Şimdi Ara

yeni pc i7 yavaş gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc 1 dk de açılıyor şifre girme ekranı w8 pc hp i7 8gb ram toucpad de byütme yaparken kasmaoluyor driverlar güncelmi bilmiyorum nasıl güncelliyebilirim veya guncel olup olmadıgını nasıl anlaya bilirim.pc yi bugun aldım.daha bişey yüklemedim.tamamen boş pc.

• Windows Update adlı uygulamayla güncelleyebilirsin merak etme Windows'un kendi ürünüdür.
  • markası hp ve işletim sistemi orjinal ise : 444 71 71 'den detaylı ve kaliteli destek alabilirsin.
    bunun dışında
    hep mi böyleydi yoksa sonradan mı böyle oldu.
    aygıt yöneticisine gir ve orada ünlem işaretli bir sürücü varmı .... ve Ekran bağdaştırıcıları kısmında "Standart Grafik ...." yazıyorsa ekran kartı yüklü değil demektir. yükle.
  • Driver genius pro programının full sürümünü kurup driverları güncelleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arad61

pc 1 dk de açılıyor şifre girme ekranı w8 pc hp i7 8gb ram toucpad de byütme yaparken kasmaoluyor driverlar güncelmi bilmiyorum nasıl güncelliyebilirim veya guncel olup olmadıgını nasıl anlaya bilirim.pc yi bugun aldım.daha bişey yüklemedim.tamamen boş pc.

her i7 aynı değildir. kullanıma ve hdd nin sağlığına bağlı olarak pc açılma süresi değişir.
  • ssd ile calistirmadiktan sonra i7 ile hiz degisikligini cok fazla anlasilamayabiliyor. o yuzden ssd kullanin i7 ninde 4.nesil olan islemcilerinde uygun yuksek miktardaki ram ile kullandiginiz vakit herhangi bir yavaslama soz konusu olmayacaktir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.