Şimdi Ara

Yeni Patch ile Güçlenen Şampiyonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni meta resmen kritik, lifesteal metası olmuş. Yeni masteriesler ile gerçekten hayvani derecede hasar çıkarabiliyoruz.

Şuana kadar keşfettiklerimden söylüyorum;

Xin Zhao/Master Yi/Shyvana: Devourer, Guinsoo ve Hextech kasın zaten tek atıyor, isterseniz tanky devam edebilirsiniz isterseniz Botrk ve Titanic Hydra alıp devam edebilirsiniz.

Kritik üzerine oynanan çoğu şampiyon (Tryndamere üzerinden anlatacağım): Geçen sezondan hatırlarsınız belki, Tryndamere free elo diye bir konu açmıştım.. bir süre sonra oynamayı bıraktım ama yeni gelen itemler ile (itemlerden daha önemlisi yeni gelen masteriesler ile) tekrar oynamaya başladım. Bildiğiniz üzere Tryndamere'in öfke barına göre kritik hasarı artıyor, direk buildi vereyim. Zeal(Coşku) çıkıp Static bitirin zaten kritiğiniz öfke doluyken %55 oluyor ve lanede Q basmanıza gerek yok. Masterieslerden gelen kritik vuruşlarınıza göre can doldurma olayı var ismini hatırlayamıyorum şuan, onla birlikte gerçekten harika oluyor. Staticten sonra IE'nin 800'lük kritik veren itemi çıkın öfke fullken kritiğiniz %85 oluyor, ardından IE'yi de bitirin. Hasarınız var, canınız life stealınız olmadığı halde doluyor ama hala bir sıkıntı var, kite yiyorsunuz. Hemen BOTRK bitirin ama bitirmeden önce bir Zeal daha alabilirsiniz, bu sayede öfke barı fullken kritiğiniz %100 oluyor yani her vuruş kritik. Botrk'dan sonra Phantom kasıyordum ama sonra kafama tak etti niye Phantom alıyorum? AS var, %100 kritik Phantom almadan da var, Trinity alayım dedim aldım harika oldu. Son itemda sizin isteğinize kalmış. Ben genelde Lord Dominik mi öyle bir şey var +40% Armor Penetration veren item, onu alıyorum. Bu buildle zaten apc, adc'yi gözünüze kestirin, üstüne E atıp düz vurun kritik, Static pasifi ve Sheen'in pasifi ile ya tek yer ya iki yer.

Yazmaya devam edeceğim, ADC'leri denemeye fırsatım olmadı sadece Graves oynayabilidim o da artık ADC mi değil mi bilmiyorum. Sizin denediğiniz herolar varsa yazabilirsiniz, eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trill Sammy -- 13 Kasım 2015; 21:32:39 >

• rengar da çok iyi
  • Guinsoo+hextech irelia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucian
  • ben herşeyi çok iyi oynadığım için sorun yok
  • Script

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebovenn

Script

geçen fallout da script açmışım..

heykelin tam kalbinden çat çat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ultra low mu ayarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghetto Bird

rengar da çok iyi

Solo topta ve ormanda oldukça güçlü ama arpen rün Allahın emri oldu youmu ve lw değişikliklerinden sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Geldi

ultra low mu ayarlar

monitörüm serviste. onun dışında sistem imzamdaki sistem.

ayarlarda böyle bebeyim:

abi çok iyi yaaa.. scriptle daha iyi oluyo gerçi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leftist Pony -- 13 Kasım 2015; 22:40:59 >

• ndn byle ypyn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Geldi

ndn byle ypyn

abi varya şu fallout a sevdiğim kızın tıpa tıp aynısını koymuşlar. yemn ederim tıpa tıp aynısı. aşığım aşıkkk
  • konu dışına çıkmayın lütfen
  • Ad carrylere tepki olarak malpda güçlendi şu durumda gayet sağlam bi pick topta

• quote:

Orijinalden alıntı: Max Teabag

quote:

Orijinalden alıntı: Ghetto Bird

rengar da çok iyi

Solo topta ve ormanda oldukça güçlü ama arpen rün Allahın emri oldu youmu ve lw değişikliklerinden sonra.

ben öncedende öyle oynuyodum top da 11 pen 6 ad jungle da 5 pen oynuyodum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.