Şimdi Ara

yeni patch hala gelemdi acaba??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni patch hala gelmedi acaba herşey bi anda mı gelicek?Yeni gelicek olan 2 champion ve 3D mod normalde patchler bu kadar geç kalmamıştı.Bu gecikme yüzünden Riot RP vericek mi?.

• RP vereceyini hiç sanmıyom vermesi içinde bi neden yok bence.daha gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 15 Nisan 2012; 20:49:27 >
  • Beleşçi detected. 2 hero farklı zamanlarda gelecek diye biliyorum.
  • Niye rp versin :DDD
  • 3D mod'u 1 nisan şakasıydı öyle bişey yok.
    Rp verceklerini sanmıyorum , bence iki hero aynı anda da gelmez gelicek oluras iyi olur ama gelmez.
    Son olarak hecarim'i pbe modda oynadım çokda güçlü bişey değil yani bence beklenenin altında olucak bu kadar patchi geciktirdiler.

Ve artık şu patch ne zaman gelicek sorularını bırakın geldiği zaman gelicek, bu hafta gelir diye tahmin ediyorum. Gelir yada gelmez bu kadar önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p1r4t3s

Niye rp versin :DDD

nickini ne zaman görsem aklıma surdaki poker face pirate geliyor :D
     yeni patch hala gelemdi acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: anektod102

Yeni patch hala gelmedi acaba herşey bi anda mı gelicek?Yeni gelicek olan 2 champion ve 3D mod normalde patchler bu kadar geç kalmamıştı.Bu gecikme yüzünden Riot RP vericek mi?.

Yeni patchde ne var hocam bu kadar merak ediyorsunuz hecarim o kadar op bir champ değil yeni patching tek güzelliği vurulan damge in, minion falan öldürdüğünüzde gelen altının grafikleri değişmiş olması.
  • Bizamanlar form da herkez nie bu kadar sık patch gelio diye isyan ediyorlardı şimdide niye gelmiyo diye.İnsanları memnun etmek zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

3D mod'u 1 nisan şakasıydı öyle bişey yok.
    Rp verceklerini sanmıyorum , bence iki hero aynı anda da gelmez gelicek oluras iyi olur ama gelmez.
    Son olarak hecarim'i pbe modda oynadım çokda güçlü bişey değil yani bence beklenenin altında olucak bu kadar patchi geciktirdiler.

Ve artık şu patch ne zaman gelicek sorularını bırakın geldiği zaman gelicek, bu hafta gelir diye tahmin ediyorum. Gelir yada gelmez bu kadar önemli değil.

Madem 1 nisan şakasıydı neden site bile oluşturdular ki şaka bile olsa hiç komik değildi yani.
    Ayriyetten patchin gelmesini istememin sebebi arayüzlerin değişmesi ve bi çok yeniliğin gelmesi karakterler beni pek ilgilendirmiyor.6300 um olsa bile o karakter beleş olmadan denemeden açmam öle bi huyum vardır.RP gelirmi diye sormam da ki amaçsa genelde bu durumlarda birşeylerin geç gelmesin de yada bazı hataların oluşması durumunda telafi etmek için verdikleri rplerdendir geçen gün dc yedim maçtayken girerken server kapalıydı ve üzerine 5 6 mb'lık patch yaptı anlamda vermedim.

Birşeyler ters gidiyor gibime geliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: anektod102

quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

3D mod'u 1 nisan şakasıydı öyle bişey yok.

Madem 1 nisan şakasıydı neden site bile oluşturdular ki şaka bile olsa hiç komik değildi yani.
    Ayriyetten patchin gelmesini istememin sebebi arayüzlerin değişmesi ve bi çok yeniliğin gelmesi karakterler beni pek ilgilendirmiyor.6300 um olsa bile o karakter beleş olmadan denemeden açmam öle bi huyum vardır.RP gelirmi diye sormam da ki amaçsa genelde bu durumlarda birşeylerin geç gelmesin de yada bazı hataların oluşması durumunda telafi etmek için verdikleri rplerdendir geçen gün dc yedim maçtayken girerken server kapalıydı ve üzerine 5 6 mb'lık patch yaptı anlamda vermedim.

Birşeyler ters gidiyor gibime geliyor..

mavi-kırmızı 3d ile oyun oynanmaz ki zaten Active shuttle gözlüklerle uyumlu 3d olsa neyse

edit: rp vermeleri genelde oyuna direk etki eden olaylarda oluyor server kapanmasi, champion skin silinmesi, server bazlı ağır laglar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rassilion -- 15 Nisan 2012; 22:16:19 >

• hecarim patchinde bazı buglar varmış bu yüzden 1 hafta ertelediler. bu hafta gelir çarşamba perşembe. varus sonraki patch ile gelecektir muhtemelen 2 3 hafta sonra.
    ayrıca adamlar niye rp versin? seni mağdur mu ettiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.