Şimdi Ara

Yeni pc oyunda kitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cumartesi günü bilgisayarımı dizdim herşeyi güncelledim oyunları yüklerken deneme amaçlıda pc yi 1 günden fazla açık bıraktım, ama bf4 oynarken pc kitleniyor ve öyle kalıyor hiç bir tuş işlemiyor ( arada oluşuyor) sistem özellikleri ;
    İntel i7 4790k
    Msi gaming 7
    Msi gtx980
    Kingston 8 gb ram 2400 mhz
    128 gb sandisk ssd
    1 tb wd hdd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lgokol L kullanıcısına yanıt
    Sorunlarımız aynı :) Bi anda pc kitleniyor alt tab çalışmıyor.Res atınca duzeliyor.Dusuk grafikli oyunlarda yapmıyor.Aynı işlemciyi kullanıyoruz.Power yetersiz geliyor galiba yarın 1100w alıcagım bakalım ne olucak
  • Valla 750 W highpower kullanıyorum, bu sistem için yeterli dedikleri için bunu aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lgokol -- 14 Nisan 2015; 13:31:03 >
    :D:D:D aynısı bende de var cx759 cızırtı yapmaya basladı sonra bu kitlenme sorunu oldu cs go da cok nadir olur ama nba2k gta5 de 1 saat sonra hemen donuyor.
     Yeni pc oyunda kitleniyor Yeni pc oyunda kitleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pixel6 -- 14 Nisan 2015; 14:16:56 >

• buda aidadan
  • Dün birine sordum telefonda w8.1 den kaynaklı bir durum dedi format atıp baştan yükle ilk gelen güncellemelerini yap gerisini kapat dedi bugün deniyecem bakalım ne olacak
    Ben denedim sorun yine devam etmekte..
  • Olay görüntüleyicisinden baktığımda power yetersizliğinden kitlendiğini yazıyor" Sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir."
  • güç kaynagın yetersiz işte.
  • Bu ayın 18 ine kadar kolay iade var yarın gönderiyim iade alırlarsa hemen daha güçlüsünü alayım
  • Sence kaç Watt yeterli olur bu sisteme ?
  • yani ben evga 1000 plat alıcagım sana kalmış fakat hiç işlemci sıcaklıgına dikakt ettin mi ? birde hyper v yi aktif ettin mi ?
  • Pixel6 kullanıcısına yanıt
    İşlemci sıcaklığı pek yükselmiyor, fakat bilgisayara normal reset atsamda aynı hatayı veriyor bu işte başka bişe var power den kaynaklı değil sanki
  • Bak su anda ben hiç bişe yapmadım hyper v yi aktif ettim res atmadı 4 saate girdim gta5 de dene istersen

• Bilgisayarı açarken böyle bişe çıktı birden :S
  • GTX980 güç tüketimi;http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_980_gaming_oc_review,7.html

System Wattage with GPU in FULL Stress = 309 Watts

GeForce GTX 980 - On your average system the card requires you to have a 500 Watt power supply unit.

750w Highpower fazlaısyla yeterli gelir, psu arızaladır orası ayrı bir duurm.

Sistemi toplattığın yere götürmen de fayda var.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    550 nereye yetiyor anlamadım r9 270x bile 650 w altında shutdown yapıyor.Senin baktıgın minumum ki orada ki yazılar farklı sisteme gore 550 w ile titan z 6gb gpu 32 gb 2400 hz ram 2 adet cd rom 2 adet hard disk 1 det ssd 4790 k işlemci z97 anakart sorunsuz shutdown olmadan calıştır konu acıp forumda tebrik edicegim seni...

Arkadasa gecicide olsa cozumu yazdım hyper v yi aktive etmesini soyledim dun 4 saat oynamış..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.