Şimdi Ara

Yeni Pokémon mobil oyunu ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pokémon Rumble Rush, hiçbir ön belirteç olmadan tanıtıldı. İlk olarak Pokéland adıyla 2017’de sunulan oyun, biraz değiştirilip bu adla sunuldu ve Eurogamer’a göre Avustralya’da Play Store üzerinden indirilmeye açık. Oyun hakkında bir bilgilendirme sayfası, oyunun hem iOS hem de Android için indirilmeye uygun hâle getirileceğini belirtiyor.
    Mobil platforma sunulan Pokémon oyunlarının sayısı gittikçe artsa da aslında başarılı olanlar sadece birkaç tane. Bunlardan bir örnek tabii ki Niantic’in geliştirdiği Pokémon Go. Tanıtımının ardından üç yıldan fazla geçmesine rağmen hâlâ iyi bir oyuncu kitlesine sahip.
    Pokémon Rumble oyunları ilk olarak 2009 yılında Wii için sunulmuştu ve Pokémon serisine her şeyi kırıp parçalamayı sağlayan bir bakış açısı getiriyor. Seri tanıtıldığından beri toplam dört farklı oyuna sahip oldu. Bu oyunlardan ikisi 3DS konsoluna ve bir diğeri ise Wii U konsoluna yönelikti. Wii U için olan oyun, NFC figürleri destekleyen ilk oyundu ve zaman içinde Nintendo’nun son derece başarılı Amiibo ürün hattına dönüştü.

• Mağazadaki görsellere dayanarak; 3d modellemeler ve kaplamalar niye bu kadar kötü anlam veremedim. Çakma Pokemon oyunlarında bile çok daha iyi grafik var. İsim hakkını verip başka firmaya yaptırdılar desem o da değil. Garip.

Bu arada apk dosyası internete düşmüş.https://www.apkmirror.com/apk/the-pokemon-company/pokemon-rumble-rush/pokemon-rumble-rush-1-0-2-release/pokemon-rumble-rush-1-0-2-android-apk-download/

• Şu oyunu bi dogru düzgün yapamadılar internette 2d boyutlu 10 numara cakma pokemon oyunları var.

• 25 yaşıma geldim. Bu zamana kadar ne adam akıllı bi pokemon oyunu görebildim nede oynayabildim. Wii ve switchdeki pokemon oyunları çok sıkıcı geliyor bana. Keşke kaliteli bir oyun yapsalar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende her zaman beklenti olmuştuır sağlam bir pokemon oyunu gelcek diye ama nedense kaliteli güzel birşey yapamadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Şu oyunu bi dogru düzgün yapamadılar internette 2d boyutlu 10 numara cakma pokemon oyunları var.
    Hocam var mı şöyle güzel bi pokemon oyunu bildiğin?
  • Hiç başarılı bir oyun olmuşa benzemiyor yine fiyasko olmuş. Koskoca android sistemi mağazasına adam akıllı bir Pokemon oyunu koyamadı.

Ben açıkca Gameboy Advance ve Nintendo oyunlarını hala telefonumda oynamakta ve zevk almaktayım. Bu oyunları açan uygulamalar var sizde deneyin. Firered vazgeçilmezim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.