Şimdi Ara

Yeni Playstation Duyurusunda Canlı Yayındayız! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
9
Favori
23.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her şey hazır bugün izlenecek çok şey var ilk önce maç sonra bu keyfimize diyecek yok
  • Gece 1 de görüşmek üzre
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Heyecan dorukta.

Arkadaşlar evde mısır, içecek ne varsa hazırlayın Oyunseverler için böyle bir an 7 yılda bir gelir. En son bu heyecanı E3 2005'de tatmıştık.

Para yokki nasıl alcam
  • Ben biraz işime bakayım gece 1'de görüşürüz millet!
  • Arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim ben 3-4 ay içinde kesinlikle almayı düşünüyorum PS3'ü şimdi 4 çıkıyor sorun olurmu 3 alsak ne kadar götürür beni şimdiden teşekkürler
  • umarim bekledigimize degerde yayin fazla yogunlukdan kesilmez :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalmanr+

Arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim ben 3-4 ay içinde kesinlikle almayı düşünüyorum PS3'ü şimdi 4 çıkıyor sorun olurmu 3 alsak ne kadar götürür beni şimdiden teşekkürler

Sana bağlı yeni çıkacak oyunlar çok kaliteli olmaz artık bu seneden sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetalps

Birikmiş az param var ciksin pusuya yatip ps3 alcam

PS3 zaten şuan alınabilri durumda hem sıfır hem ikinci el olarak.Bence bekleme yapma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

O kadar sorunlu bir konsoldu ki, oyunları güç bela çalıştırıyordu.

Senin ps3 bozukmuş o zaman ,git çöpe at.2008'den beri kullanıyorum zorla oyun çalıştırdığını görmedim.Black ops örneği vermişsin ,onun kötü çalışmasının nedeni microsoft'un dolarları olmasın?Gta 4'te olduğu gibi?Bende 2 senedir xbox 360 var ,geow 1 haricinde oyun oynamadım daha ,ps3 varken çöp kutusu gibi duruyor ortada..

Bozuldu zaten diğer her kalın kasa PS3'ler gibi sarı ışık verdi.

Oyunun kötü çalışmasının nedeni Microsoft'un dolarları mı konsolun yetersizliği mi bilmiyorum sonuçta beni ilgilendirmez.

PS3 çoğu oyunda Xbox'tan düşük kalitede ve düşük fps'de oynatıyor bu bir gerçek her yerde yazıyor.

Ayrıca Xbox ile PS3 ün sosyal anlamda farklılıklarına bir örnek vereyim.

Xbox benim için sadece bir oyun makinesi değil, ben Xbox'ı açtığım zaman direk party invite geliyor. Hep gece 6-8 kişi beraber konuşa konuşa oynuyoruz, farklı oyunlar olsa bile yine muhabbet ediyoruz.

Xbox LIVE sayesinde gerçek hayatta da iyi arkadaş olduğum 15 kişi falan vardır, hepsiyle oradan tanıştım.

PS3'te chat'in ne rezalet durumda olduğunu, geliştirilmeye çalışılsa bile iğrenç bir ses kalitesine sahip olduğunu hiç unutmuyorum.

Eskiden update gelmeden chat sadece menüdeyken oluyordu hatta, tam bir skandaldı.

Satış rakamlarına da bakarsan PS3 Xbox 360'ın gerisinde kaldı. Senin PS3'ü çok sevmen, onun başarısız olmadığı anlamına gelmiyor yani.

Bende de fat kasa var bozulmadı ,kullanmayı bileceksin..Xbox'ın tek artısı cross chat zaten ona bir şey diyemem haklısın..Satış rakamlarında bana xbox önde diye kesin kanıt gösteremezsin ,bir çok sitede ps3 satışlarının geçtiğini gördüm çünkü...Ps3'ün donanımı yetersiz ama gow 3 ,uncharted gibi en iyi grafik ödülünü almış oyunlar bu aletten çıktı ne garip değil mi?Seninde xbox fanı olman satış ya da kalite konusunda ps3'ü geçtiğini ispatlamaz..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Senin ps3 bozukmuş o zaman ,git çöpe at.2008'den beri kullanıyorum zorla oyun çalıştırdığını görmedim.Black ops örneği vermişsin ,onun kötü çalışmasının nedeni microsoft'un dolarları olmasın?Gta 4'te olduğu gibi?Bende 2 senedir xbox 360 var ,geow 1 haricinde oyun oynamadım daha ,ps3 varken çöp kutusu gibi duruyor ortada..

