor şimdilik. Eşitsizliklerden dolayı ona bir şey diyemem, çünkü net yapılmış bitmiş bir olay değil. Hani çıkmış olsa pvp'i bitirdik deseler patchini de koysalar ondan sonra her türlü iyi veya kötü eleştirileri yaparız. Lakin kaç ay oldu hala bir oturtamadılar şu oyunu. Oyun çok yeni demeyin bana şimdi. Yeni olduğunu biz de biliyoruz. daha 1 sene olmadı. Beğenen ya da beğenmeyen istediğini oynar. Nerf yapacaklarına önce şu oyundaki bugları düzeltsinler. Ufak bugları düzeltmek de neyi bu kadar sürüyorsa anlamış değilim.
    İnşallah Expansion da elle tutulur radikal değişiklikler görürüz...

• pvp falan umrumda degil
    benim canimi sikan olay haritalarin cok basma kalip yani duz olmasi
    umarim haritalar daha karisik olur expansionda
  • quote:

Orijinalden alıntı: stavro

pvp falan umrumda degil

belki expansionla yeni gelen haritalar karışık olabilir. çünkü şöyle bir mavi post vardı. haritaların random olması için oyun dinamiklerinin değişmesi gerekir diye... Blizord onu yap(a)maz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

quote:

Orijinalden alıntı: stavro

pvp falan umrumda degil

belki expansionla yeni gelen haritalar karışık olabilir. çünkü şöyle bir mavi post vardı. haritaların random olması için oyun dinamiklerinin değişmesi gerekir diye... Blizord onu yap(a)maz bence.

Bir başka mavi postta "kısa sürede çok mob kesmek istiyorsunuz biliyoruz, büyük haritalarda mob arama derdinden sizi kurtaracağız" şeklinde bir yaz ıda okumuştum.
    ACT3 yapmaktan herkese gına geldi. ACT1'de mob yok, ACT2 nin mobları çok saçma, yok görünmez oluyo yok sinek geliyo. ACT4'de mob yok ara tara elite bulacam diye yırtınmaktan başka bişey değil. bunu düzeltmenin tek yolu yeni ACT, yeni senaryo, bu da patch ile olacak iş değil ( olur elbette ama yapmaz Blizort , Exp Pact. çıkartır parayla satar )

• oyunun adı diablo değil zaten azmodan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

oyunun adı diablo değil zaten azmodan...

Kesinlikle haklısın. Diabloyu toplamda 4 kere gördüm. Bir daha görmedim, kısmet olmadı. Act4'e toplam 5 kere gittim, 4 sefer Questler 1 sefer de Helfire ring kitabı için :)
  • ozaman set item olmasının ne manası olucak ? önce bu soruyu kendi kendine sorsaydın
  • ne nerfi ya buff gelir gelse gelse. oyun yeterince kolay değilmiş gibi sanki.

legacy nats ları elden çıkarın derim ben.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.