Şimdi Ara

Yeni Pc Alacağım Yardımlarınızı Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Artık 8 yıllık emektar pc min ömrünü tamamlamaya yaklaştığı şu günlerde yeni bir kasa toplamak istiyorum. Donanımsal bilgim iyi olmadığından örneğin Vatan Computer gibi bir yere elimde en ideal liste ile gidip şu parçaları toplayın demek istiyorum. Orada yarım saat içinde montajını yapıp teslim ediyorlar. Bütçem azami 1000 lira. Bolca oyun oynamayı seven biriyim. 1000 liralık bir kasada bolca oyun oynamak için yeterli mi bilmiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• - 1000 TL'lik bir kasa ile oyun oynama zevkini tam olarak yaşamayabilirsiniz.

- Buradan gerekli olan bilgiye ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 4 Temmuz 2013; 14:11:03 >
  • arkadaşım 1000 liraya çok güzel bir Kasa toplarsın ama sadece kasaysa

ben anakart,ekran kartı,işlemci,ram için 600 civarı verdim imzamdaki sistemi kurdum ve her oyunu rahatlıkla oynayabiliyorum kasarsa da gölgeleri düşürüyorum bazılarını medium yapıyorum çok akıcı bir şekilde oynuyorum son çözünürlükte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3uRocKSiyoN -- 4 Temmuz 2013; 14:23:51 >
  • Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Oyun zevki derken Rome 2 'yi sorunsuz çalıştırsında very high ayarlarda olmasa da olur.
  • tamam 1000 lira yeterli olur kasa için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.