Oyunun kötü çalışmasının nedeni Microsoft'un dolarları mı konsolun yetersizliği mi bilmiyorum sonuçta beni ilgilendirmez.

PS3 çoğu oyunda Xbox'tan düşük kalitede ve düşük fps'de oynatıyor bu bir gerçek her yerde yazıyor.

Xbox benim için sadece bir oyun makinesi değil, ben Xbox'ı açtığım zaman direk party invite geliyor. Hep gece 6-8 kişi beraber konuşa konuşa oynuyoruz, farklı oyunlar olsa bile yine muhabbet ediyoruz.

Xbox LIVE sayesinde gerçek hayatta da iyi arkadaş olduğum 15 kişi falan vardır, hepsiyle oradan tanıştım.

PS3'te chat'in ne rezalet durumda olduğunu, geliştirilmeye çalışılsa bile iğrenç bir ses kalitesine sahip olduğunu hiç unutmuyorum.

Eskiden update gelmeden chat sadece menüdeyken oluyordu hatta, tam bir skandaldı.

Satış rakamlarına da bakarsan PS3 Xbox 360'ın gerisinde kaldı. Senin PS3'ü çok sevmen, onun başarısız olmadığı anlamına gelmiyor yani.

Bende de fat kasa var bozulmadı ,kullanmayı bileceksin..Xbox'ın tek artısı cross chat zaten ona bir şey diyemem haklısın..Satış rakamlarında bana xbox önde diye kesin kanıt gösteremezsin ,bir çok sitede ps3 satışlarının geçtiğini gördüm çünkü...Ps3'ün donanımı yetersiz ama gow 3 ,uncharted gibi en iyi grafik ödülünü almış oyunlar bu aletten çıktı ne garip değil mi?Seninde xbox fanı olman satış ya da kalite konusunda ps3'ü geçtiğini ispatlamaz..

Forumda nickimin altına Uncharted yazıp aratırsan Uncharted serisi için gelmiş geçmiş en iyi oyun cümleleri kullandığımı görürsün.

Xbox'ın tek artısı crosschat değil.

Xbox'ın satış rakamları da PS3'ten fazla, google altında kullanabilirsin.

Xbox fanı falan değilim 4 yıl Playstation 3 kullandım.

PS3'üm de bozuldu Xbox'ım da bozuldu, ben de kaliteli olana tekrar para verdim ve bir Xbox daha aldım yıllardır da kullanıyorum.

Fat kasa var bozulmadı diyorsun, demek ki yeteri kadar oynamamışsın.

Bozulmayan fat kasa diye bir şey yok, az oynanmış fat kasa var 2-3 aya bozulduğunda anlarsın.

• ps4 çıkmazsa var ya ne gülcem, ama inş ps4tür
  • Merlinin kazanında türk ekibi olarak sadece biz varız diyor. Kim trollüyor bizi arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bide çıkmıyomuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ps4 te açıklanırsa gerçekten tarihi bir gün olacak ilk önce GALATASARAY-SCHALKE 04 maçı oynanacak ve inşallah ASLAN larım galip gelecek sonra da keyifle ps4 ün açıklanmasını bekleyeceğiz
  • açıklansınısa para biriktirecez bakalım....
  • pls bant yayına kaydedin .s.s

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Saat yok mu saat ?
  • Bence Dağ fare doğuracak
  • quote:

quote:

quote:

Dostum 6 senedir Fat 60gb kasa var bende.Bi kere bile gürültü yapmadı keratada sapasağlam çalışıyor.Isınma sorunu yok.O sarı ışığın her Fat kasada olduğunu düşümüyorum. O Multiplatform oyunların Xbox'dan kötü olmasının sebebinin kötü optimizasyon olduğunıu biliyorum.Exc. oyunlara bakınca sistemin Xbox'dan daha yeterli olduğu ortada.(Gerçi ps3'e portlamak baya bi sorunluydu mimarisi yüzünden.Metro 2033'ün Ps3'e çıkmamasının sebebide port'un 6 ay sürecek olasıydı.Öyle demişlerdi.) Ama Chat konusunda sonuna kadar haklısın.

Şu yeni Dual Shock'da,enine doğru biraz uzasın şu R2-L2 tuşları biraz daha adam akıllı olsun,biraz daha ağır olup tombul olsun tamamdır.Analog tuşu yukarı alınırsa xbox gibi, hayatta kontrol edemem ben.Normal kalsın analoglar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzbaşı price -- 20 Şubat 2013; 19:46:34 >

• Merakla bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.